gavros10 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) Tους κακομοιρους κριμα ειναι ,ευτυχως που εμεις ειμαστε πιο εξυπνοι και ολος ο πλανητης μας ζηλευει και θελει να μας μοιασει. Συγνωμη που δεν το ανεφερα αλλα αμα συνεχιζε η ταινια θα τους βλεπαμε στον δρομο γιατι οι τραπεζες θα τους τα ειχαν παρει ολα. Ηταν χρεωμενοι μεχρι τον λαιμο. Λες να το ελεγα τυχαια; EDIT: και επειδη με εκνευρισες πρωινιατικα σου κανω quote τι ειπε η μανα στο παιδι μετα απο εναν καβγα Δεν θα χρησιμοποιήσεις το iPhone, το iPad, το iPod Touchτο iTunes, το Netflick, την Pandora ή το Spotify. Και ναι, εμεις ειμαστε πιο εξυπνοι γιατι δεν ειμαστε υποχειρια της apple και της καθε apple. Μιλαω για μενα τουλαχιστον, δεν ξερω τι κανεις εσυ με το iphone 5 Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2013 από gavros10 1
NoisePollution Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Μολις τωρα κανονιζα να δω αυτες τις μερες το pi και το fountain ακουγοντας clint mansell O Mansell είναι κορυφή. Ειδικά στο Moon η μουσική του ήταν υπέροχη. This is 40 Ειναι απο τις ωραιες χαζο ταινιουλες που μου αρεσουν. Αυτοι οι αμερικανοι απλα τραγικοι. 2 αυτοκινηταρες ο καθενας, τεραστιο σπιτι, 20 συσκευες apple τουλαχιστον... Το είδα και εγώ προχθές. Περίμενα κάτι καλύτερο από τον Apatow. Τελευταία καλή κωμωδία που είχε κάνει ήταν το Knocked Up. Μετά λίγα πράγματα... 2
skiabox Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2013 Fotis13 : Και ένα εκατομμύριο Einstein να έχεις σα χώρα αν δε συνεργαστούν μεταξύ τους, μέσα από εταιρίες να παράξουν υπεραξία και προϊόντα , πάλι θα πεθάνουν από την πείνα(όπως συμβαίνει αυτή τη στιγμή που δε φτάνουν καθόλου λεφτά σε όποιο άτομο εντός της ελληνικής επικράτειας του αρέσει να χρησιμοποιεί το μυαλό του για να παράγει κάτι). Θεωρώ δε γνωρίζοντας την Ελληνική ανθρωπογεωγραφία ότι δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα. Ούτε καν έχουμε πλησιάσει τον πάτο του βαρελιού. 1
gavros10 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Pi Ηταν λιγο διαφορετικο απο οτι περιμενα. Δεν ηταν η ταινιαρα που νομιζα οτι ειναι. Μου κανει εντυπωση παντως που η πρωτη ταινια του aronovsky ειναι ασπρομαυρη, στα ορια της τρελας και λιγο πιο πανω απο 1 ωρα. Μου θυμισε το following του νολαν σε αυτα τα πραγματα αν και του νολαν ειχε ενα καλο μπερδεμενο σεναριο Corpse Bride Και μετα το paranorman, αυτο. Stop motion και tim burton. Εκει τελειωνει το θεμα. Αυριο λογικα θα δω και το coraline
Dakonblackblade Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Ανώτερο το Coraline από τα 2 προαναφερθέντα.Και πολύ πιο τρομακτικό.
Prospector8 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Οδηγος Αισιοδοξιας .. Μπορειται να μου πειτε ΕΝΑΝ λογο που εχει παρει 8/10 στο imdb???? Πλακα μας κανατε??? Στα πρωτα 15 λεπτα βρηκα ακριβως τι θα γινει στο τελος,και ηταν ακριβως αλλη μια Κλασικη ρομαντζοκωμωδια,δεν διαφερει καθολου σε συγκριση με αλλες τετοιου στιλ... Δεν λεω περασε ευχαριστα η ωρα,ομορφουλα η Hunger Games,ΣιγουρΑ δεν ηταν για οσκαρ η ηθοποια της αλλα ηταν πολυ καλη. Φοβερος as always και ο ΝτεΝιρο. 5/10 με επιοικια..
Fotis13 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Site: http://www.imdb.com/title/tt0443272/?ref_=sr_4">Lincoln Ειχα πολυ υψηλες προσδοκιες τις οποιες και δεν επιβεβαιωσε.Ποιοτικη παραγωγη σιγουρα,ο Day Lewis στο γνωστο ερμηνευτικο επιπεδο αν και κατα την γνωμη μου το οσκαρ φετος επρεπε να παει στον Phoenix για την εξαιρετικη του παρουσια στο the master . 7/10
viper2005 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 evil dead 1981 τι μαλακία/cult/horror/comedy ηταν αυτο...
viper2005 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 εισαι υπερβολικος... σε καποια σημεια ηταν "τσοντα" _κεφαλια εξω απο αμαξι και να ουρλιαζουνε για την επικειμενη προσκρουση και τα λοιπα_
gavros10 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Θελω να κανονισω μια καθε μερα για 7 μερες να μαζεψουμε τις καλυτερες ταινιες με zombie απο τα 80s και να τις δουμε. Εχθες που εψαχνα βρηκα αρκετες *Σημερα ειναι εκτος απο την steak & blowjob day και παγκοσμιο μερα του Π. Οποτε καλα εκανα και την ειδα εχθες την ταινια
DeadOrganPlayer Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Καλά έκανες. Απομένουν να κάνεις και τα άλλα δύο όμως. 2
firewalker Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Company of heroes. Καλή ταινία. http://www.imdb.com/title/tt2555426/
Προτεινόμενες αναρτήσεις