Fotis13 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Ο καθένας φαντάζομαι βαθμολογεί με τα δικά του κριτήρια. Εγώ έχω δημιουργήσει μια πεπερασμένη σειρά ενεργειών, αυστηρά καθορισμένων και εκτελέσιμων σε συγκεκριμένο χρόνο, κοινώς έναν αλγόριθμο, βασιζόμενο τόσο σε αντικειμενικά κριτήρια (που αφορούν κατά βάση τη ταινία αυτή καθεαυτή) όπως σκηνοθεσία, ερμηνείες, φωτογραφία, μουσική, σενάριο, μοντάζ κτλ όσο και σε υποκειμενικά κριτήρα (που δεν αφορούν τόσο τη ταινία) όπως γούστο, διάθεση, μηνύματα που εγώ αντλαμβάνομαι, συναισθήματα που μου δημιουργεί κτλ.. Σε όλη αυτή τη διαδικασία λαμβάνω πάντα υπόψη τη ταινία για αυτό που είναι, δηλαδή τη κρίνω στο είδος της που λέμε πιο λαϊκά. Εξού και οι βαθμολογίες μου είναι πάντα τόσο ακριβείς. Θεος ,αυτος ειναι ο παλιος καλος DOP που ξερουμε ,finally is back !
6xXx6 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 ParaNorman 7,5/10 δειτε το ειναι ωραιο αλλα οχι για παιδια
deesnider Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 deesnider, υποψιάζομαι ότι διαφωνούμε. Διαφωνούμε, χωρίς ουσιαστικά να διαφωνούμε, αλλά θα ξεσκίσουμε το topic, οπότε πρέπει να σταματήσω!...
leouleou Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Warrior, αρκετά καλή ταινία και συγκινητική. Δυστυχώς αμερικανίζει λίγο στο τέλος...
revolver1990 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2012 HESHER 7,5/10 Joseph Gordon-Levitt Είχα καιρό να δω καλή ερμηνεία σε ταινία.
jacknut Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 1) Case De Mi Padre Mεγάλο φιάσκο για τον Γουίλ Φέρελ. 4/10 2) Cockneys vs Zombies Ικανοποιητικό για τα στάνταρ του, χωρίς να είναι κάτι το συγκλονιστικό. Χάρηκα που είδα τη θρυλική Ονόρ Μπλάκμαν.6-7 στα 10 3) Εl Mariachi Γουστάρω πάρα πολύ Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ και το σκηνοθετικό του ντεμπούτο είναι μία χαρά, δεδομένου του ανυπόληπτου μπάτζετ που είχε στη διάθεσή του ο άγνωστος τότε Ροντρίγκεζ. Φοβερές μεξικάνικες μορφές το καστ, ένας και ένας .6-7 στα 10 4) Desperado Πιο εμπορικό και εμφανέστατα χολιγουντιανικό το σικουελ του El Mariachi. Πιστοίδι και άγιος ο Θεός. Περνάει η ώρα καλά, αλλά σχεδόν όλες οι σεκάνς μακελέματος είναι τραβηγμενες από τα μαλλιά αβέρτα.....Η Σάλμα Χάγιεκ είναι τόσο όμορφη όσο ποτε. 6/10 1
viper2005 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 the yellow sea 2011 χμμ Εεε χμμ... ειναι τοσα πολλα που θελω να γραψω για αυτο το πραγμα αλλα θα αρκεστω στο οτι εριξε απο το βαθρο το oldboy...
gergeo Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ 1ο ΤΟΥ ΟΣΚΑΡ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ DANIEL DAY LEWIS(MY LEFT FOOT).ΑΠ'ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ! 2
Fotis13 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ 1ο ΤΟΥ ΟΣΚΑΡ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ DANIEL DAY LEWIS(MY LEFT FOOT).ΑΠ'ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ! Συγκλονιστικη ταινια ,συγκλονιστικη ερμηνεια.
Sellers Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Donnie Brasco - 8,3/10 Πολύ καλός ο Ντεπ ως συνήθως, Πατσίνο οκ, μετά απο ερμηνείες όπως του Scarface ότι και να κάνει φαίνεται πιο λίγο, αλλα καλός ήταν σε έναν ρόλο που έτσι κι αλλιώς δεν είχε πολλές δυνατότητες. Όπως και να έχει, κλασική μαφιοζογκανγκστερική ταινία με ωραίο σενάριο. The Motorcycle Diaries - 7,75/10 Και αυτή αληθινή ιστορία (και το Donnie Brasco) σχετικά με ένα ταξίδι που έκανε νέος ο Τσε Γκεβάρα. Στον ρόλο του Τσε (τον ξέρω κι απο χθες) ο Παπαμιχήλ της Αργεντινής Gael García Bernal. Καλή οκ, πιο πολύ για τα μέρη την είδα και το road movie feeling της όπου πέτυχε το σκόπο της. Mirrors - 2/10 Δεν ξέρω καν γιατί βάζω 2. Ανούσιο θρίλερ της κακιάς ώρας. Σαν φιλλερ επεισόδιο βαρετής σειράς. Δεν αξίζει να γράψω κάτι άλλο.
adi32 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 the Chernobyl diaries δεν ηταν κακο αλλα δεν ειχε τοσο horror οσο εδειχνε στο trailer... Μολις το ειδα Αρκετα καλο Δε δειχνει πολυ αιμα και σκληρες σκηνες και οι κακοι της υπαθεσεις φαινονται μονο ελαχιστα δευτερολεπτα πραγμα που το κανει πιο μυστηριωδες
DeadOrganPlayer Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Enter Nowhere Ενδιαφέρον θριλεράκι με ωραίες ιδέες έως ένα σημείο. Σου κρατάει το ενδιαφέρον αμείωτο και αν δε σας ενοχλεί το low budget feeling (maximum budget 10 ευρω) και οι πολύ μέτριες ερμηνείες δείτε το. Ήταν στιγμές που μoυ θύμισε Lost ή ένα επεισόδιο του Twilight Zone καλύτερα. 6,1/10 1
linkin Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 the yellow sea 2011 χμμ Εεε χμμ... ειναι τοσα πολλα που θελω να γραψω για αυτο το πραγμα αλλα θα αρκεστω στο οτι εριξε απο το βαθρο το oldboy... φιλε ειπες πολυ βαρια κουβεντα τωρα... και για να παραμεινω on topic ειδα προσφατα Lawless (2012) - 7,5/10 Ηθελαν να το κανουν επικο,δεν τους βγηκε,ωστοσο παραμενει μια παρα πολυ καλη ταινια με εξαιρετικες ερμηνειες απο το cast.Δειτε την. Safe House (2012) - 7/10 Κλασικη καλη ταινια δρασης που σε κραταει σε αγωνια μεχρι το τελος,αν και καποια στιγμη αρχιζεις και ψιλιαζεσαι τι εχει παιχτει.Δεν ειναι αριστουργημα,αλλα ουτε και πατατα. 7/10 λογω denzel. 1
dhmhtrhs79 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 the yellow sea 2011 χμμ Εεε χμμ... ειναι τοσα πολλα που θελω να γραψω για αυτο το πραγμα αλλα θα αρκεστω στο οτι εριξε απο το βαθρο το oldboy... φιλε ειπες πολυ βαρια κουβεντα τωρα... Ύβρις ήταν αυτό, όχι απλά βαριά κουβέντα Εντάξει γούστα είναι αυτά, και από το avatar μου και μόνο καταλαβαίνεις ότι δεν συμφωνώ ούτε στο ελάχιστο. Εμένα το Yellow Sea μου φάνηκε πολύ μέτριο, ενώ είχε πολύ καλά υλικά για να πετύχει, δυστυχώς με κούρασε αφάνταστα σεναριακά και κυρίως σκηνοθετικά. Πολλές φορές έδειχνε κάποιους που δεν ήξερες ποιοι είναι και μέχρι να καταλαβεις έδειχνε κάποιους άλλους κοκ. Εν τω μεταξύ μοιάζουν και μεταξύ τους οι κορεάτες και μπερδέυτηκα-κουράστικα-βαρέθηκα να το ακολουθήσω (ο πρωταγωνιστής μου άρεσε ωστόσο). Ενώ ξεκίνησε πολύ ωραία, από τη μέση περίπου και μετά (και είναι και μεγάλο σε διάρκεια) δεν καταλάβαινα τι γινόταν. Και δεν είμαι και κανας χαζός γενικά να μην καταλαβαίνω μια ταινία . Άσε που οι σκηνές δράσης έπεφταν η μια μετά την άλλη ακατάπαυστα σε σημείο να κουράζουν, κάτι σαν το τρανσφόρμερς ενα πράγμα. Τέλος, είχε αδιάφορη μουσική (καμία σχέση με το OST του Oldboy που είναι απιστευτο). Καποια στιγμη θα το ξαναδώ, γιατι μπορει να το εχω αδικησει λιγο, αλλα Oldboy δεν ειναι με την καμία... 1
Eazyman Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Μόλις είδα το ted, πραγματική απογοήτευση, 1000 φορές καλύτερο είναι το family guy Τα συγκρίνω επείδη έχουν τον ίδιο δημιουργό
Προτεινόμενες αναρτήσεις