Voodooman Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 The Godfather trilogy. Είμαι κάπως μεγαλούλης, αλλά μη ρωτάτε γιατί την είδα τώρα, τώρα ήρθε η ώρα της για εμένα. Μου κάνει εντύπωση που ακόμη και σήμερα, 40 χρόνια μετά, ο κινηματογράφος στηρίζεται πάνω της και εξακολουθεί να αντλεί ιδέες από αυτήν. Κρύβει με χαρακτηριστικότατη ευκολία τα 40 χρόνια της και πράγματι είναι η δεύτερη καλύτερη ταινία όλων των εποχών.
D_N_A Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Vamps Dont... just DONT... -100 / 10 Ruby Sparks Ωραίο ταινιάκι, όχι τίποτα πρωτότυπο, αλλα βλέπετε ευχάριστα έχοντας και αρκετά καλές στιγμές. 7/10
deesnider Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 The Godfather trilogy. ...πράγματι είναι η δεύτερη καλύτερη ταινία όλων των εποχών. Πες αν θέλεις, ποια είναι κατά την προσωπική σου άποψη η «πρώτη καλύτερη».
Voodooman Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Πες αν θέλεις, ποια είναι κατά την προσωπική σου άποψη η «πρώτη καλύτερη». Θα πάω με το ρεύμα και θα πω ότι είναι ο Citizen Kane. Για εμένα είναι μία μαγική ταινία.
gavros10 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Moonrise Kingdom Δεν μου αρεσει αυτου του ειδους η σκηνοθεσια που πολλες φορες η καμερα ηταν στημενη σε ενα σημειο και απλα γυρναγε. Τις σκηνες που η καμερα ειναι σταθερη και κανει ζουμ στο προσωπο των ηθοποιων κοιταζοντας την με ενα περιεργο βλεμα, τις θεωρω λιγο creepy-αρρωστες. καλη ηταν, γελασα σε καποια σημεια, οχι επειδη ηταν αστεια αλλα επειδη ηταν wtf σκηνες
Aloyminas Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Θα πάω με το ρεύμα και θα πω ότι είναι ο Citizen Kane. Για εμένα είναι μία μαγική ταινία. Καλύτερη όλων των εποχών η τελευταία έξοδος Ριτα Χεϊγουορθ με wtf τελείωμα ταινίας.Απλά εκπληκτική
cthulhucarbide Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 http://www.imdb.com/title/tt1426352/ Και μόλις είδα το Amer και σε μερικά σημεία κατά μία έννοια μου άρεσε λίγο, αλλά ταυτόχρονα μου την έσπασε και στα νεύρα. Γίνονται πράγματα που δεν ξέρεις γιατί γίνονται, που δεν ξέρεις καν τι είναι αυτό που βλέπεις, και αυτό το μυστηριακό και ψυχεδελικό πράγμα που βλέπεις δεν ξαναναφέρεται πουθενά! Θα μπορούσα να συμβιβαστώ ίσως με μια ταινία που δεν σου λέει ξεκάθαρα ποιο είναι το σενάριο, αλλά αυτή δεν έχει καν κεντρικό νόημα! Άσχετα μεταξύ τους πράγματα που δεν έχουν λόγο ύπαρξης. Όλη η ταινία είναι σκόρπιες σκέψεις του σεναριογράφου από τις οποίες οι 90 στις 100 δεν σχετίζονται μεταξύ τους. Και στο τέλος σου αφήνει ένα τεράστιο τέτοιο: ? Και λες πρώτον "γιατί;;;" και μετά λες "σάμπως τα άλλα είχαν νόημα" Επίσης, ο τίτλος της ταινίας, δεν είναι όνομα! Ας είναι καλά το google translate, έστω και αφού την είδα. Εδώ το (γαμάτο)τρέιλερ www.youtube.com/watch?v=P2uQWKleAzM που είχα δει πριν λίγο καιρό και είχα καραγουσταρίσει. Το δεύτερο σχόλιο αγνοήστε το, τελικά δεν έχει καμία σχέση με αυτό που νόμιζα -δεν αποκαλύπτει τίποτα. Σε μια προσπάθεια να παρομοιάσω τις ταινίες με πίνακες ζωγραφικής, μπορώ να πω πως το Solaris είναι άσπρος καμβάς (που άμα θες το βαφτίζεις τέχνη και κανείς δεν μπορεί να σου πει τίποτα) ενώ αυτή η ταινία είναι αφηρημένη τέχνη(με μια γερή δόση ψυχεδέλειας). Την ταινία την προτείνω ανεπιφύλαχτα στις μαζόχες του φόρουμ, αλλά να είναι όντως μαζόχες, όχι ψευτομαστίγια και φτερά. (Σοβαρά μιλάω να την δείτε -και εγώ είμαι λίγο μαζόχας). Όσο την στριβογυρίζω στο μυαλό μου, έχω την αίσθηση θα μου αρέσει και περισσότερο. Θα δείξει. Βαθμολογία βάζω κάτι από 5,5 έως 7,5
DeadOrganPlayer Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 The Raid: Redemption Βρωμόξυλο. Ανοίξανε πολλές μύτες. 7/10 1
tool1983 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 http://www.imdb.com/title/tt1426352/ Και μόλις είδα το Amer και σε μερικά σημεία κατά μία έννοια μου άρεσε λίγο, αλλά ταυτόχρονα μου την έσπασε και στα νεύρα. Εγω τη βρηκα εξαιρετικη. Η βλακεια ειναι στο imdb που γραφει πως ειναι horror ταινια.Απλα ειναι μια αλληγορια για τη σεξουαλικη αφυπνιση με αρκετα horror στοχεια. Αυτο που μου αρεσε πολυ ειναι οτι ολες οι σκηνες υπονοουν τη σεξουαλικη πραξη,διχως να δειχνει ποτε σκηνες sex (εκτος απο τη σκηνη που η μικρη πιανει στα πρασα του γονεις της κ τοτε ειναι που ξεκιναει η ταινια).
gnsX Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Η Αλίκη στο Ναυτικό. Φοβερή ταινία με πολλές ανατροπές.Απίστευτα σκηνικά και κοστούμια με πολλά εξωτερικά γυρίσματα,που σημαίνει ότι δεν λυπήθηκαν το κόστος μπροστά στον στόχο να προσφέρουν μια αψεγάδιαστη ταινία. Το στορυ ξεκινάει πολύ δυναμικά και μας κάνει μια σύντομη επεξήγηση για τι θα πρέπει να περιμένουμε απο κάθε χαρακτήρα αλλά δεν,απο τον αυταρχικό μπαμπά μέχρι μέχρι και τον λιμενάρχη κομπάρσο,πραγματικά έχει τόσες πολλές ανατροπές που δεν ξέρω ποια να πρωτογράψω,η ερμηνεία της Alice στον ρόλο του Πίπη είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!!! Ούτε εγώ σαν θεατής δεν κατάλαβα ότι πρόκειται για γυναίκα,νόμιζα την είχανε ντουμπλάρει. Παρόλα αυτά συζήτησα για την ταινία με αρκετούς σινεφίλ και κριτικούς και μου είπαν ότι δεν υπήρχε άνδρας ηθοποιός για τον Πίπη. Φοβερός και ο συμπροταγωνιστής,τρομερές σκηνές δράσεις,ειδικά το ακροβατικό που κατεβαίνει τη σκάλα τσουλώντας μου έκοψε την ανάσα,πόσο μάλλον όταν συνηδητοποίησα ότι δεν την γύρισε κασακαντέρ. Την προτείνω ανεπιφύλακτα,άξιζαν και με το παραπάνω τα 14 ευρώ εισητήριο 9,73/10 4
cthulhucarbide Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Τα υπόλοιπα μέλη αν και μικρό, σε ευχαριστούνε για το σπόιλερ. Ορισμένες σκηνές της ταινίας είναι πάρα πολύ ωραίες, και μία από τις καλύτερες είναι εκεί που νομίζεις ότι πάνε να την βιάσουν αλλά είναι απλώς τα χέρια που ακουμπάνε στο μετρό Μια γενική επισήμανση είναι ότι έχει πολύ καλή σκηνοθεσία, αυτή είναι που κρατάει όλο το έργο
Sellers Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΠΟΙΛΕΡ ΕΚΤΟΣ SPOILER TAGS. ΜΠΟΡΕΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. 4
gavros10 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 People Like us Ηρθε η σειρα της επιτελους. Το ηξερα οτι ηταν καλη. Δεν μπορω να πω οτι ειναι κατι καινουργιο γιατι η ιστορια ειναι αρκετα κοινοτυπη στις μερες μας. Οπως ελεγε και ενα χαζο διαφημιστικο του ant1 Μακαρι η olivia wilde να μην παιζει μονο στην αρχη και στο τελος μια ταινιας οπως εκανε εδω και στο in time. το deadfall και το words που βγαινουν τωρα, θελω να την δω να εχει πολυ ενεργο ρολο αλλιως θα αρχισω να βλεπω house. ερωτας η michelle. ερωτας. ο chris pine μεγαλωνει επιτελους. οσο για την elizabeth banks θελω να την δω και σε αλλες ταινιες. ειναι ομορφη αλλα κατι δεν παει καλα
Aloyminas Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 total recall 2012 καλο ητανε όντως πολύ καλή υπόθεση και θέλω να την ξαναδώ και σε 1080p να δούμε τα εφέ σε όλο τους το μεγαλείο
Προτεινόμενες αναρτήσεις