viper2005 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 sunset limited 2011 ενα καλο μονοπρακτο με δυνατους διαλογους. Ναι, ειμαι κουλτουριαρης. Deal with it... The hunt 2012 τα ζωα κανουν το community ή το community τα ζωα... Δεν εχω αποφασισει phil spector 2013 καλο ητανε
D_N_A Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Les Miserables Μεγάλη και κουραστική. Με εξέπληξε το γεγονός ότι ο Wolverine έχει φωνή, σε αντίθεση με τον Crowe που πόνεσαν τα αυτιά μου, και μου δημιουργήθηκε η απορία πως προτάθηκε η Hathaway για όσκαρ με 15 λεπτά ερμηνεία . Πολύ καλές φωνές οι Seyfried+Redmayne, απολαυστικό ζευγάρι οι Bonham+Cohen που "έσπαγαν" το δραματικό της ταινίας χαρίζοντας γέλιο. 6/10 γιατί με κούρασε. Μα γιατι δεν σου άρεσε?! ... 4
leloskourampies Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 The Big Lebowski (1998) http://www.imdb.com/title/tt0118715/ Για 31ή φορά. Απλά από τις καλύτερες κωμωδίες ever! 2
paul_agg Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Το δέρμα που κατοικώ!Το είχα ψιλο-δει όταν βγήκε και είπα σήμερα να κάτσω να το δω πιο προσεκτικά. Τρομερή ταινία βέβαια πρέπει να είσαι λίγο "ανοιχτόμυαλος" για να το δεις και να μη σε σοκάρει....ή απλά να αποδεχτείς οτι στο μυαλό του συγκεκριμένου σκηνοθέτη-σεναριογράφου δεν υπάρχουν όρια. Το πιο σίγουρο απο όλα είναι οτι σε βάζει σε προβληματισμούς δεν ειναι απλά μια ταινία την είδες και έφυγες. Εγω σκέφτομαι τα εξής: Πρώτον, η διαστροφή είναι τέχνη; Και μέχρι ποιό επίπεδο διαστροφής επιτρέπεται στην τέχνη; Πουλάς διαστροφή για να κάνεις τέχνη; Που βρίσκονται οι λεπτές γραμμές που το διαχωρίζουν τέλος πάντων; Δεύτερον, το θέμα που θέλει να μας περάσει είναι επίκαιρο, αν και τόσο ακραίο; Για μένα ναι. Όχι τόσο για το θέμα που είδαμε αυτο-καθαυτό (αν και πιστεύω οτι έχουν γίνει τέτοια σκηνικά στον κόσμο) όσο για τον συμβολισμό του. Ο συμβολισμός ξεκάθαρος πιστεύω, δηλαδή οτι δεν έχει σημασία το φύλλο του ανθρώπου αλλά η ψυχή και όταν χρησιμοποιείς τις γνώσεις σου χωρίς ήθος κατα πάσα πιθανότητα κάποια στιγμή θα "προδωθείς". Όσον αφορά τα υπόλοιπα: Σκηνοθετικά μου άρεσε αρκετά, αργός ρυθμός στην αρχή για να σε βάλει στο κλίμα, κλιμάκωση αργότερα. Πολύ όμορφη φωτογραφία και μουσική. Πιστεύω θα μπορούσα να βρω 10 καλύτερους ηθοποιούς για να παιξουν το ρόλο του Μπαντέρας. Εκτός και αν ήταν σκηνοθετική εντολή να είναι τόσο υποτονικός, αυτό δεν το ξέρω. Άσχετα με αυτό ήθελα κάποιον πιο "ψυχάκια" και ας είναι και χαλαρός. Εκτός και αν ήταν και αυτό μέσα στο σενάριο, δηλαδή να μας δείξει οτι ακόμα και κάποιος καθημερινός (περίπου) τύπος μπορεί στο μυαλό του να κρύβει τέτοια πράγματα. Συμπερασματικά δείτε το και ή θα το γουστάρετε αρκετά (όπως εγώ) ή θα ξενερώσετε. Όσοι το έχουν δει και έχουν κάποια άποψη...ελεύθερα!
star12 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Μα γιατι δεν σου άρεσε?! ... νουμερο 1 το σαουντρακ αυτη τη βδομαδα
nik69 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 paranormal 4 λιγοτερο τρομακτικο απο το το 3 ,γενικα μουφα οπως το περιμενα.
No limit Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Επιτέλους βγήκε το Django στα γνωστά μέρη σε bluray.Ούτε ξέρω και εγώ πως κρατήθηκα τόσο καιρό μετά τις διθυραμβικές κριτικές να μην το δω σε χειρότερη ποιότητα.Ελπίζω να αξίζει την αναμονή και την υπομονή και την αυτοσυγκράτηση που επέδειξα και να μην με απογοητεύσει
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 έχει βγει εδώ και κάνα μήνα περίπου 1
No limit Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Μπορεί και να έχεις δίκιο αλλά όλοι οι χείμαρροι που βλέπω σε 720p και 1080p έχουν ηλικία τριών ημερών.Και μπορώ να σου πω ότι σε γνωστά ποταμάδικα που κοιτούσα κάθε λίγο και λιγάκι είχε μόνο upscaled.Δεν ξέρω καθόλου από priveter tracker τι γινόταν αλλά μπορεί όντως να έχεις δίκιο.Πάντως ανυπομονώ να το δω.
ultrobyr Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 πιστευω θα αποζημιωθεις για την υπομονη σου παντως!
fandomduck Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Μόλις τέλειωσα το The skin i live in.. DAFUQ?! Hate it or love it κατάσταση.. Αξίζει τον κόπο πιστεύω 7/10 Α, επίσης και το Life of Pi στανταράκι 8/10
Voziniotis-3 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 The Matrix Reloaded (2003) Ταινιάρα, σε πορώνει όσο πάει και δεν θες να τελειώσει. Και αν το σκεφτείς το σενάριο είναι ότι να ναι. Και όμως ειναι ταινίαρα. Τέλος. 9/10
star12 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) STOKER Eνω η ταινια εχει ενα καλο καστ. το σεναριο ειναι απιστευτα Ηλιθιο.Η ταινια πρεπει να παρει τιτλο ως το πιο αργο ψυχολογικο θριλερ που εχει βγει ποτε.Ενω ξερεις τι θα γινει γιατι αυτο το κονσεπτ τοχεις δει ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟσες φορες,,, εξελισεται το στορυ σαν μια χελωνα που περπαταει με κατι ηληθια φλασμπακς στο ενδιαμεσο για να σε εκπληξουν αλλα να σε εκνευρισουν τελικα.Οι ερμηνειες ειναι καλες απλα η Κοπελιτσα απ το alice in wonderland μια κατι μιαζει με την μακρυνη ξαδερφη τις οικογενειας ανταμς. Η νικολ προσπαθει να το παιξει σεξυ ολη την ωρα και ο πρωταγωνιστης πρεπει να χει τη πιο βλαμμενη εκφραση προσωπου που εχw δει σε ταινια. Και το τελος ασχολιαστο. Ισως αν ο κουεντιν ταραντινο την εφτιαχνε αυτη τη ταινια θα ειχαμε κατι παρομοιο σκηνοθετικα με το κιλ μπιλ εαν ο ο ντειβιντ λιντς την εφτιαχνε τη ταινια ισως ειχαμε κατι παρομοιο με το mullholand drive Αυτος ομως που την εφτιαξε αυτη τη ταινια θελει ΚΡΕΜΑΣΜΑ Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2013 από star12
linkin Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 STOKER Eνω η ταινια εχει ενα καλο καστ. το σεναριο ειναι απιστευτα Ηλιθιο.Η ταινια πρεπει να παρει τιτλο ως το πιο αργο ψυχολογικο θριλερ που εχει βγει ποτε.Ενω ξερεις τι θα γινει γιατι αυτο το κονσεπτ τοχεις δει ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟσες φορες,,, εξελισεται το στορυ σαν μια χελωνα που περπαταει με κατι ηληθια φλασμπακς στο ενδιαμεσο για να σε εκπληξουν αλλα να σε εκνευρισουν τελικα.Οι ερμηνειες ειναι καλες απλα η Κοπελιτσα απ το alice in wonderland μια κατι μιαζει με την μακρυνη ξαδερφη τις οικογενειας ανταμς. Η νικολ προσπαθει να το παιξει σεξυ ολη την ωρα και ο πρωταγωνιστης πρεπει να χει τη πιο βλαμμενη εκφραση προσωπου που εχw δει σε ταινια. Και το τελος ασχολιαστο. Ισως αν ο κουεντιν ταραντινο την εφτιαχνε αυτη τη ταινια θα ειχαμε κατι παρομοιο σκηνοθετικα με το κιλ μπιλ εαν ο ο ντειβιντ λιντς την εφτιαχνε τη ταινια ισως ειχαμε κατι παρομοιο με το mullholand drive Αυτος ομως που την εφτιαξε αυτη τη ταινια θελει ΚΡΕΜΑΣΜΑ Να το δω δηλαδη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις