Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Act Of Valor (2012)

Συγχρονη πολεμικη αμερικανια μονο που δεν ειχε καλους ηθοποιους και το σεναριο δεν ελεγε σχεδον τιποτα. Μονο ωραιες εικονες
4/10

10 Years (2011)

Καλουλικη κοινωνικη αμερικανικη κωμωδια για να περασει η ωρα. Μια σαν ολες τις αλλες.
6/10

Exam (2009)

Ωραια ταινια. Mindfuck πρεπει να θεωρειται αλλα πολυ σοφτ για αυτο το ειδος. Αλλα ηταν καπως πρωτοτυπο το σεναριο.
7.5/10

Επεξ/σία από Voziniotis-3
Δημοσ.

Είδα - ο ηλίθιος... - το:

A Haunted House 

Ερωτήσεις:

1) Αυτό το ...πράμα, γιατί το γύρισαν;

2) Μετά την κυκλοφορία του στις αίθουσες, γιατί δε συνελήφθησαν όσοι συμμετείχαν στη δημιουργία του;

3) Αυτοί που το γύρισαν, καθώς και αυτοί που δε διέταξαν τη σύλληψή τους, γιατί δε βρίσκονται στη φυλακή;

4) Το imdb, γιατί δεν έχει δυνατότητα βαθμολογίας με αρνητικό πρόσημο;

Ειλικρινά, μέχρι τη στιγμή που έκανα το λάθος να το δω, δε θυμόμουν άλλη «κωμωδία» η οποία να μη μου προκάλεσε ούτε για μια στιγμή, έστω ένα μικρό χαμόγελο...

...η αποθέωση του κινηματογραφικού αυνανισμού!!!

• Like 1
Δημοσ.

Είδα - ο ηλίθιος... - το:

A Haunted House 

Ερωτήσεις:

1) Αυτό το ...πράμα, γιατί το γύρισαν;

2) Μετά την κυκλοφορία του στις αίθουσες, γιατί δε συνελήφθησαν όσοι συμμετείχαν στη δημιουργία του;

3) Αυτοί που το γύρισαν, καθώς και αυτοί που δε διέταξαν τη σύλληψή τους, γιατί δε βρίσκονται στη φυλακή;

4) Το imdb, γιατί δεν έχει δυνατότητα βαθμολογίας με αρνητικό πρόσημο;

Ειλικρινά, μέχρι τη στιγμή που έκανα το λάθος να το δω, δε θυμόμουν άλλη «κωμωδία» η οποία να μη μου προκάλεσε ούτε για μια στιγμή, έστω ένα μικρό χαμόγελο...

...η αποθέωση του κινηματογραφικού αυνανισμού!!!

Εσύ που το είδες γιατί είσαι έξω?  :-D

Δημοσ.

Εσύ που το είδες γιατί είσαι έξω?  :-D

...για να φωνάζω όσο μπορώ, μήπως και αποτρέψω έστω και έναν από το να κάνει το λάθος που έκανα εγώ!...

• Like 2
Δημοσ.

unbowed

καλο ητανε

the last stand

Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν το θαψανε στα reviews...

επισης

αυτη η κλαψομουνα απο το kyleXY δεν παλευεται. Πραγματικα, δεν μπορω να την βλεπω...  

Δημοσ.

Μια χαρά είναι η κοπέλα!

Παίζει και στο καινούργιο Thor, μια και ήταν και στο 1ο, έτσι, για να κρατάμε τις παραδόσεις. :-D

Δημοσ.

Μια χαρά είναι η κοπέλα!

Παίζει και στο καινούργιο Thor, μια και ήταν και στο 1ο, έτσι, για να κρατάμε τις παραδόσεις. :-D

MEME-Keep-calm-NO.jpg

Δημοσ.

the last stand

Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν το θαψανε στα reviews...

Έλα ντε..Νομίζω πρέπει σε κάθε κριτική να λέμε αν το είδαμε σινεμά ή στο σπίτι..Το είδα σινεμά και πέρασε νεράκι η ώρα..Ήξερα τι θα δω και το ευχαριστήθηκα..Χωρίς παρεξήγηση, μερικοί είναι στην κριτική τους, πιο παράξενοι και απο τον Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη..Χαλαρώστε λίγο..Δεν βλέπουμε τις ταινίες με σκοπό να τις κρίνουμε αλλά να διασκεδάσουμε..Μετά, αφού τις δούμε έτσι, αν θέλουμε τις κρίνουμε..Απλά κι ωραία..

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...