Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σημαρα ηταν βραδυα Liam Neeson.

Link.png Site: http://www.imdb.com/title/tt0936501/?ref_=fn_al_tt_1">TAKEN & Link.png Site: http://www.imdb.com/title/tt1397280/?ref_=tt_rec_tt">TAKEN 2

Τις ειχα ξαναδει φυσικα και τις δυο ταινιες, απλα η παρεα δεν ειχε δει την 1η και την εβαλα ε και μετα την πρωτη δεν αντεξαμε και βαλαμε και την δυο, ειχαμε μπει στο κλιμα που δεν μπορουσαμε να σταματησουμε μονο στο 1. :D

Δεν εχω να πω κατι γιαυτες τις ταινιες (μιας και εχω ξαναμιλησει και σε προηγουμενα ποστ μου και για τις 2), το μονο που εχω να πω ειναι οτι ειδικα το 1 ειναι ΤΑΙΝΙΑΡΑ...και το 2 καλο ηταν, μαρεσε που συνεχισε εκει που "εμεινε" το 1 αλλα ηταν φυσικα κατωτερο του πρωκατοχου του.

Ανετα τις ξαναεβλεπα και αλλες φορες και τις 2.

Μια μερα θελω να κατσω να δω επεισης απο Liam Neeson το "The Grey", ειχα ακουσει οτι ηταν καλο..ειχα ακουσει επεισης οτι ηταν πατατα, οπως και ναχει θα το τιμησω και αυτο μια μερουλα. :D

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπόν, είδα χθες το The White Ribbon του Haneke.

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει ποιο είναι το νόημα της ταινίας και γενικά τον σκοπό της και με ποιον τρόπο προσπάθησε να το περάσει;

A Masterly Tale on the Circulation of Violence

Δημοσ.

Κάτι μου λέει οτι ο Miller κυρίως αλλα και η Watson θα μας χαρίσουν πολυ καλες ερμηνείες στο μέλλον.

8/10

O Miller ηδη εχει δωσει ρεσιταλ στο We need to talk about Kevin.

Δημοσ.

Friends With Benefits

Μετρια αμερικανια, χωρις να εχει να σου πει κατι, απλα χαζευες μιαμιση ωρα και αυτο.

5.5/10

Αυτό δεν το βλέπεις επειδή έχει κάτι να σου πει. Το βλέπεις για να βλέπεις αυτό και να φτιάχνεσαι...

• Like 1
Δημοσ.

Είδα το ARGO... Πωωω πολυ άγχος ρε αδελφέ, μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο. Μου άρεσε αρκετά μπορώ να πώ.

Το τρελό μείον της ταινίας ήταν ο πρωταγωνιστής. Καλα πήρε βραβείο για αυτήν την ερμηνεία ο Ben Affleck. Δλδ αν δεν ήταν δικιά του ταινία θα έλεγε οτι βαριότανε και περίμενε πότε να τελιώσει. Άθλιος ο τύπος...

6,5 με 7/10 (αν έπαιζε άλλος τον πρώτο ρόλο άνετα έπιανε το 7,5)

Δημοσ.

Αυτό δεν το βλέπεις επειδή έχει κάτι να σου πει. Το βλέπεις για να βλέπεις αυτό και να φτιάχνεσαι...

Μεταξυ μας, αλλα τετοια γκομενα με τετοια συμπεριφορα που το παιζει αντρακι κτλ, σορρυ αλλα δεν ... :P

Δημοσ.

The Perks Of Being A Wallflower.Ωραία ταινιούλα.Ενα 8/10 απο μένα.

Drive.Καλή ήταν...Σε κάποια σημεία βαρέθηκα.Γενικά πιστεύω ότι ήταν αρκετά αργή.6.5/10

• Moderators
Δημοσ.

ieGILM9.jpg

Privateer εισαι ιεροσυλος, να το ξερεις. 

Την ειχα ξαναδει τη φωτο καπου εδω και ειχα φροντισει να την ξεχασω. Μολις το εκανες ανεφικτο :(

• Like 1
Δημοσ.

Μα ούτε και βαμμένη είναι κάτι ιδιαίτερο. Απλά βγάζει μια πουτανιά, που προσωπικά με ξενερώνει κιόλας (συνήθως).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...