Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειδα το oblivion και μου αρεσε να πω την αληθεια..το μονο αρνητικο για μενα ειναι οτι ηταν μεγαλη ταινια και επρεπε να προσθεσουν λιγο περισσοτερο πολεμο αναμεσα στους ανθρωπους και στα ρομποτια..

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Insidious

http://www.imdb.com/title/tt1591095/

Η μπουρδα σε ολο της το μεγαλειο. Καταρχην η ταινια ειναι υπερβολικα χαμηλη σε ηχο επιτηδες και στα "τρομακτικα" σημεια απλα ανεβαζει τα Db σε εξισου "τρομακτικα" επιπεδα με αποτελεσμα καθε 5 λεπτα να χρειαζεται να παιζω με την ενταση για να μην ξυπνησω τους γειτονες. Τωρα για την ιδια την ταινια, ξεκιναει καλα και οπως θα περιμενε κανεις απο ταινια που τουλαχιστον αρχικα παει να αντιγραψει παπαριες τυπου "new age-PG13 horror". Μετα ξεκιναει το "καλο" της υποθεσης με μια ομαδα γελοιων που προσπαθουν να βρουν τι συμβαινει με τα μεταφυσικα φαινομενα του σπιτιου που σε καποια φαση φωναζουν ενισχυσεις απο μια θειτσα η οποια μπορει να μεταφερει καποιον στον "αστροκοσμο" οπου εκει διαμενει ο αδερφος του Darth Maul ή ακομα και ο ιδιος ο Darth Maul οπου αφου τον εκοψε στη μεση ο Obi Wan ο γιατρος του D.Maul δεν ειχε ετοιμα ανθρωπινα ποδια και του εδωσε ποδια τραγου. Δεν μπαινω καν στη διαδικασια να εξηγησω την εξελιξη της ταινιας και τον τροπο με τον οποιο ο πατερας προσπαθει να σωσει τον γιο του.

Ερωτω, αυτη η παπαρα εχει σχεδον 7 αστερια στο IMBD?? Αληθεια τωρα? Σοβαρα?  

• Like 1
Δημοσ.

Silver Lining Book (2012)

Πραγματικά πρόκειται για το μεγαλύτερο σκουπίδι που έχω δει τα τελευταία τουλάχιστον 3 χρόνια.  Την πάτησα κι εγώ με την υψηλή βαθμολογία στο imdb (7.9), το όσκαρ πρώτου γυναικείου ρόλου, τις πολλές υποψηφιότητες για όσκαρ και τις διακρίσεις κτλ. Η ταινία περιλαμβάνει όλα τα χαζοαμερικάνικα κλισέ των ρομαντικών κομεντί, είναι ότι πιο προβλέψιμο υπάρχει και πραγματικά μετανιώνω που δεν άφησα να με πάρει ο ύπνος. Αφού σε κάποιο σημείο έκλειναν τα μάτια μου, και μόνο και μόνο που άκουγα κάτι ψιλά καταλαβαίνα ακριβώς τι γινόταν, σαν να μην έχανα τίποτα! Ειλικρινά τέτοιο πράγμα δεν μου έχει ξανασυμβεί. Παρακαλούσα να τελιώσει! Κανένα βάθος, χάλια ερμηνείες (όλοι οι ηθοποιοί σε όλη την διάρκεια της ταινίας είχαν ακριβώς την ίδια φάτσα, λες και είχαν κάνει μπότοξ και ο ντε νίρο παίζει τον κλασσικό ρόλο που παίζει τα τελευταία δέκα χρόνια). Ότι και να πω είναι λίγο. Το μόνο που έλειπε απο την ταινία ήταν ένας αγώνας ράγκμπι όπου η ομάδα των καλών είναι πίσω στο σκορ και σκοράρει στο τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα ενώ όλοι τρέμουν απο την αγωνία. Πιο κλισέ πεθαίνεις. Και το όσκαρ γυναικείου ρόλου πως γέννεν αυτό? Λες και ο ρόλος της jennifer lawrence ήταν και κάτι δύσκολο. Ουάου, έπαιζε την ωραία της ταινίας με την διαφορά ότι είχε ψυχολογικά προβλήματα. Βέβαια υπάρχει και το ενδεχόμενο να μην κατάλαβα το βαθύ νόημα της ταινίας, και να ήταν η ταινία τόσο βαθιά,τόσο ψαγμένη κι εγώ να έχω το πρόβλημο αλλά όχι, ακόμα κι έτσι να είναι άμα αυτή η ταινία δεν μου δίνει να καταλάβω τίποτα παραπάνω απο το επιφανειακό που βλέπω, τότε το πρόβλημα είναι της ταινίας. Άμα θες  να βρεις νόημα σε μια ταινία βρίσκεις και στις οικογενειακές ιστορίες που λέει ο λόγος. Το θέμα δεν είναι αυτό το θέμα είναι να στο μεταδώσει η ίδια η ταινία.

Έβαλα 3/10 κι απορώ με τον εαυτό μου που είμαι τόσο επιεικής.

• Like 5
Δημοσ.

Θα ηθελα να συμφωνησω με τον απο πανω σε ολα οσα ειπε. Εκτος απο τα απειρα κλισε στοιχεια που ειχε, πως.... οχι ΠΩΣ γινεται να πηρε το βραβειο Α' γυναικείου ρόλου, τι εξωπραγματικη ερμηνεία ειδαν οι ειδικοί για να το παρει απο άλλες γυναίκες πολυ μεγαλύτερης κλασης και ποιότητας??... Ναι ειναι πανέμορφη και γλυκια αλλα τα βραβεία δεν δινονται γιαυτο το λογο πιστευω.. 4/10 ειχα βαλει λογο της συμπάθειάς μου που εχω στο Ντε Νιρο :P

• Like 2
Δημοσ.

Silver Lining Book (2012)

Πραγματικά πρόκειται για το μεγαλύτερο σκουπίδι που έχω δει τα τελευταία τουλάχιστον 3 χρόνια.  Την πάτησα κι εγώ με την υψηλή βαθμολογία στο imdb (7.9), το όσκαρ πρώτου γυναικείου ρόλου, τις πολλές υποψηφιότητες για όσκαρ και τις διακρίσεις κτλ. Η ταινία περιλαμβάνει όλα τα χαζοαμερικάνικα κλισέ των ρομαντικών κομεντί, είναι ότι πιο προβλέψιμο υπάρχει και πραγματικά μετανιώνω που δεν άφησα να με πάρει ο ύπνος. Αφού σε κάποιο σημείο έκλειναν τα μάτια μου, και μόνο και μόνο που άκουγα κάτι ψιλά καταλαβαίνα ακριβώς τι γινόταν, σαν να μην έχανα τίποτα! Ειλικρινά τέτοιο πράγμα δεν μου έχει ξανασυμβεί. Παρακαλούσα να τελιώσει! Κανένα βάθος, χάλια ερμηνείες (όλοι οι ηθοποιοί σε όλη την διάρκεια της ταινίας είχαν ακριβώς την ίδια φάτσα, λες και είχαν κάνει μπότοξ και ο ντε νίρο παίζει τον κλασσικό ρόλο που παίζει τα τελευταία δέκα χρόνια). Ότι και να πω είναι λίγο. Το μόνο που έλειπε απο την ταινία ήταν ένας αγώνας ράγκμπι όπου η ομάδα των καλών είναι πίσω στο σκορ και σκοράρει στο τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα ενώ όλοι τρέμουν απο την αγωνία. Πιο κλισέ πεθαίνεις. Και το όσκαρ γυναικείου ρόλου πως γέννεν αυτό? Λες και ο ρόλος της jennifer lawrence ήταν και κάτι δύσκολο. Ουάου, έπαιζε την ωραία της ταινίας με την διαφορά ότι είχε ψυχολογικά προβλήματα. Βέβαια υπάρχει και το ενδεχόμενο να μην κατάλαβα το βαθύ νόημα της ταινίας, και να ήταν η ταινία τόσο βαθιά,τόσο ψαγμένη κι εγώ να έχω το πρόβλημο αλλά όχι, ακόμα κι έτσι να είναι άμα αυτή η ταινία δεν μου δίνει να καταλάβω τίποτα παραπάνω απο το επιφανειακό που βλέπω, τότε το πρόβλημα είναι της ταινίας. Άμα θες  να βρεις νόημα σε μια ταινία βρίσκεις και στις οικογενειακές ιστορίες που λέει ο λόγος. Το θέμα δεν είναι αυτό το θέμα είναι να στο μεταδώσει η ίδια η ταινία.

Έβαλα 3/10 κι απορώ με τον εαυτό μου που είμαι τόσο επιεικής.

Κάπως έτσι είχα νιώσει όταν την είδα και μάλιστα εκείνη την περίοδο υπήρχαν πολλά σχόλια εδω απο ανθρώπους που τους άρεσε η ταινία και με εκανε να αναρωτιόμουν αν δεν έπιασα κάτι. Απο τα μεγαλύτερα σκουπίδια που είδα ποτέ μου. Απο κάποιο σημείο και μετά το σενάριο δεν είχε καν συνοχή. Ότι μαλακία του κατέβαινε του σεναριογράφου την έγραφε. 

• Like 1
Δημοσ.

White House Down

Λίγο πιο προσγειωμένο από το Olympus has fallen,πιο προσγειωμένος American hero,σχεδόν ίδιο concept αλλά και δω έχει τα κλασικά κλισέ..

Περνάει ευχάριστα το δίωρο όταν ξέρεις τι θα δείς κ δεν κρατάς μεγάλο καλάθι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Repo men

7,5

Η ιδεα πολυ καλη! Δεν ειχε καποια παραπληροφορηση. Η εκτελεση μου τα χαλασε λιγο.... θα μπορουσε να ειναι πολυ καλυτερη.

Rec 2007

Αποφευγω τις ταινιες "τρομου" γιατι συνηθως ειναι μαλακιες και μου σπανε τα νευρα. Η συγκεκριμενη ομως εκτος απο το πολυ ουρλιαχτο και 1-2 χαζες σκηνες ηταν αξιολογη. Στο σεναριο χαθηκα λιγο αλλα μαλλον ηταν επειδη ημουν πολυ χαλαρος και δεν εδωσα αρκετη προσοχη. Θα την ξαναδω καποια στιγμη.

Silver Lining

Η ταινια θιγει αρκετα αυτο που λεγετε ψυχολογια (το μονο πραγμα που διαβαζω απο βιβλια)και κατι ξερω πανω σε αυτο. Εμενα μου φανηκε λες και το σεναριο το εγραψαν δυο διαφορετικοι ανθρωποι. Η ταινια εχει πολλες σωστες σκηνες, αλλα και αρκετες χαζες σκηνες (ειδικα προς το τελος). Για οσκαρ δεν ξερω αλλα η κοπελα επεξε πολυ καλα το ρολο της. Τελευταιο σκουπιδι ΔΕΝ το λες. Υπαρχουν σκουπιδια και σκουπιδια που δεν βλεπονται ουτε για πλακα.

5/10.

Επεξ/σία από doubtful
Δημοσ.

Oblivion 7/10

Αξιοπρεπής ταινία.

Μου έβγαζε αυτή τη στεναχώρια για την τύχη της γης κ ένιωθα τη μελαγχολία του πρωταγωνιστή(εν τω μεταξύ, ενώ είσαι μες τη κατάθλιψη, ξαφνικά βλέπεις πράσινο κ πραγματικά αναπτερωνεσαι, μου θύμισε το fallout 3) επίσης μου άρεσε η φωτογραφία κ η μουσική,ο σχεδιασμός των βάσεων κ οχημάτων(μου θύμισε λίγο πορταλ :-P ), μου άρεσε κ ο τομ αν κ τη βικα, την συμπάθησα κ μου άρεσε πιο πολύ, όσον αφορά τη κουριλενκο, λογικά για κράχτη την έβαλαν, για το ανδρικό κοινό, όπως κ τον νικολακη για το γυναικείο.

Από ένα σημείο κ μετά, σα να βιάστηκαν να τη κλείσουν..

Θα ήθελα να τη δω στον κινηματογραφο.

Δημοσ.

Oblivion.
Προσεγμένη φωτογραφία και εφέ, πολύ καλή μουσική, αρκετές αξιομνημόνευτες σκηνές, αλλά δεν τρελάθηκα. Το κύριο πρόβλημα της ταινίας για εμένα είναι το σενάριο, ο βασικός του πυρήνας και το κεντρικό εύρημα το έχω δει πολύ καλύτερα υλοποιημένο αλλού, στο

. Από την αρχή σχεδόν καταλαβαίνεις πού περίπου το πάει αν έχεις μία σχετική προϋπηρεσία, δεν υπάρχει κάποια στιγμή που να σε εκπλήξει.

Για το είδος της είναι καλή, ασύγκριτα καλύτερη σε σχέση με την τελευταία του είδους που είχα δει (Prometheus). Δείτε την μωρέ.

Δημοσ.

Μετα απο πολλα (παρα πολλα) χρονια ξαναειδα χτες το the fly. 

http://www.imdb.com/title/tt0091064/?ref_=sr_1

Αριστουργηματικη ταινια. Σιγουρα δεν τις βγαζουν οπως παλια. Ατμοσφαιρα, σκηνοθεσια, φωτογραφια ολα αψογα και με χαρακτηρες που "μιλανε" σε εσενα. Ο πρωην της Gina στην ταινια ονομαζεται Σταθης. Χα, αυτο σιγουρα δεν το θυμομουν. Τα εφε βαστανε ακομα και σημερα. Δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα τα πρακτικα εφε με το μακιγιαζ τα προτιμω 1000 φορες περισσοτερο απο τα CGI της πλακας.  

• Like 8
Δημοσ.

οντως ταινιαρα,η καλυτερη του croneberg για μενα ..

οπως λεει και το ρητο"ποτε μην λες καποιον καλο αν δεν του εχει δωθει η ευκαιρια να γινει κακος"..οπως απεδειξε και ο πρωταγωνιστης

ενω ο σταθης απο μ**νοπανο αποδειχτηκε πολυ ενταξη τυπος τελικα..

η ταινια γενικα ειναι τροφη για ατελειωτες συζητησεις γυρο απο τα ενστικτα,την αγαπη,την ηθικη στην επιστημη και πολλα αλλα..

ο croneberg εχει πολυ εναλκτικες ιδεες,ομως πολλες φορες το χανει στην υλοποιηση πιστευω..εδω πετυχε..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...