Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χωρις να σνομπαρω την κριτικη σου vozinioti πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι αρεσει σε τοσο κοσμο αυτη η ταινια και τι στραβο παιζει με την παρτη μου

• Like 2
Δημοσ.

Arbitrage

Μετριότητα από όλες τις πλευρές. Κάπου είχα διαβάσει ότι η ερμηνεία του Richard Gere ίσως τον οδηγήσει στις υποψηφιότητες των oscar φέτος. ---> LOL.

5.3/10

Σιγα μην τον οδηγησει και στο φεγγαρι  :-D

• Like 1
Δημοσ.

john dies at the end

θα προτεινα, αν δεν ειχε τα αθλια CG στο τελος...

αλλα οπως και να εχει, ειναι υποσχομενο το franchise

Δημοσ.

Χωρις να σνομπαρω την κριτικη σου vozinioti πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι αρεσει σε τοσο κοσμο αυτη η ταινια και τι στραβο παιζει με την παρτη μου

Εντάξει δεν είναι και για 9.5/10, αλλά είναι πολύ καλή. Νομίζω το 8 που έχει στο imdb είναι δίκαιο. Οπότε ψάξ΄το λίγο το θέμα :-)

Δημοσ.

Εντάξει δεν είναι και για 9.5/10, αλλά είναι πολύ καλή. Νομίζω το 8 που έχει στο imdb είναι δίκαιο. Οπότε ψάξ΄το λίγο το θέμα :-)

Φιλε μου δεν αμφισβητω οτι ειναι καλη ταινια. Απλα εγω δεν μπορω να εντοπισω τα καλα της σημεια εν αντιθεσει με πολυ κοσμο.

Οσο για το Imdb,μην πολυδινεις σημασια στις βαθμολογιες. Και το Lincoln 8.1 εχει αλλα πολυς κοσμος το θαβει.

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε μου δεν αμφισβητω οτι ειναι καλη ταινια. Απλα εγω δεν μπορω να εντοπισω τα καλα της σημεια εν αντιθεσει με πολυ κοσμο.

Οσο για το Imdb,μην πολυδινεις σημασια στις βαθμολογιες. Και το Lincoln 8.1 εχει αλλα πολυς κοσμος το θαβει.

ιεροσυλε. ακου εκει, λαθος βαθμολογια για το shutter island!

• Like 1
Δημοσ.

Παρτο πισω το ιεροσυλε ειναι βαρια κουβεντα.Χεχε,ρε δεν το αμβισβητω το 8αρι που εχει,η βαθμολογια ειναι απο 300.000 ατομα.

Δημοσ.

Ελα ντε.

Μιλάμε για την απόλυτη μπούρδα.

Είχα φύγει από το cinema γιατί δεν αντέχονταν άλλο.

Δημοσ.

TDKR 8,7.....οπότε δεν με πιάνει ύπνος την βάζω. Ούτε πρόβατα ούτε γίδια χρειάζεται να μετρήσω....με το που δω τον batman instant sleep. Ακου 8,7 failimdb!!!!!

Δημοσ.

TDKR 8,7.....οπότε δεν με πιάνει ύπνος την βάζω. Ούτε πρόβατα ούτε γίδια χρειάζεται να μετρήσω....με το που δω τον batman instant sleep. Ακου 8,7 failimdb!!!!!

Πιπερι..............

Δημοσ.

king artur, χθες

κριμα, κριμα. (πρωτη σελιδα, μεγαλα μαυρα γραμματα. εισαι ακριβως το παραδειγμα που δινει ο sellers)

1. ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΑΠΛΑ ΠΟΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΕΙΔΑΤΕ, ΑΛΛΑ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ 2-3 ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...