kjtzemis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Site: http://www.imdb.com/title/tt2400283/?ref_=fn_al_tt_5">Αν (2012) Πολυ καλη ταινια, κατι το διαφορετικο, στην αρχη μεχρι να παρεις γραμμη τι γινετε σε μπερδευει λιγο (γενικα μπερδευει σε καποιες φασεις το εργο), εξαιρετικη δουλεια απο τον Παπακαλιατη...φοβερες ερμηνιες και ειναι τρομερα ωραια ολα τα σκηνικα...εχει ενωσει τοσο καλα τα γεγονοτα που πολλες φορες εμεινα μακακας. Η κοπελια παιζει πολυ καλα τον ρολο της, επεισης ειχε πολυ εξυπνους και ωραιους διαλογους η ταινια. Μπραβο του παντως γιατι δεν πιστευα οτι θαταν τοσο καλο, ισως απο τις καλυτερες Ελληνικες ταινιες που εχω δει. 9/10
damian1977 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Aκομα2 ταινιουλες λοιπον....... 1) Site: http://www.imdb.com/title/tt1659337/">The Perks of Being a Wallflower Αμερικανιά του χειρίστου ειδους!!!!!!!!!!Με εκνευρισε η γελοια 'clean' φατσα του πρωταγωνιστη που-και καλα- το επαιζε απροσαρμοστος!!!!!!!!Σε καμια περιπτωση δεν με εψησε οτι συνεβαινε το 1970....σε καμια περιπτωση δεν με εψησε οτι οντως ειχε ψυχολογικα προβληματα.....σε καμια περιπτωση δεν με εψησε οτι τετοιες καταστασεις θα μπορουσαν πραγματι να συμβουν!!!!! Καταπιεσμενη ομοφυλοφιλια,οικογενειες με σοβαρα προβληματα στις σχεσεις τους,ενοχικα συνδρομα,προβληματικη εφηβεια...ολα αυτα ΙΣΩΣ θα μπορουσε να πει κανεις οτι θα ειχαν θεση στο συγκεκριμενο σεναριο.....αλλα ειναι ολα καπως αχταρμας και τιποτα δεν ξεχωριζει!!! Οτι περισσοτερο ενδιαφερον ηταν η 'εμφανιση' του Kevin (ναι του τυπου δηλ που επαιζε στο εξαιρετικο we need 2 talk about Kevin) που εχει λιγο το στυλακι!!!! Ενα χαρουμενο τελος και μερικα ομορφα soundtracks δεν σωζουν την κατασταση!!! 5/10 2) Site: http://www.imdb.com/title/tt1045658/?ref_=sr_1">Silver Linings Playbook Nταξ!!!!!!!Με ξεπερναει!!!!!!Παρακαλω καποιος να μου πει για ποιον λογο προταθηκαν το ζευγαρι των πρωταγωνιστων και ο De Niro.Mα Οσκαρ ΑΥΤΟ???Ημαρτον...... Kατι πρεπει να χανω μιας και εχει κερδισει και βραβειο Κοινου σε κινηματογραφικα Φεστιβαλ....περα δηλ απο κλικες και εταιριες που προωθουν συγκεκριμενα θεματα στα βραβεια... Ο Κουπερ εχει την ιδια φατσα σε ολο το εργο......η Λωρενς που εχει δειξει πραγματα στο παερελθον (το εξοχο winters bone)σαν να βαριοταν..........και ο Ντενιρο στα γνωστα του ερμηνευτικα κλισε!!!!!!! Σεναριο,πλοκη,διαλογοι.....αγνοουνται!!!!!!! Αν δεν γινοταν τοσος ντορος γυρω απο αυτην....θα εβαζα ενα 5.....τωρα και ειδικα μετα τον σαματα.... 4/10
devil-ji Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 The Hobbit Σου αφηνει την γευση της Middle-earth με τα εκπληκτικα τοπια, τους χαρακτηρες που ξεραμε, την μουσικη και γενικα σου ξυπναει αναμνησεις αν ησουν φαν. Απλα δεν ειναι επικη περιπετεια οπως ο Αρχοντας αλλα πιο πολυ παραμυθι-διασκεδαστικη περιπετεια που σου ξαναθυμιζει το εργο του Τολκιν. Ειδικα η σκηνη με το κυνηγητο στο ελκηθρο με ξενερωσε λιγο αλλα αυτο δειχνει κι ολας οτι δεν εκαναν την ταινια για τους hardcore αλλα για το ευρυ κοινο. Βεβαια η διαρκεια θα κουρασει αρκετους. Και το ωραιο, που μου αφησε, ειναι οτι με ψηνει για LotR marathon με τα extended που το ηθελα χρονια. Κι ομως περασαν 10 χρονια...
Fotis13 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Site: http://www.imdb.com/title/tt2400283/?ref_=fn_al_tt_5">Αν (2012) Πολυ καλη ταινια, κατι το διαφορετικο, στην αρχη μεχρι να παρεις γραμμη τι γινετε σε μπερδευει λιγο (γενικα μπερδευει σε καποιες φασεις το εργο), εξαιρετικη δουλεια απο τον Παπακαλιατη...φοβερες ερμηνιες και ειναι τρομερα ωραια ολα τα σκηνικα...εχει ενωσει τοσο καλα τα γεγονοτα που πολλες φορες εμεινα μακακας. Η κοπελια παιζει πολυ καλα τον ρολο της, επεισης ειχε πολυ εξυπνους και ωραιους διαλογους η ταινια. Μπραβο του παντως γιατι δεν πιστευα οτι θαταν τοσο καλο, ισως απο τις καλυτερες Ελληνικες ταινιες που εχω δει. 9/10 Ο χριστος και η παναγια μαζι... 8
klainmaingr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Ο χριστος και η παναγια μαζι... To hate είναι μόδα, ξέρω, αλλά η ταινία είναι καλή. 1
bilis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 και χάρηκα που είδα επιτέλους πως οι Αμερικάνοι ξεπάτωσαν τον αλήτη τον Μπιν Λάντεν και έσωσαν τον πλανήτη. 1
fearwhatnow Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Site: http://www.imdb.com/title/tt2400283/?ref_=fn_al_tt_5">Αν (2012) Πολυ καλη ταινια, κατι το διαφορετικο, στην αρχη μεχρι να παρεις γραμμη τι γινετε σε μπερδευει λιγο (γενικα μπερδευει σε καποιες φασεις το εργο), εξαιρετικη δουλεια απο τον Παπακαλιατη...φοβερες ερμηνιες και ειναι τρομερα ωραια ολα τα σκηνικα...εχει ενωσει τοσο καλα τα γεγονοτα που πολλες φορες εμεινα μακακας. Η κοπελια παιζει πολυ καλα τον ρολο της, επεισης ειχε πολυ εξυπνους και ωραιους διαλογους η ταινια. Μπραβο του παντως γιατι δεν πιστευα οτι θαταν τοσο καλο, ισως απο τις καλυτερες Ελληνικες ταινιες που εχω δει. 9/10 Μπερδεψες τα threads. Εδω βαλε το: http://www.insomnia.gr/topic/457844-%CE%B1%CE%BD%CE%AD%CE%BA%CE%B4%CE%BF%CF%84%CE%B1-%CE%AD%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CF%84%CF%8D%CF%80%CE%BF%CF%82-%CF%80%CE%B1%CE%AF%CF%81%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%BA%CE%AC%CE%B8%CE%B5-%CF%80%CF%81%CF%89%CE%AF-%CF%84%CE%BF-%CE%BB%CE%B5%CF%89%CF%86%CE%BF%CF%81/page-144 Επισης υπαρχει οριο στην υποκειμενικοτητα και στο γουστο. Αν ειναι δυνατον να γραφετε καποιοι οτι το Perks of being a wallflower ειναι αμερικανια. 1
provocateur Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Καλώς σας βρήκα. Επειδή βλέπω ότι το Argo έχει αποσπάσει εδώ πολλές αρνητικές γνώμες θα ήθελα να το <<υπερασπιστώ>>.Τεχνικά η ταινία είναι άρτια.Έχει πολύ καλή σκηνοθεσία,εξαιρετική φωτογραφία,ερμηνείες επιπέδου και ένα αγωνιώδες σενάριο που παρότι ξέρεις την κατάληξη του σε κρατάει μέχρι τέλους.Τώρα όπως έγραψε και κάποιος άλλος πριν αυτή η αγωνία και το σασπενς που είναι και από τα κύρια ατού της ταινίας δεν βγαίνουν όταν παρακολουθείς την ταινία σε dvd.Ή δεν βγαίνουν τόσο πολύ όσο σε μια κινηματογραφική αίθουσα.Τέλος πάντων όσοι έχουν αρνητική άποψη για την ταινία σίγουρα θα την έκριναν αλλιώς εάν την είχαν δει στον κινηματογράφο. Τώρα οι ενστάσεις μου για την ταινία βρίσκεται στο περιεχόμενο της.Πρόκειται ξεκάθαρα για μια προπαγανδιστική ταινία που παρά τα κάποια εντυπωσιακά στοιχεία της (το εισαγωγικό voice over με τη μικρή ιστορική αναδρομή στα του Ιράν) δεν ξεφεύγει από την πεπατημένη.Η Αμερική προστάτιδα του ελεύθερου κόσμου και υπερασπιστής της δημοκρατίας .Και το Ιράν άλλο ένα σημείο του κόσμου απολίτιστων και πρωτόγονων ανθρώπων. Και για να πω και και εγώ μια ταινία που είδα. Stand Up Guys. Καλή ταινία με γέροντες που δεν θέλουν να παραδεχθούν ότι ο χρόνος πέρασε.Όχι τίποτα το συγκλονιστικό αλλά καλή για ένα απλό χάζεμα. 2
kjtzemis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Ο χριστος και η παναγια μαζι... Μπερδεψες τα threads. Εδω βαλε το: http://www.insomnia.gr/topic/457844-%CE%B1%CE%BD%CE%AD%CE%BA%CE%B4%CE%BF%CF%84%CE%B1-%CE%AD%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CF%84%CF%8D%CF%80%CE%BF%CF%82-%CF%80%CE%B1%CE%AF%CF%81%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%BA%CE%AC%CE%B8%CE%B5-%CF%80%CF%81%CF%89%CE%AF-%CF%84%CE%BF-%CE%BB%CE%B5%CF%89%CF%86%CE%BF%CF%81/page-144 Οχι μαλλον δεν καταλαβατε, δεν ζητησα την αποψη σας.Απλα εξεφρασα την γνωμη μου για το εργο. Ναι το γουσταρα και η προσωπικη μου βαθμολογια ηταν αυτη που ειδατε, τωρα αν δεν σας αρεσει προβλημα σας, απλα προσπεραστε το δικο μου ποστ και ασχολειθητε με το σπαμαρισμα σας. 2
viper2005 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 argo 2012 Νταξει. αμερικανια, αλλα ηταν πιστο στα γεγονοτα. Παραμενει αμερικανια...
Disappointment from Hellas Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Μπερδεψες τα threads. Εδω βαλε το: http://www.insomnia.gr/topic/457844-%CE%B1%CE%BD%CE%AD%CE%BA%CE%B4%CE%BF%CF%84%CE%B1-%CE%AD%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CF%84%CF%8D%CF%80%CE%BF%CF%82-%CF%80%CE%B1%CE%AF%CF%81%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%BA%CE%AC%CE%B8%CE%B5-%CF%80%CF%81%CF%89%CE%AF-%CF%84%CE%BF-%CE%BB%CE%B5%CF%89%CF%86%CE%BF%CF%81/page-144 Επισης υπαρχει οριο στην υποκειμενικοτητα και στο γουστο. Αν ειναι δυνατον να γραφετε καποιοι οτι το Perks of being a wallflower ειναι αμερικανια. To Perks of being a wallflower είναι εξαιρετική ταινία αλλά δεν θα δώσει κανένας λογαριασμό στον άλλον το τι κριτική θα κάνει.όποιος γουστάρει θα την πει αριστούργημα και όποιος γουστάρει θα την πει αμερικανιά. Όποιος δεν γουστάρει την κριτική του άλλου απλά προχωράει παρακάτω.....
viper2005 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 γιαυτο δες κανα κορεατικο... τι καθεσαι και τρως burger
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Όποιος δεν γουστάρει την κριτική του άλλου απλά προχωράει παρακάτω.....κριτική στην κριτική άλλου, i see what you did there 2
cthulhucarbide Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Μπερδεψες τα threads. Εδω βαλε το: http://www.insomnia.gr/topic/457844-%CE%B1%CE%BD%CE%AD%CE%BA%CE%B4%CE%BF%CF%84%CE%B1-%CE%AD%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CF%84%CF%8D%CF%80%CE%BF%CF%82-%CF%80%CE%B1%CE%AF%CF%81%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%BA%CE%AC%CE%B8%CE%B5-%CF%80%CF%81%CF%89%CE%AF-%CF%84%CE%BF-%CE%BB%CE%B5%CF%89%CF%86%CE%BF%CF%81/page-144 Επισης υπαρχει οριο στην υποκειμενικοτητα και στο γουστο. Αν ειναι δυνατον να γραφετε καποιοι οτι το Perks of being a wallflower ειναι αμερικανια. Το ότι το πρώτο μισό της ταινίας είναι υπερκαρααμερικανιά είναι το πιο αντικειμενικό πράγμα που έχω γράψει εδώ και πολύ καιρό. Είναι το τρανσφόρμερς των ρομαντικών ταινιών. Όσων αφορά το γούστο δεν ξέρω τι θες να πεις, εγώ δεν είπα ότι δεν μου άρεσε συνολικά η ταινία απλά μέχρι να σοβαρέψει έβαζα τα γέλια σε κάθε σκηνή και έλεγα ένα κάρο μαλακίες γελώντας μόνος μου. Και δεν έφταιγα εγώ, απλώς δεν μου άφηνε κα άλλη επιλογή με αυτά που γινόντουσαν, και με τον τρόπο μου γινόντουσαν. Και αυτό το 8,1 στο imdb είναι υπερτεράστιο, για κανα 7 καλή είναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις