Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Mama

Tην ειχε την ατμοσφαιρα του το θριλερακι

Che part one/ two .

Αυτο εχει κυκλοφορησει στα video clubs ? Γιατι εψαξα και δεν το ειχανε...

Δημοσ.

the king of the hill 2008

τραβηγμενο απο τα μαλλια και εικονα απο βιντεοκασσετα...

the last exorsism 2

ειχε καποια καλα σκηνικα οπως: το plee του διαμονα, η γρηγορη σφαγη, το bleeding house και καποια αλλα.

Μπορει να μην ηταν τοσο καλο και η αλλη να ειναι τοσο ασχημη αλλα το 3 του imdb δεν αξιζει, πιστευω...

oh well

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και θα μας αφησεις να αναρωτιομαστε για το αμα ειναι καλη ή οχι? Πες καμια κουβεντα παραπανω, μην μας εχεις στο σκοταδι.

Δεν προτεινω ταινιες που δεν μου αρεσουν. ^^

Επεξ/σία από doubtful
Δημοσ.

The Village

ουδεν σχολιο.

The Name Of The Rose

Πρεπει να γραψω κατι στα ελληνικα...

Άμα δεν έχεις όρεξη να πεις 2 πράγματα μην ποστάρεις. Διάβασε(και εφάρμοσε) το πρώτο ποστ or gtfo

• Like 1
Δημοσ.

The Hangover Part III

Θυμάμαι τον εαυτο μου παρακολουθόντας το πρώτο μέρος, να μην καταλαβαίνω γιατι ορισμένοι τριγύρω μου γελούσαν, είχαν ξεκαρδιστεί βασικά. Είδα το 3ο, επιλογή παρέας, ήθελαν κωμωδία....nope, καμια ελπίδα, παραμένει μια πλήρη ηλιθιότητα για ρηχο χιούμορ. Δεν έχω δει το δεύτερο και δεν με νοιάζει: 1/10

The Great Gatsby

Δεν έχω δει την παλιότερη ταινια, και δεν μπορω να κάνω συγκρίσεις ( ούτε το βιβλίο έχω διαβάσει ). Μου φάνηκε παράξενο, ιδιαίτερο οπτικά, ρομαντικό δράμα με νόημα στο τέλος, αλλόκοτος ο συνδιασμός με jay-z, ωστοσο πολύ καλές ερμηνείες από όλους, ακόμα και απ'τον Tobey MaGuire που δεν περίμενα πως θα μ'αρεσε στην αφήγηση. O Di Caprio μου άρεσε εξίσου όπως πρόσφατα στο Django: 7/10

Hatchico A dogs story   τετιο κλαμα ειχα να ριξω απ την εποχη του τιτανικου.οταν ο τζακ εγεινε παγοβουνο :lol:

Όταν έπιασε το μπαλάκι φαινόταν που πάει το πράγμα. Προσωπικά περίμενα καλύτερο τέλος.

• Like 1
Δημοσ.

Stoker

Ρισπεκ' στον Παρκ για το απιστευτο σκηνοθετικο στυλ αλλα το σεναριο και η ουσια ηταν επιπεδου Παπακαλιατη (το οποιο δεν ειναι κακο απλα στο τελος της ταινιας καταλαβαινεις ποσο συνηθισμενο και απλο ηταν τελικα, απλα στο εδωσε γαματα ο σκηνοθετης)

5/10, 10 στην σκηνοθεσια γιατι με εκανε να αντεξω 1:30 ωρα ενα σεναριο που ανηκει - και το εννοω - σε σηριαλ του Παπακαλιατη

• Like 1
Δημοσ.

Stoker

Ρισπεκ' στον Παρκ για το απιστευτο σκηνοθετικο στυλ αλλα το σεναριο και η ουσια ηταν επιπεδου Παπακαλιατη (το οποιο δεν ειναι κακο απλα στο τελος της ταινιας καταλαβαινεις ποσο συνηθισμενο και απλο ηταν τελικα, απλα στο εδωσε γαματα ο σκηνοθετης)

5/10, 10 στην σκηνοθεσια γιατι με εκανε να αντεξω 1:30 ωρα ενα σεναριο που ανηκει - και το εννοω - σε σηριαλ του Παπακαλιατη

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Δεν προτεινω ταινιες που δεν μου αρεσουν. ^^

Δεν σου ειπα να προτεινεις καμια ταινια, σου ειπα να σχολιασεις ειτε αρνητικα, ειτε θετικα τις ταινιες που βλεπεις.

Ο σκοπος του τοπικ ειναι να ενημερωνεις τους αλλους συμφορουμιτες σχετικα με μια ταινια ωστε να τους προτρεψεις ή αποτρεψεις απο το να την δουνε. 

Ριξε μια ματια στο πρωτο ποστ και γενικα στους κανονισμους του φορουμ να παρεις μια ιδεα τι παιζει.

Δημοσ.

Ghost In The Shell (του 1995)

Απλα Mind-blowing ! 9.9/10

Πηγη γνωσης και σκεψεις (το οποιο σημαινει δεν ειναι για ολους !). Ταινια που πρεπει να δεις πολλες φορες να για τη καταλαβεις. Εκανα pause καθε λιγο και λιγακι για να σκεφτω αυτα που διαβαζα.

Δημοσ.

The Hangover Part III

Θυμάμαι τον εαυτο μου παρακολουθόντας το πρώτο μέρος, να μην καταλαβαίνω γιατι ορισμένοι τριγύρω μου γελούσαν, είχαν ξεκαρδιστεί βασικά. Είδα το 3ο, επιλογή παρέας, ήθελαν κωμωδία....nope, καμια ελπίδα, παραμένει μια πλήρη ηλιθιότητα για ρηχο χιούμορ. Δεν έχω δει το δεύτερο και δεν με νοιάζει: 1/10

The Great Gatsby

Δεν έχω δει την παλιότερη ταινια, και δεν μπορω να κάνω συγκρίσεις ( ούτε το βιβλίο έχω διαβάσει ). Μου φάνηκε παράξενο, ιδιαίτερο οπτικά, ρομαντικό δράμα με νόημα στο τέλος, αλλόκοτος ο συνδιασμός με jay-z, ωστοσο πολύ καλές ερμηνείες από όλους, ακόμα και απ'τον Tobey MaGuire που δεν περίμενα πως θα μ'αρεσε στην αφήγηση. O Di Caprio μου άρεσε εξίσου όπως πρόσφατα στο Django: 7/10

Όταν έπιασε το μπαλάκι φαινόταν που πάει το πράγμα. Προσωπικά περίμενα καλύτερο τέλος.

η ταινια ηταν βασισμενη σε πραγματικα γεγονοτα .απλα η ιστορια με αυτο το σκυλι συνεβη στην ιαπωνια το 1925 ενω εδω μετεφεραν την ιστορια στα 80ς και φυσικα στην αμερικη.αρα καλυτερο τελος δεν θα μπορουσε να εχει.

Δημοσ.

The name of the rose

http://www.imdb.com/title/tt0091605/?ref_=sr_1

Τρομερή ταινία βασισμένη σε ένα από τα καλύτερα μυθιστορήματα του Umberto Eco. Μεσαιωνικά μοναστήρια, αρχαιοελληνικά χειρόγραφα, δολοφονίες μοναχών κτλ κτλ. Πολλά χρόνια πριν γίνουν της μόδας λόγω Dan Brown.

8.5/10

(και φυσικά να ακούσετε πριν την ταινία και το τραγούδι των Maiden The sign of the cross ;) )

Δημοσ.

The Killing (1956)

Άλλη μια ταινιάρα από τον Κubrick. Γαμάτο σενάριο και μοναδική noir ατμόσφαιρα. Επίσης η μουσική με έστειλε και το τέλος με ανατρίχιασε. Ευγε!

Δημοσ.

Ειδα μια ταινια δεν συγκρατησα τιτλο,παλια ηταν,με τον χαρισον Φορντ που υποδυοταν τον προεδρο των ΗΠΑ.Ειχαν καταλαβει το αεροπλανο τοτ τρομοκρατες και για να αφησουν αυτον και την οικογενεια του ελευθερος επρεπε να δωσει διαταγη να αφησουν ελευθερο ενα στρατηγο.

Πολυ ωραια ταινια και για μια ακομα φορα πολυ ωραιος Χαρισον Φορντ.

Δημοσ.

The Place Beyond the Pines

Καλή ταινία. Αν και πήγε να απογειωθεί κανα δυο φορές τελικά δεν το έκανε. Σε μερικά σημεία ένιωθα την ταινία να λέει "κάτσε να τελειώσουμε γρήγορα με αυτό για να πάμε στα καλά". Δηλαδή κάποια πράγματα τα πέρασε στο τσακ-μπαμ λες και βιαζόταν. Κατά τα άλλα αξιοπρεπής ταινία.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...