viper2005 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 american mary 2012 δεν περιμενα αυτο που ειδα... Δεν ηταν κακο, δεν ηταν καθολου κακο... 1
xavier Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 ειδα το grandmaster, οπτικα ειναι αριστουργημα, γενικα μου αρεσε ολοκληρο. δεν καταλαβα που κολλουσε ενας χαρακτηρας (ρειζορ), που εμφανιζοταν εκτος πλοκης, σαν παραλληλη ιστορια, αλλα νταξ δεν ηταν αρκετο για να με χαλασει... Ισως το ξαναδω σε bluray με καλυτερους υποτιτλους...
theobabis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Ωραία. Θα κάνω μια προσπάθεια. (αδιάφορο ο πολίτης κέιν? απορώ τι θα δω σε αυτά που πρότεινες ) Παίρνω πίσω το αδιάφορο και το αντικαθιστώ με ένα not impressed
Dakonblackblade Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Life of brian Τι να πω για αυτή την ταινία. Αριστούργημα παρωδία , δεν αφήνει τίποτα όρθιο σε πάρα πολλά επίπεδα 9/10
tool1983 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Παιδια ειδα χτες το Mr. Nobody http://www.imdb.com/title/tt0485947/ Μεσα στις 50 καλυτερες ταινιες που εχω δει σ ολη μου τη ζωη. Σπανια γραφω ποια ταινια ειδα αλλα αυτη πραγματικα αξιζει ενα διωρο απ το χρονο σας. 3
liakinen Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Όχι, τίποτα απο αυτά. Ωραία. Θα κάνω μια προσπάθεια. (αδιάφορο ο πολίτης κέιν? απορώ τι θα δω σε αυτά που πρότεινες ) Τότε είσαι πολύ τυχερός. Αν δοκιμάσεις και δεις κάποια από αυτές τότε ίσως να ανοίξει μπροστά σου ένας καινούργιος κινηματογραφικός κόσμος που για μένα είχε ως αποτέλεσμα να σταματήσω να βλέπω και να προσμένω πολλές από τις μπούρδες τις εποχής μας. Θα σου πρότεινα να κάνεις αρχή με κάποιες από την δική μου λίστα (κυρίως με αυτές του Hitchcock) μιας και είναι αρκετά ποιο ¨εύπεπτες” για άτομα σαν και σένα (οι ταινίες πού σου πρότεινε ο theobabis είναι εξαιρετικές αλλά ίσως σου δημιουργήσουν “λάθος” εικόνα).
NoisePollution Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Μην απορρίπτεται έτσι εύκολα την "εποχή μας". Έχει και καλά στοιχεία μέσα της.
Fan Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Upside Down Απίστευτα εφέ αλλά πολύ απλό και προβλέψιμο στόρυ. Καλούτσικη 6.5/10
liakinen Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Μην απορρίπτεται έτσι εύκολα την "εποχή μας". Έχει και καλά στοιχεία μέσα της. Δεν διαφωνεί κανένας σ αυτό που λες, απλά στην “εποχή μας” η μπούρδα πάει σύννεφο με κάποιες ελάχιστες εξαιρέσεις που όλοι μας εκθειάζουμε.
NoisePollution Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δεν διαφωνεί κανένας σ αυτό που λες, απλά στην “εποχή μας” η μπούρδα πάει σύννεφο με κάποιες ελάχιστες εξαιρέσεις που όλοι μας εκθειάζουμε. Και τότε είχε μπούρδες. Απλά οι μπούρδες ξεχνιούνται. Συμφωνώ όμως ότι τώρα οι μπούρδες πέφτουν βροχή.
liakinen Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Και τότε είχε μπούρδες. Απλά οι μπούρδες ξεχνιούνται. Συμφωνώ όμως ότι τώρα οι μπούρδες πέφτουν βροχή. Δεν διαφωνούμε στην ουσία, απλά το “πλεονέκτημα” για έναν πού μπαίνει στον χώρο του παλιού κινηματογράφου είναι ότι υπάρχουν ήδη βάσεις δεδομένων με τις καλές ταινίες του παρελθόντος και έτσι αποφεύγει τις φόλες, κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να γίνει στις μέρες μας. 1
xavier Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 ειδα το journey to the west του stephen chow(kung fu hustle,shaollin soccer), εξαιρετικη ταινια, καλοδουλεμενο σεναριο και φοβερο cgi. οσοι εχουν δει τις προηγουμενες ταινιες του ξερουν τι να παριμενουν περιπου... η ταινια ειναι ενα πρικουελ του μυθου του βασιλια πιθηκου(δεν ξερω αν βλεπατε τη σειρα παλια στην ερτ2) παντως βαζει πολυ υψηλα στανταρ για την τριλογια των γκαιμαν,καμερον,ντελ τορο... επισης οσοι εχετε παιξει το asura's wrath θα βρειτε μια σκηνη πολυ γνωριμη....
Voziniotis-3 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 The Imaginarium of Doctor Parnassus (2009)Τι βλακεία θεέ μου. 2 ώρες τζάμπα. Πειράζει που όταν βλέπω τέτοιες ταινίες μου έρχεται να ξεράσω απο την βαρεμάρα? Αλίκη στην χώρα των θαυμάτων και λοιπές μπούρδες. Αίσχος.4/10Anger Management (2003)Ταινία στο μεγκα. Καλή φάση. Καλή κωμικό-κοινωνική αμερικανιά. Απλά για να περάσει η ώρα ότι πρέπει.6.5/10
Προτεινόμενες αναρτήσεις