skiabox Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Looper: Το ειδα χθες το βραδυ...Ειμαι μεγαλος φαν των time-travel ταινιων οποτε ειχα ακομα ενα λογο για να μου αρεσει...Το μυστικο σε αυτες τις ταινιες ειναι να αποδεχεσαι τους ''κανονες'', οποιοι και αν ειναι! Η ταινια ηταν καλη,με γρηγορο ρυθμο ειδικα στην αρχη, σκηνες δρασης. Οποτε 8/10!!! ΥΓ: Δεν συγκρινεται ομως με το twelve monkeys,οπως προσπαθησαν να κανουν μερικοι.. Ποπό τι μου θύμισες τώρα.Είχα φθάσει να ροχαλίζω μέσα στην αίθουσα του cinema στο twelve monkeys.Μιλάμε για την φόλα της 20ετίας.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Ποπό τι μου θύμισες τώρα.Είχα φθάσει να ροχαλίζω μέσα στην αίθουσα του cinema στο twelve monkeys.Μιλάμε για την φόλα της 20ετίας. Εσύ το αντιμετώπισες ψύχραιμα. Εγώ είχα κάψει το σινεμά από τα νεύρα μου για τη ταλαιπωρία που πέρασα. 8
Fotis13 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Site: Total Recall Ολη η ταινια 2 σκηνες καταδιωξης ,βαρετο σε πολλα σημεια ,δειτε το ετσι για να πειτε οτι το ειδατε και αυτο. 5/10
Dakonblackblade Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Total Recall. ¨οτι είπε ο φωτάρας. 2 ατελείωτες σκηνές καταδίωξης. Δεν σταμάτησε ποτέ. Με τα twist κατά σημεία τα οποία όμως θα τα δείτε εύκολα. 5/10 1
viper2005 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 death trance 2005 καλο ητανε αλλα το κοψαμε στην μεση unfortunately
dhmhtrhs79 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 PS οσοι ειναι κολλημενοι με το παρελθον ας μας το πουν! PS1 πως γινεται το incest να ειναι ποιο δραματικο απο ανθρωπους που τους στιβαζουν σαν σαρδελες μεσα σε κονσερβες μονο και μονο για τους εκμεταλευτουν περισσοτερο απο τα ζωα μετα ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... Δεν είμαι κολλημένος με το παρελθόν και γενικά πουθενά, άσε που το Oldboy που είναι του 2004 (αμφιβάλλω αν το είδαν τότε οι πιο πολλοί-εγώ το 2005 το είδα) δεν μπορείς να το πεις και τόσο παρελθόν, εκτός αν είσαι 20 χρονών, οπότε ναι, είναι παλιά ταινία. Επίσης δεν με ενδιαφέρει ποια ταινία έχει πιο δραματικό θέμα, αλλά η εκτέλεση αυτού. Και εκεί το Yellow Sea για εμένα αποτυγχάνει και κουράζει και το εξήγησα αναλυτικά. Δεν συγκρίνεται με το Oldboy ούτε σκηνοθετικά, ούτε σε φωτογραφία, ούτε σε μουσική, ούτε σε τίποτα. Αν μια ταινία είναι αρτιότερη στους επιμέρους τομείς φαίνεται ακόμα και αν έχει θέμα την αναπαραγωγή του μεταξοσκώληκα. Το Oldboy δεν είναι ταινιάρα επειδή έχει αυτό το θέμα στο τέλος, αλλά κυρίως για τον τρόπο που φτάνει ως εκεί, από την αρχή της ταινίας έως το τέλος της, ο οποίος για μένα είναι απλά αψεγάδιαστος. Προσωπικά το Yellow Sea το θεωρώ το λιγότερο πετυχημένο από όλα τα κορεάτικα που έχω δει τα τελευταία χρόνια (και που σου είχα γράψει παλαιότερα) και σε καμία περίπτωση δεν θα έμπαινα σε σύγκριση με το Oldboy. Τα υπόλοιπα περί κολλημάτων με το παρελθόν και αν η Λάμψη έχει δραματικότερο θέμα από την Καλημέρα Ζωή είναι άσχετα με την σύγκριση των δυο ταινιών. Προσωπική άποψη πάντα.
NoisePollution Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Site: Vertigo (1958) Για άλλη μια φορά ο Alfred Hitchcock με έστειλε! Από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει και από τις πιο γεμάτες. Ο μοναδικός, ο τεράστιος, ο απίθανος James Stewart μπήκε στο ρόλο περισσότερο από κάθε άλλη φορά και δίδαξε. Χαίρεσαι να τον βλέπεις αυτόν τον άνθρωπο και ειδικά στις ταινίες του Hitchcock. Η μουσική από μόνη της σε έβαζε μέσα στη διάθεση της ταινίας ήθελες δεν ήθελες. Η κλιμακωτή εξέλιξη της πλοκής και η κορύφωση της αγωνίας στην τελευταία σκηνή που καταφέρνει πάντα με αριστουργηματικό τρόπο ο Hitchcock ήταν πάλι τα τα κύρια χαρακτηριστικά της ταινίας. Ψάχνω να βρω όλα αυτά στο 2012 και δεν μπορώ. Τέλος πάντων όποιος δεν έχει δει την ταινία να κόψει τις βλακείες και να την δει. Και αυτή και όλες του Hitchcock. 10/10 ALFRED IS THE MAN 2
linuslost Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Ποπό τι μου θύμισες τώρα.Είχα φθάσει να ροχαλίζω μέσα στην αίθουσα του cinema στο twelve monkeys.Μιλάμε για την φόλα της 20ετίας. Και λιγα ειπες...Η χειροτερη ολων των εποχων...Μαλιστα ειχαν αναφερθει ομαδικοι υπνοι μεσα σε κινηματογραφους! 1
HALF EVIL Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Εσύ το αντιμετώπισες ψύχραιμα. Εγώ είχα κάψει το σινεμά από τα νεύρα μου για τη ταλαιπωρία που πέρασα. Σίγουρα κάνετε πλάκα ε ; 3
gavros10 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Butter Για κλαματα η ταινια. Αν δεν εχετε κατι αλλο να δειτε και ειστε πρωτα απο το pc τρωγοντας τοτε υποχωρηστε και δειτε την Σε αλλες ταινιες υπαρχουν καποια γεγονοτα που λεω οτι δεν θα τα σχολιασω, εδω ομως δεν μπορω να αντισταθω 1) η κορη των πικλερ ειναι πολυ ομορφη, κ@υλ@r@ θα ελεγα. ετσι εψαξα στο imdb και την βρηκα. την λενε Ashley Greene και μολις μπηκα στο προφιλ με ΤΡΟΛΛΑΡΕ αγρια. γεμισε η οθονη μου με εικονες του twilight (εχει παιξει και στα 5 αυτα εκτρωματα). Ακομα το rip που εχω ειναι απο την ομαδα cbgb που τυχαινει και η νεα της ταινια, να λεγεται CBGB 2) Στο στριπτιτζαδικο αν ημουν εγω κατω απο την olivia, απλα δεν θα μπορουσε να κατσει ή θα ειχε πεταχτει στα ουρανια. If you know what i mean. Επισης εκεινες οι σκηνες μπορουν να θεωρηθουν ως ντοκουμεντα για το μελλον και τα ανοιγματα της ειναι θεικα 3) O Hugh jackman θα μπορουσε να αρνηθει κιολας να "παιξει" στην ταινια 4) Το λεσβιακο ηταν ολα τα λεφτα. Δεν πιστευα στα ματια μου. 5) Αν και o ερωτας olivia wilde υποδυοταν την πιο τελευταια πορνη με καταφερε για αλλη μια φορα Ξεχασα το μεγαλυτερο fail της ταινιας. ηταν η jennifer gadner και ακουγεται ενα ενθαρυντικο cd στο αυτοκινητο της για αυτο πεποιθηση κλπ. Ηταν το the secret. παλι καλα που ετρωγα και δεν μπορουσα να το κλεισω Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2012 από gavros10
Plug Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Butter Για κλαματα η ταινια. Αν δεν εχετε κατι αλλο να δειτε και ειστε πρωτα απο το pc τρωγοντας τοτε υποχωρηστε και δειτε την Σε αλλες ταινιες υπαρχουν καποια γεγονοτα που λεω οτι δεν θα τα σχολιασω, εδω ομως δεν μπορω να αντισταθω 1) η κορη των πικλερ ειναι πολυ ομορφη, κ@υλ@r@ θα ελεγα. ετσι εψαξα στο imdb και την βρηκα. την λενε Ashley Greene και μολις μπηκα στο προφιλ με ΤΡΟΛΛΑΡΕ αγρια. γεμισε η οθονη μου με εικονες του twilight (εχει παιξει και στα 5 αυτα εκτρωματα). Ακομα το rip που εχω ειναι απο την ομαδα cbgb που τυχαινει και η νεα της ταινια, να λεγεται CBGB 2) Στο στριπτιτζαδικο αν ημουν εγω κατω απο την olivia, απλα δεν θα μπορουσε να κατσει ή θα ειχε πεταχτει στα ουρανια. If you know what i mean. Επισης εκεινες οι σκηνες μπορουν να θεωρηθουν ως ντοκουμεντα για το μελλον και τα ανοιγματα της ειναι θεικα 3) O Hugh jackman θα μπορουσε να αρνηθει κιολας να "παιξει" στην ταινια 4) Το λεσβιακο ηταν ολα τα λεφτα. Δεν πιστευα στα ματια μου. 5) Αν και o ερωτας olivia wilde υποδυοταν την πιο τελευταια πορνη με καταφερε για αλλη μια φορα Ξεκινας και λες οτι η ταιναι ειναι για κλάματα και μετα αρχίζουν και τρέχουν ζουμιά απο τον υπολογιστήρα κατι εχεις κάνει λάθος..
Fotis13 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Site: Stolen O Nicolas Cage εχει κανει epic fail τα τελευταια χρονια , προσπαθω να θυμηθω 1 καλη ταινια μετα το Leaving Las Vegas και δεν μπορω. Για την ταινια τι να πω απλα ανουσια, αν δεν παιζει τιποτα καλυτερο δειτε την να περασει η ωρα ,και να μην την δειτε ομως δεν χανετε τιποτα,κανεις δεν θα σας παρεξηγησει. 4/10
dhmhtrhs79 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Site: Stolen"'>http://www.imdb.com/...86/']Stolen O Nicolas Cage εχει κανει epic fail τα τελευταια χρονια , προσπαθω να θυμηθω 1 καλη ταινια μετα το Leaving Las Vegas και δεν μπορω. Για την ταινια τι να πω απλα ανουσια, αν δεν παιζει τιποτα καλυτερο δειτε την να περασει η ωρα ,και να μην την δειτε ομως δεν χανετε τιποτα,κανεις δεν θα σας παρεξηγησει. 4/10 Δεν το έχω δει, αλλά χειρότερη από το Tresspass ( http://www.imdb.com/title/tt1674784/ ) δεν παίζει να είναι. Μιλάμε ακόμα πονάνε τα μάτια μου και τα αυτιά μου. Απλά θα πω ότι έσπασε κάθε ρεκόρ απόσυρσης από τους κινηματογράφους στην ιστορία, παραλίγο straight to DVD, ούτε b-movie να ήταν ( http://www.imdb.com/title/tt1674784/trivia ). Ο άνθρωπος αυτός μάλλον μας κάνει πλάκα αλλιώς δεν εξηγείται. Η μια του ταινια χειρότερη από την άλλη. Καλά, για τα Ghost Rider απαξιώ και να μιλήσω. Κρίμα, γιατί κάποτε στα νιάτα μου ήταν δυνατός: The Rock, Face Off, Con Air, 8mm, Leaving Las Vegas, It could happen to you είναι κλασσικές αγαπημένες... 1
linkin Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Μιλατε για τον πιο ψευτικο και αντιπαθητικο ηθοποιο που υπαρχει αυτη την στιγμη,συναγωνιζεται επαξια με τον Paul Dano. Ειχα κανει το (διπλο) λαθος να δω σερι στο σινεμα τα world trade center και το the wicker man και απο τοτε ορκιστηκα στον εαυτο μου να μην ξαναδω ταινια με αυτον τον τυπο.Ειδικα το the wicker man πρεπει να ειναι η χειροτερη ταινια out there. http://www.rottentomatoes.com/celebrity/nicolas_cage/ O τυπος εχει να παιξει σε σοβαρη ταινια 10 χρονια.
gavros10 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2012 Ξεκινας και λες οτι η ταιναι ειναι για κλάματα και μετα αρχίζουν και τρέχουν ζουμιά απο τον υπολογιστήρα κατι εχεις κάνει λάθος.. εσυ κανεις καποιο λαθος. δεν ειπα τιποτα για την πλοκη, τιποτα για τις ερμηνιες. ειπα μονο για 2-3 σκηνες στις οποιες επαιζε η olivia wilde που στην ουσια ηταν τσοντα
Προτεινόμενες αναρτήσεις