king2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 <p><strong>Man of Steel</strong></p> <p> </p> <p>αθλιο.</p> Σοβαρα επιχειρηματα βλεπω εχεις. Sent from my u8800pro using Insomnia
jokerakias Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Daybreakers και We Bought a Zoo. Ειδα τραιλερσ... Δεν ξερω να τις δω η οχι... Δεν θελω να σπαταλησω ωρες σε αχρηστα πραγματα. Δεν με ενδιαφερουν τα κοολ εφε ουτε το ποιοι ηθοοποι παιζουν. Με εναδιαφερει το υφος του σεναριου. Αν μπορεις να βοηθησης καλος. daybreakers μην κάνεις τον κόπο να την δεις....το we bought a zoo εμένα μ άρεσε αλλά όχι τρελά...είναι μια ταινία για να περάσεις την ώρα σου τίποτα παραπάνω...αν δε τη δεις δεν θα χάσεις και τίποτα....
ariannaki85 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Killing Bono Κλασικά αγγλική ταινία σε όλα της. Δεν είμαι κανένας τρελός fan των U2, αλλά η ταινία είχε πολύ καλή αναπαράσταση της εποχής, ενώ είχε πολύ γούστο να παρακολουθώ την δημιουργία και την άνοδο των U2 μέσα από τα μάτια δύο αποτυχημένων ( ; ) συμμαθητών τους, που προσπαθούν και αυτοί να ανέβουν. Όλη η ταινία μου θύμησε πολύ το Anvil;The story of Anvil, μόνο που το τελευταίο είναι ντοκιμαντέρ και επομένως αρκετά πιο στενόχωρο. Είχε τα χαμόγελά της, είχε τις πικρές στιγμές της, ευχάριστη μουσική, βλεπόταν πολύ ευχάριστα. Το κυριότερο είναι ότι σου δίνει πολύ υλικό για googling, να δεις τί κάνουν τα αδέρφια, να δεις τί μπορείς να βρεις για τα γεγονότα που περιγράφει. Ένα ωραίο δίωρο συν κάποιες ώρες διάβασμα, τίποτα περισσότερο ή λιγότερο. Μου έδωσες ιδέα τώρα! θα την δω!
revolver1990 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Daybreakers και We Bought a Zoo. Ειδα τραιλερσ... Δεν ξερω να τις δω η οχι... Δεν θελω να σπαταλησω ωρες σε αχρηστα πραγματα. Δεν με ενδιαφερουν τα κοολ εφε ουτε το ποιοι ηθοοποι παιζουν. Με εναδιαφερει το υφος του σεναριου. Αν μπορεις να βοηθησης καλος. Το ύφος του σεναρίου είναι άκρως γλαφυρό με ψήγματα ιταλικού εξπρεσιονισμού 1
KREATOR13 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Το ύφος του σεναρίου είναι άκρως γλαφυρό με ψήγματα ιταλικού εξπρεσιονισμού Aκουγεται σαν ταινια που θα επαιζε η ΕΤ1! (RIP) 1
revolver1990 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Όπου θα προλόγιζε η αγαπημένη μας Μπίλιω 1
Eru Iluvatar Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Vampire Hunter D 9/10 Τα εχει ολα. Μυστηριο, σκοτεινη ατμοσφαιρα, ρομαντζο, ενδιαφερον μαχες και γενικα ενα αξιολογο σεναριο για το ειδος του. Στο τοπ 5 vampire movies μου αν οχι τοπ 3. Μπορεί και top 1. Θεωρώ ότι η δεύτερη ταινία είναι καλύτερη.
revolver1990 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Ρομάντζο και λίγο μυστήριο έχει και η Candy Candy,πάντως όντως η τελευταία ταινία ήταν αρκετά καλή αλλά ως εκεί.
Eru Iluvatar Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Ρομάντζο και λίγο μυστήριο έχει και η Candy Candy,πάντως όντως η τελευταία ταινία ήταν αρκετά καλή αλλά ως εκεί. Ξέρεις κάποια άλλη ταινία τέτοιου είδους που να αξίζει; 1
doubtful Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Ξέρεις κάποια άλλη ταινία τέτοιου είδους που να αξίζει; Ειπα τοπ 3 σε εκεινο το ποστ μου ακριβως επειδη δεν μπορουσα να θυμηθω καποια αλλη ταινια που να συγκρινετε (και ακομα δεν μπορω ). Οποτε ναι, μαλλον τοπ 1 και απο εμενα. 1
gavros10 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Robot and Frank Αναλαφρη ταινια και με μικρη διαρκεια σχετικα. Εθεσε ενα τεραστιο θεμα σχετικα με τα ρομποτ αλλα περασε και δεν ακουμπησε. Την μικρη ανατροπη στο τελος δυστυχως δεν την προεβλεψα Και τωρα παω να ακουσω για 1000στη φορα το soundtrack του moon
doubtful Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Blocked κοσμος και κοσμακης. Αδε να δουμε ποσοι θα προστεθουν ακομα . Χρησιμη επιλογη !
revolver1990 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Ξέρεις κάποια άλλη ταινία τέτοιου είδους που να αξίζει; Blood - The Last Vampire και το Helsing ultimate
doubtful Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 A Beautiful Mind Οσο γλυκος ακουγετai ο τιτλος αλλο τοσο για τα μπαζα ηταν. 2,5 ωρες βαρετης παραπληροφορησης...?? θεεεεε μου ! Ενοητε δεν βαζω καν βαθμολογια. Εφυγε DELETE!
Προτεινόμενες αναρτήσεις