Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

The Hobbit An Unexpected Journey

Την είδα εχθές στα village στο Ρέντη σε 48fps 3D,

η εικόνα τα σπάει, απο τα καλύτερα 3d που έχω δει, τα εφέ σε σχέση με τον αρχοντα πολύ μπροστά, μέρα με την νυχτα, παρόλο που κράταει 3 'ωρες δεν το καταλαβαίνεις, για τους fan του Αρχοντα, σίγουρα η ταινία θα τους αρέσει, την συνηστώ ανεπιφύλακτα

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Reign Over Me με τον Adam Sandler σε μια ταινια πολυ διαφορετικη απο οτι τον εχω συνηθησει . Εμεινα αρκετα ικανοποιημενος , δεν βαρεθηκα κατι που ειναι πολυ θετικο για μενα . Τωρα για βαθμολογια ενα 6μιση θα εβαζα απο εκει και περα για οποιον θελει να τη δει δεν πιστευω οτι ειναι μια ταινια αξιοσημειωτη παρολα αυτα εχει πραγματα να δωσει και οπως ειπα ειναι κατι το διαφορετικο για τον συγκεκριμενο ηθοποιο.

Δημοσ.

Link.png Site: The Words

Να πω καταρχην πως την ειδα μαζι με αρκετο κοσμο που καφριζε σπιτι,δηλαδη οι συνθηκες δεν ηταν ιδανικες για παρακολουθηση ταινιας.Στην αρχη την βρηκα ενδιαφερουσα στην θεματολογια της αλλα απο την μεση και μετα αρχισα να βαριεμαι(οι γκομενες δεν μου θυμισαν παλιες δικες μου σαν του gavros10 αν και πολυ θα το ηθελα. :-D

Με μεγαλη πιθανοτητα να κανω λαθος -λογω συνθηκων- την κατατασσω στην κατηγορια θα μπορουσε να γινει αριστουργημα με το καταληλο casting και με καποιες αλλαγες στο σεναριο αλλα τελικα δεν τα καταφερε.Κανονικα θα πρεπει να την ξαναδω αλλη μια φορα αλλα δεν θα το κανω...

5/10

Δημοσ.

The Perks Of Being a Wallflower

Αν και δεν σε προιδεάζει ιδιαίτερα από το trailer της πρόκειται για πραγματικά ωραία ταινία. Με εξέπληξε ευχάριστα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...