Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Link.png Site: Skyfall

Αν και δεν ειμαι φαν των ταινιων james bond, εκτος απο Sean Connery,Roger Moore oldschool γαρ και ενω δεν με επεισε ποτε o Daniel Craig σε αυτο τον ρολο δεν γινεται να μοιαζει ο βρετανος πρακτορας με τον Πουτιν σε εκδοση swat.

Εχω να πω πως το Skyfall ξεφευγει απο το κλασικο μοτιβο μπαμ-μπουμ-κυνηγι χωρις κανενα νοημα και βλεπουμε και λιγο σεναριο με μια υποτυπωδη αναπτυξη χαρακτηρων (Μ).

Ο Javier Bardem ο μονος ηθοποιος στην ταινια ,εξαιρετικος οπως παντα,ολοι οι υπολοιποι απλα" επαιζαν".

Συμπερασματικα μου αρεσε ελπιζω να κρατηθει αυτο το στυλ στην σειρα .

7,5/10

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με τον αποπάνω για το James Bond.

O Χαβιε είναι ένα επίπεδο πάνω σε σχέση με τους υπόλοιπους σαν ηθοποιός.

Απολαυστικός κακός αν και

με χάλασε στην αρχή η φάση με το πουστριλίκι.

.

Περισσότερη ρεαλιστικότητα σε σχέση με τα υπόλοιπα και λιγότερη άχρηστη δράση.

8/10 από μένα κυρίως για τον Ισπανό

Δημοσ.

Killer Joe

Πολυ αρρωστη ταινια. Πολυ αρρωστη...

το κακο ειναι οτι αμα την σκηνοθετουσε ο tarantino και εβαζε 2-3 δικα του στοιχεια θα ελεγα οτι ηταν γαματη

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά μόλις είδα το Skyfall ,πολύ καλή με αναπάντεχες ανατροπές και πολύ γρήγορη δράση αλλά και υπερηρωικά κατορθώματα (όπως το κυνηγητό στις στέγες στην Τουρκία ή το κόλπο στο ασανσέρ) ,πολύ ωραία ταινία αξίζει να την δείτε στον κινηματογράφο.

Επίσης έχει και αναπάντεχο τέλος ...

7.5/10

Δημοσ.

Savages

Δεν εχω διαβασει και τα καλυτερα σχολια για αυτη την ταινια αλλα εμενα μου αρεσε. Ειχε κατι το ιδιαιτερο. Σε ερμηνειες μπορει να ηταν χαλια, ειδικα απο την σαλμα χαγιεκ, αλλα την παλευε. Πριν δω την ταινια αναρωτιομουν τι ρολο θα ενσαρκωνε η blake liverly. Δεν επεσα και πολυ εξω απο αυτο που ειχα φανταστει. Ηταν μια ταινια που τα ειχε ολα χωρις ομως να εχει τελειωποιησει τα διαφορα κομματια που συνδεει. Δεν συμφωνω με καποιους που λενε οτι ηταν μεγαλη πατατα. Ηταν μια καλοστυμενη ταινια. Μπορει ακομα και να την εβαζα στην λιστα με τις πολυ καλες ταινιες της χρονιας. Ακομα το 6.6 στο imdb δεν της αξιζει. Πρεπει να παρει πολυ παραπανω

Δημοσ.

Seven psychopaths

Μαὐρη κωμωδία από το δημιουργό του In Bruges (πάλι με Κόλιν Φάρελ), χορταστική και με αρκετές wtf σκηνές. Aν και σε κάποια σημεία φαίνεται ή να ξεχειλωνει ή να είναι ασύνδετη, την καταφχαριστήθηκα (από τους λίγους στην αίθουσα έχω την εντύπωση) και θα την ξαναδώ όταν βγει σε DVD.

Ενα άναλαφρο 7.5/10 το έχει άνετα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Men In black 3

Ποιος φτιαχνει τετοιες ταινιε; ποιος;

Τουλαχιστον ειχε εντονο ελληνικο στοιχειο.

Edit

Rust And Bone - De rouille et d'os

Περιμενα κατι αλλο. Παρολα αυτα ηταν πολυ καλη ταινια. Απορω πως εκαναν τα ποδια της στεφανι ετσι. αν ξερει καποιος ας μας πει. Ο Αλι εμοιαζε με το αρρωστο παιδακι απο το cafe de flore. Η ηρωνεια ειναι οτι

στην σκηνη που παιζουν στον παγο σκεφτηκα οτι την τελευταια φορα που ειδα παρομοια σκηνη, το παιδακι πεθανε και ξεκινησε ενα συμπαντηκος πολεμος aka fringe

Επεξ/σία από gavros10
Δημοσ.

The Tall Man

Ωραία ιδέα. Αν και σκηνοθετικά είχε δοθεί με έναν άλλο τρόπο και όχι τόσο διεκπαιρεωτικά θα μπορούσε να απογειωθεί.

Το 6/10 του imdb με βρίσκει σύμφωνο.

Επίσης, είδα και το extended version του Avatar. Δε ξέρω τι λέτε μερικοί εδω μέσα αλλά τα συναισθήματα που μου δημιουργεί ο κόσμος της Pandora κάθε φορά που τον βλέπω είναι μαγικά. Προφανώς ως σενάριο δε λέει και πολλά, ίσως να γίνεται και παιδικό κάποιες στιγμές αλλά I fuckin' don't care. Οι εικόνες του και μόνο σχεδόν με κάνουν να δακρύσω. Για μένα είναι εμπειρία.

• Like 1
Δημοσ.

τα δυο jack irish ειδα, νταξ εκανα και αλλα πραγματα παραλληλα...δεν με πολυσυγκινησαν....αλλα υποθετω οτι βλεπονται...

Δημοσ.

Holy Motors

WTF? Δεν είχα ιδέα τι ήταν η ταινία όταν έβαζα να τη δω, πράγμα σπάνιο στις μέρες μας. Ακόμα και τώρα που τελείωσε δεν έιμαι σίγουρος τι είδα... Σουρεάλ και μεταφορές από την αρχή μέχρι το τέλος. Αν την έχει δει κάποιος ας μιλήσει!

Δημοσ.

Holy Motors

WTF? Δεν είχα ιδέα τι ήταν η ταινία όταν έβαζα να τη δω, πράγμα σπάνιο στις μέρες μας. Ακόμα και τώρα που τελείωσε δεν έιμαι σίγουρος τι είδα... Σουρεάλ και μεταφορές από την αρχή μέχρι το τέλος. Αν την έχει δει κάποιος ας μιλήσει!

Πάνω στην θεσνικη (στο φεστιβάλ) την εκθείασαν, 29/11 βγαίνει σε εμάς, λέω να περιμένω να την δω σε αίθουσα...

Δημοσ.

Επίσης, είδα και το extended version του Avatar. Δε ξέρω τι λέτε μερικοί εδω μέσα...

...ότι είναι ακόμα μια ευκολοχώνευτη ποπ μαλακιούλα του Φοίβου της σκηνοθεσίας Κάμερον, ο οποίος στηρίζει τις ταινίες του σε δοκιμασμένα εμετικά σενάρια επιπέδου δημοτικού που ο κακός είναι κακός, ο καλός είναι καλός το μαύρο μαύρο και το άσπρο άσπρο, καθώς και σε σκηνοθετικά ευρήματα τα οποία μπορούν πανεύκολα να χαρακτηριστούν πρωτότυπα και δεν κουράζουν τον θεατή.

Κατα τα άλλα ναι, στο διάλλειμα μεταξύ δύο ταινιών, θα βάλω να δω και το παιδικό να ξελαμπικάρω αν και προτιμώ καταστάσεις τύπου Dispicable me.

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...