Επισκέπτης Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Το θεωρω ολοκληρωμενο. Η κριτική που κάνεις, αφορά και τις δύο ταινίες μαζί; Γιατί υπήρχε ένα debate όσον αφορά την ποιοτική απόσταση που τις χωρίζει, καθώς και τη συνοχή τους. Ίσως η άποψη κάποιου που τις είδε back-to-back έχει διαφορετική ποιότητα.
Voodooman Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Total Recall (2012) Ευτυχώς είχε πολύ χαλαρή σύνδεση με την παλιά ταινία, μόνο η κεντρική ιδέα ήταν κοινή. Ωραία ατμόσφαιρα, ωραίες σκηνές ξύλου, καλή σκηνοθεσία, αλλά ο κύριος λόγος για να δει κανείς την ταινία είναι η Beckinsale και η Biel, ιδίως η πρώτη έιναι πολύ απολαυστική κακιά. Και αυτό που θα μου μείνει από την ταινία είναι ο αριθμός των αλμάτων, οι τρεις πρωταγωνιστές πρέπει να πήδηξαν από διάφορα σημεία πάνω από 10-15 φορές. Για μεσημέρι Σαββάτου, μετά το φαγητό και ξάπλα στον καναπέ μια χαρά ταινία είναι.
μαφαλντα Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Τhe mosquito coast -1986.Μου άρεσε, αλλά σου αφήνει μια πικρή γεύση -είμαστε άθλιοι.
therock Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Η κριτική που κάνεις, αφορά και τις δύο ταινίες μαζί; Γιατί υπήρχε ένα debate όσον αφορά την ποιοτική απόσταση που τις χωρίζει, καθώς και τη συνοχή τους. Ίσως η άποψη κάποιου που τις είδε back-to-back έχει διαφορετική ποιότητα. Ναι καπως ετσι. Επειδη τις ειδα συνεχομενα στο μυαλο μου το κρινω προφανως σαν κατι ενιαιο. Η αποσταση που αναφερεις προς τα που τεινει? Οσον αφορα το κομματι vilain Παντως, ενταξει δεν λεω, τρομερος ο Heath Ledger σαν Joker, μετετρεψε τον χαρακτηρα σε icon, respect και rest in peace, αλλα η αληθεια ειναι πως ειμαι περισσοτερο Tom Hardy fanboy. Αν και παρατηρησα πως δεν ειχε αντιστοιχο screen time.
6xXx6 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 360 (2011 ) 7/10 Anthony Hopkins Jude Law Rachel Weisz Ben Foster ωραια ταινια χαλαρή αλλά με πολλά μηνύματα περι ανθρωπινων σχεσεων
DeadOrganPlayer Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Rust and Bone Είχε κάποιες δυνατές σκηνές και συναισθήματα αλλά στο σύνολο του δεν απογειώθηκε. Πιστεύω ότι μπορούσε καλύτερα. Οι ερμηνείες των δυο πρωταγωνιστών σε υψηλά επίπεδα. 6,8/10 The Chaser Από τις καλύτερες στιγμές του Κορεάτικου κινηματογράφου τα τελευταία χρόνια κατλα τη γνώμη μου. Έντονο, απρόβλεπτο και χωρίς τα γνωστά κλισέ του Hollywood. 7,7/10
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Ναι καπως ετσι. Επειδη τις ειδα συνεχομενα στο μυαλο μου το κρινω προφανως σαν κατι ενιαιο. Η αποσταση που αναφερεις προς τα που τεινει? Υποτίθεται προς το Dark Knight. Αλλά τώρα που το ξανασκέφτομαι, δεν υπήρχε τόσος κόσμος που να έκανε τέτοια κριτική. Ελάχιστοι ως κανένας, οπότε κακώς άνοιξα τη συζήτηση.
linuslost Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Τwilight: Το τελευταιο μερος επειδη ''επρεπε'' να παω με την κοπελα μου...Ενταξει η ταινια ειναι η απολυτη μαπα,αταλαντοι ηθοποιοι,αστεια πλοκη και διαλογοι,χαλια εφε! Αμα βαλεις αυτα στην ακρη περασε ομως γρηγορα η ωρα!!! 4-5/10
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 ήρωας ήρωας! 8
therock Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 The Raid Redemption Ξεκιναει με burn-out Δεν νομιζω να εχω ξαναδει ταινια να ξεκιναει ετσι κατευθειαν στο θεμα, χωρις καμμια εισαγωγη. "Να σε αυτο το κτιριο βρισκεται μια κακια μανα, παμε να τον κατεβασουμε"
thomasG4 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 The Raid Redemption Ξεκιναει με burn-out Δεν νομιζω να εχω ξαναδει ταινια να ξεκιναει ετσι κατευθειαν στο θεμα, χωρις καμμια εισαγωγη. "Να σε αυτο το κτιριο βρισκεται μια κακια μανα, παμε να τον κατεβασουμε" Rec?
therock Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Rec? Δεν τα εχω δει ακομα, αλλα λογικο μου ακουγεται, αφου ειναι 1:20 το καθενα...
gavros10 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 The expendables 2 Την ειδα επειδη επρεπε να την δω. μια χαρα ηταν
DeadOrganPlayer Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Total Recall (2012) Ασταμάτητο τρέξιμο, κυνηγητό, άλματα, πιστολίδι και μια Kate Beckinsale να κυνηγάει τους συμπαθέστατους πρωταγωνιστές σαν ένας θηλυκός Terminator. H δράση υποσκιάζει την ιστορία, το ψέμα τον ρεαλισμό, ότι πρέπει δηλαδή για τη γενιά των Transformers και του Michael Bay. Τουλάχιστον ήταν καλογυρισμένο όσον αφορά τα εφφέ και τα σχετικά. 6/10 3
jacknut Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 1) Edge of Darkness Ακόμα μια θαυμάσια ερμηνεία από Μελ Γκίμπσον και μία ενδιαφέρουσα αστυνομική δραματική περιπέτεια. 7 στα 10 νομίζω μέχρι εκεί. 2) Μaximum Conviction Οταν απλά θέλω να χαλαρώσω, να περασω κανά δίωρο χωρίς φιλοσοφικές αναζητήσεις και φανφάρες και κοιτάζω κάτι πέρα από κωμωδία, πρώτη μου επιλογή Steven Seagal. Xωρίς πολλά πολλά και αλατοπίπερα, η ταινία μου άρεσε. 3) Τhe Keeper Στήβενσιγκαλιάδας συνέχεια, με ένα πιο low profile φιλμ, παραδόξως μπαίνει πιο αργά στο νταβαντούρι, αλλά στο τέλος έχει το απαιτούμενο volume δράσης που ζητάς από ταινία Στήβεν Σίγκαλ. 4) Sleepless Night Χρόνια είχα να δώ τόσο καθαρόαιμο action movie. Από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο. Καταιγιστικό, φουλ σασπενς, εξαιρετικές ερμηνείες και κλειστοφοβικό. Ολο το σκηνικό διαδραματίζεται μέσα σε ένα club. Από τα δυνατά φιλμ των τελευταίων ετών. 5) Α Dangerous Man Ρεσιτάλ Στήβεν Σίγκαλ. Ικανός να πορώσει ακόμα και τους πιο haters. Την απόλαυσα αυτή την ταινία περισσ΄ποτερο από τις υπόλοιπες δύο. 6) Αll Cops Are Bastards Αν και περίμενα κάτι στο καλτ, κάτι σε πιο εξωφρενικό, ή ταινία ένα κοινωνικό φιλμ απλά. Ούτε αστυνομικη περιπέτεια θα την έλεγα. Αλλά πολύ καλή και προσεγμένη από πλευράς καστ και σκηνοθεσίας Οσοι ΜΑΤατζόφιλοι προσέλθετε !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις