Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

A Beautiful Mind 

Οσο γλυκος ακουγετai ο τιτλος αλλο τοσο για τα μπαζα ηταν. 2,5 ωρες βαρετης παραπληροφορησης...?? θεεεεε μου ! Ενοητε δεν βαζω καν βαθμολογια. Εφυγε DELETE!

Δημοσ.

Είδα το man of steel στο σινεμά και έχω να πω τα εξής: 

1. Έτσι ακριβώς πρέπει να είναι τα κλωτσομπουνίδια μεταξύ εξωγήινων

2. Επιτέλους δεν μας έσπασαν τα αρχίδια με την Lois

4. Δεν μου πολύ άρεσε το πως αποτελείωσε τον Zod αλλά δεν γαμιέται

3. Ας τους παρακαλέσει κάποιος να κάνουν και το Dragon Ball...

αυτά.

Δημοσ.

A Beautiful Mind 

Οσο γλυκος ακουγετai ο τιτλος αλλο τοσο για τα μπαζα ηταν. 2,5 ωρες παραπληροφορησης...?? θεεεεε μου ! Ενοητε δεν βαζω καν βαθμολογια. Εφυγε DELETE!

Γιατί αλήθεια θεωρείς ότι είναι 2.5 ώρες παραπληροφόρησης?Και ακόμα και αν θεωρήσουμε ότι δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα,σαν ιστορία σου φαίνεται άθλια ?....για μένα είναι φοβερή ταινία αν και είμαι ολίγον υποκειμενικός όντας μαθηματικός.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

World war Z

H ταινία τολμώ να πω δεν βασίζεται καν στο βιβλίο. Καμία σχέση, απορώ γιατί πλήρωσαν δικαιώματα για την μεταφορά. Μάλλον για να μην μπορεί να το μεταφέρει κανείς άλλος. Το βιβλίο έχει ιστορίες και εικόνες που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν επικές, εδώ όμως βλέπουμε απλά ένα απόλυτα clean cut ταξίδι ενός ανθρώπου να βρει θεραπεία για τον ιό,

Παρόλα αυτά, ήταν ανέλπιστα καλή. Σφιχτή, έντονη από τα πρώτα κιόλας πέντε λεπτά, έκανε μόνο μία μικρή κοιλιά. Δεν συμπαθώ καθόλου το gore σε ένα έργο, αλλά εδώ πραγματικά με ενόχλησε η απουσία αίματος και σκληρών σκηνών, δεν έδειχνε τίποτα σκληρό, σε τέτοιο βαθμό, που δυσκολευόμουν να παρακολουθήσω ώρες-ώρες.

Γενικά καλή δουλειά σαν ταινία πάντως, αρκεί να μην περιμένει κάποιος να δει την μεταφορά του βιβλίου στην οθόνη, γιατί δεν είναι.

Επεξ/σία από Voodooman
Δημοσ.

Ειδα τα:

Man of Steel (2013).Ταινιάρα ... 9/10 για μενα

Ισως απο τις λιγες φορές σε τετοιου είδους ταινία που οι "κακοι" δεν ειναι τόσο αμεσα απορριπτέοι απο τον θεατή.

Oblivion (2013).Καλη ...6/10 .Ισως να εβαζα μεγαλύτερη βαθμολογία,αν δεν ειχα δει το Moon (2009),καθως η ταινία εχει δανειστεί αρκετά στοιχεία απο αυτήν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Safe house

Γρήγορος ρυθμός

Αρκετή δράση

Χορταστικές σκηνές καταδίωξης

Καταιγιστικό μοντάζ

Ευρηματικές συγκρούσεις

Ίντριγκα με ανατροπές

Και θα μπορούσε να είναι spin off του bourne

Από τις καλύτερες action ταινίες....

Δείτε την

------------------------------------

The bourne legacy

Καλό.. αλλά, όχι τόσο όσο η τριλογία

Κάτι του έλειπε,σίγουρα ο bourne.. αλλά καλύτερα να του άλλαζαν τίτλο γιατί ούτε το μυθιστορηματικό legacy είναι..

Θα συμφωνήσω με αυτό το review..

Επεξ/σία από Superuser
  • Like 1
Δημοσ.

Ο Όλυμπος έπεσε.

5-6/10

Η εισαγωγή είναι τραγική.

ΔΕΝ παίζει να συμβούν, αυτά τα πράματα, ΠΟΤΕ!

Η πλοκή απο'κει κ πέρα γνωστή κ χίλιο παιγμένη. Θα μπορούσε να είναι το die hard 6,αν είχε κ λίγη πλάκα.

Τα πλάνα, μαυρίλα σκέτη αφου ολα εκτυλίσσονται στο σκοτάδι(μάλλον δε τη πάλευε ο μπάτλερ), ρεαλισμός...... Όπου πέφτουν κλωτσιές οκ, οπουδήποτε αλλού, για τα πανηγύρια... Ο πρόεδρος απλά ελεεινός., ο αρχηγός γεεθα επίσης,γενικότερα με τέτοιες ηγεσία, πάλι καλά ήταν κι ο μπάτλερ κ έσωσε τη κατάσταση..

Εν τω μεταξύ έχω την αίσθηση πως, όλοι, βαριοντουσαν ενώ έπαιζαν...

Κρίμα για τον λεωναιντα, από τη μια φολα, στην άλλη..

• Like 1
Δημοσ.

Ο Όλυμπος έπεσε.

5-6/10

Η εισαγωγή είναι τραγική.

ΔΕΝ παίζει να συμβούν, αυτά τα πράματα, ΠΟΤΕ!

Η πλοκή απο'κει κ πέρα γνωστή κ χίλιο παιγμένη. Θα μπορούσε να είναι το die hard 6,αν είχε κ λίγη πλάκα.

Τα πλάνα, μαυρίλα σκέτη αφου ολα εκτυλίσσονται στο σκοτάδι(μάλλον δε τη πάλευε ο μπάτλερ), ρεαλισμός...... Όπου πέφτουν κλωτσιές οκ, οπουδήποτε αλλού, για τα πανηγύρια... Ο πρόεδρος απλά ελεεινός., ο αρχηγός γεεθα επίσης,γενικότερα με τέτοιες ηγεσία, πάλι καλά ήταν κι ο μπάτλερ κ έσωσε τη κατάσταση..

Εν τω μεταξύ έχω την αίσθηση πως, όλοι, βαριοντουσαν ενώ έπαιζαν...

Κρίμα για τον λεωναιντα, από τη μια φολα, στην άλλη..

Ειδα τραιλερ. Μακρια απο σαβουρα.

• Like 1
Δημοσ.

Chronicle 

Μια μαλ!@#$ και μιση.

Και λιγα λες.Γενικα αποφευγω τις ταινιες που ο αλλος κουβαλα μια καμερα!

Δημοσ.

Goodfellas

Πάρα πολύ υπερτιμημένη.

Αν και φαινομενικά μοιάζει με τον Νονό, δεν έχει καμία σχέση. Είναι ανάλαφρη ως χαζοχαρούμενη ενώ στα 8/10 της ταινίας δεν συμβαίνει τίποτα συνταρακτικό. Ναι ξέρω, είναι βιογραφία, αλλά λέω αυτό που είδα.

Η εισαγωγή κρατάει 45 λεπτά, αλλά μετά καταλαβαίνεις ότι η συνέχεια δεν διαφέρει και πολύ. Μια αφήγηση είναι σα να βλέπω τον ψαλιδοχέρι, που έλεγε η γριά το παραμυθάκι στο παιδί.

Δεν έχει καθόλου βάθος και δεν δένεσαι με τους χαρακτήρες όσο θα έπρεπε. Δεν βλέπεις ούτε στιγμη φόβο στα μάτια τους ή αγωνία όσο και αν πάσχιζε να το περάσει η αφήγηση της ιστορίας.

Επίσης το imdb δίπλα στο "crime" ξέχασε να προσθέσει και το "comedy" γιατί σε 1,5 ώρα είχαν ειπωθεί πολλά αστεία. Όχι ότι στην συνέχεια σοβάρεψε, απλά τελείωσαν και κάπου εκεί άρχισα να γλαρώνω παρότι δεν νυστάζω. Στο τέλος έγιναν κάποια πιο σοβαρά-συνταρακτικά ας πούμε πράγματα αλλά με τον τρόπο που παρουσιάστηκαν who cares

7/10 το πολύ, σε μια από τις πιο υπερεκτιμένες ταινίες που είναι στο τοπ20

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...