tasep Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 the last stand Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν το θαψανε στα reviews... Έλα ντε..Νομίζω πρέπει σε κάθε κριτική να λέμε αν το είδαμε σινεμά ή στο σπίτι..Το είδα σινεμά και πέρασε νεράκι η ώρα..Ήξερα τι θα δω και το ευχαριστήθηκα..Χωρίς παρεξήγηση, μερικοί είναι στην κριτική τους, πιο παράξενοι και απο τον Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη..Χαλαρώστε λίγο..Δεν βλέπουμε τις ταινίες με σκοπό να τις κρίνουμε αλλά να διασκεδάσουμε..Μετά, αφού τις δούμε έτσι, αν θέλουμε τις κρίνουμε..Απλά κι ωραία.. 1
viper2005 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Έλα ντε..Νομίζω πρέπει σε κάθε κριτική να λέμε αν το είδαμε σινεμά ή στο σπίτι..Το είδα σινεμά και πέρασε νεράκι η ώρα..Ήξερα τι θα δω και το ευχαριστήθηκα..Χωρίς παρεξήγηση, μερικοί είναι στην κριτική τους, πιο παράξενοι και απο τον Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη..Χαλαρώστε λίγο..Δεν βλέπουμε τις ταινίες με σκοπό να τις κρίνουμε αλλά να διασκεδάσουμε..Μετά, αφού τις δούμε έτσι, αν θέλουμε τις κρίνουμε..Απλά κι ωραία.. ναι πατερ
OMGA Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Έλα ντε..Νομίζω πρέπει σε κάθε κριτική να λέμε αν το είδαμε σινεμά ή στο σπίτι..Το είδα σινεμά και πέρασε νεράκι η ώρα..Ήξερα τι θα δω και το ευχαριστήθηκα..Χωρίς παρεξήγηση, μερικοί είναι στην κριτική τους, πιο παράξενοι και απο τον Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη..Χαλαρώστε λίγο..Δεν βλέπουμε τις ταινίες με σκοπό να τις κρίνουμε αλλά να διασκεδάσουμε..Μετά, αφού τις δούμε έτσι, αν θέλουμε τις κρίνουμε..Απλά κι ωραία.. Eδω αυτό γίνεται και με εμάς που βλέπουμε τις ταινίες και τις σειρές (δωρεάν οι περισσότεροι, κατευάζοντας). Δηλαδή απ τη μια είναι κάτι που το βλέπουμε τζάμπα και από την άλλη το κράζουμε λες και μας έχουν κλέψει. Βέβαια, «χάσαμε το χρόνο μας» θα μου πει κάποιος.
viper2005 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 φανταστείτε τι θα γινοτανε ετσι και τις ειχαμε πληρωσει... 3
kostas_dr Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 φανταστείτε τι θα γινοτανε ετσι και τις ειχαμε πληρωσει... Πληρώσει;;; 4
Tilemaxx Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Django Unchained, κλασσική ταραντινική ταινία με καλό σενάριο και μπόλικες ανατροπές προς το τέλος. Must-see δεν το λές, περίμενα λίγο περισσότερο απο τον Ταραντίνο, αλλά είναι αρκετά ποιοτική.8/10.
fearwhatnow Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Upstream Color Απο τον σκηνοθετη του Primer ακομη ενα αριστουργημα. Σε οσους αρεσουν ταινιες οπως το Tree Of Life μην χασετε αυτη την ταινια. 9.0/10 1
NoisePollution Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Promised Land Φιλότιμη προσπάθεια απ' τον Ματ και τη παρέα του. Δεν απογειώθηκε ποτέ όμως.
Aristomaxos Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 State of Emergency , http://www.imdb.com/title/tt1705134/?ref_=sr_1 Eμένα μου άρεσε αρκετά. Δεν έχει τις ορδές των ζόμπι, αλλά προσπαθεί να φτιάξει μια ατμόσφαιρα όπου αγωνιάς. Σε μερικές σκηνές, ιδιαίτερα στην αρχή, το καταφέρνει. Εγώ τη βαθμολογώ με 7 / 10 .
klainmaingr Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 "Mama". Πολύ καλό θριλεράκι Τραγική πατάτα. Τα μισά πράγματα δεν είχαν κανένα νόημα και το "θρίλερ" της υπόθεσης ήταν μπλιέ. 2
Intruder7s Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Iron Man 3 Οπως ειπα και στην παρεα μου οταν φυγαμε απο την ταινια:Απο τωρα μεχρι και τελος Αυγουστου θα βγουν αλλες 27 ταινιες που θελω να δω ( ναι ειναι ολες πολυ καλες )αλλα δεν πιστευω καποια απο αυτες να ξεπερασει τον Iron Man 3.Το μονο μετριο στην ταινια αυτη ηταν οτι δεν κανει απολυτα ξεκαθαρο το κινητρο του "κακου" της ταινιας. Εγω ας πουμε και καποιοι αλλοι το καταλαβαμε ανετα αλλα αλλοι δεν το ειδαν το κινητρο.Εμενα λοιπον δεν με επηρεασε.Γενικα σε οποιον αρεσαν τα 1&2 θα το καταευχαριστηθει το 3. 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 "Mama". Πολύ καλό θριλεράκι tmark ,come mama....
viper2005 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 resolution 2012 θα μπορουσε να γινει τοσο καλυτερο the lords of salem 2012 αυτο και αν θα μπορουσε να ειχε γινει καλυτερο...
Armored Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Jack Reacher Παρασυρθηκα απο κατι 7αρια που ειδα σε προηγουμενες σελιδες και λεω ας του δωσω μια ευκαιρια. Αισχος. Μαλιστα περιμενα μεχρι το τελος να δω αν θα βγαλει καποιο νοημα και αν οι κακοι δεν ειναι τοσο κομπαρσοι οσο παρουσιαστηκαν. Ειδα και τα κρεντιτς μπας κ εχει καμια εξτρα σκηνη. Κερδιζει με το σπαθι του ενα 2/10 επειδη ο Τομ τελικα δεν φιλαει καν την ξανθια παρολο που καθε φορα που μιλανε ερχονται τοσο κοντα που νιωθεις οτι το σεξ ειναι αναποφευκτο. Ρισπεκτ
Προτεινόμενες αναρτήσεις