Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολυ "βαρια" καμπανα. Υπαρχει συγκεκριμενος λογος;

Ενταξει οι βαθμολογιες κυριως απο μενα εχουν και ενα χιουμοριστικο στοιχειο,απλα περιμενα ενα sci fi masterpiece και ειδα μια παρα πολυ βαρετη ταινια,με ακαταλαβιστικο σεναριο,δανεικες ιδεες απο moon(κεντρικη ιδεα) και mass effect(τροπος δρασης και concept/σχεδιασμος γενικα) και στηριζομενη μονο σε καποιους γνωστους(κραχτες) ηθοποιους.Ε νομιζω οτι το hollywood πλεον σε κοροιδευει και παραπλανα εξοφθαλμα με τετοιου ειδους ταινιες που εχουν μεγαλο budget μεν,ακολουθουν δε φτηνους τροπους για να σε προσεγγισουν.Γνωμη μου παντα ολα αυτα,δες την και συ και κρινε!

ΥΓ.Superuser το 0/10 ειναι για μενα και ειναι ξαναλεω και χιουμοριστικο,δεν λεω οτι η ταινια ειναι για 0/10 ή οτι εσενα δε θα σου αρεσει,ημαρτον δεν τολμουμε να γραψουμε κατι και πεφτετε σαν τα κορακια,συγγνωμη που λεμε και τη γνωμη μας δηλαδη.

ΥΓ2.Ναι για μενα ειναι unwatchable καθως δεν κατορθωσα να τη δω μεχρι το τελος

YΓ3.Για πες μας εσυ τους λογους για τους οποιους σου αρεσε

Επεξ/σία από KREATOR13
Δημοσ.

Πήγες σινεμά,την πλήρωσες την ταινία κι νομίζεις ότι το Hollywood πλέον σε κοροϊδεύει;

Εγώ την πλήρωσα κ την είδα κ όσοι την είδαν μαζί μου,δεν άκουσα κάποιον δυσαρεστημένο..

Αν ήταν να την βαθμολογίσω(για σένα κ μόνο) θα της έβαζα. 8.5/10

γιατί;

Γιατί είναι ταινία που σου μένει και θέλεις να την ξαναδείς

Είπαμε..η τέχνη είναι υποκειμενικη..

Δημοσ.

Αφου ειναι υποκειμενικη η τεχνη τι ζορι τραβας με το 0/10?Αρκετα με το offtopic ομως,αν θες μπορουμε να μιλησουμε για την ταινια στο topic του oblivion(τρομαρα του)!

Δημοσ.

Δεν έχω δει το Oblivion αλλά ξέρω ότι στην ταινία παίζει μια από τις πιο όμορφες γυναίκες του πλανήτη: http://www.imdb.com/name/nm1385871/?ref_=tt_ov_st Olga Kurylenko

ΥΓ. Τα προβλήματα υποκειμενικότητας έχουν λυθεί από την εποχή του Πλάτωνα (στην κυριολεξία)

• Like 2
Δημοσ.

Αφου ειναι υποκειμενικη η τεχνη τι ζορι τραβας με το 0/10?Αρκετα με το offtopic ομως,αν θες μπορουμε να μιλησουμε για την ταινια στο topic του oblivion(τρομαρα του)!

Οχι ρε παιδια μην το κοβεται στο καλυτερο  εγω ειμαι team superuser,εσεις?

Δημοσ.

Οχι ρε παιδια μην το κοβεται στο καλυτερο  εγω ειμαι team superuser,εσεις?

Εγώ είμαι team kreator. Θέλει κοχόνες να βάλεις 0/10 σε μια αρκετά καλή ταινία. Τον πάω.

• Like 2
Δημοσ.

Τhanx deadorgan,κολλησανε ολοι με το 0 παντως,τους θιξαμε την υπερτατη sci fi ταινια και την Kιριλενκο!

σιγα ρε παιδια,υποκειμενικη αποψη,big deal,τουλαχιστον εγω μπορω να το υποστηριξω και το 0 και αυτο που λεω,Πολυ γελιο παντως,καλα ειναι και αυτα αλλα ας επιστρεψουμε σε οντοπικ(ξερω οτι ψοφατε για ιντριγγες αλλα η συνεχεια ειναι μεσω pm!).

Δημοσ.

Δυστυχώς το oblivion, δύο ημέρες αφού το είδα και το χώνεψα, μπορώ να πω ότι  δεν είναι και πολύ καλό...Ιδίως το δεύτερο μισό του είναι σχεδόν κακό. Ξεκινάει πολύ καλά, το πρώτο μισό έχει αρκετό ενδιαφέρον, αλλά από την μέση και κάτω γίνεται τσαπατσούλικο, ελαφρά ασύνδετο και ψιλοπρόχειρο.

Επιμένω πως μπορείτε να την δείτε, αλλά δεν είναι και κάτι το πραγματικά εξαιρετικό.

Δημοσ.

Europa Report

Αξιοπρεπές low budget sci fi. Οι φαν των εκρήξεων και των διαστημικών μονομαχιών μακρυά. Το μεγαλύτερο μέρος της ταινία διαδραματίζεται στο εσωτερικό του (μικρού) σκάφους. Παρόλα αυτά η ένταση μεταφέρεται και στον θεατή χωρίς να χρειάζεται κάτι το ενυπωσιακό.

Τελικά τι αξίζει περισσότερο, το ταξίδι ή ο προορισμός?

6,9/10

• Like 1
Δημοσ.

Redeption

Εδώ έχουμε μία έκπληξη από τον στέιθαμ σε έναν,περίπου,ασυνήθιστο ρόλο σε σχέση με αυτούς που τον έχουμε συνηθίσει πιό ερμηνευτικό

Η ταινία έχει καλή σκηνοθεσία κ σενάριο αλλά οι ρυθμοί εξέλιξής είναι λίγο αργοί με αποτέλεσμα να υπάρχει μειωμένη ένταση της ροής

Το καλό είναι ότι ο στέιθαμ προσπαθεί να δείξει ότι έχει κ υποκριτικό ταλέντο κ όχι μόνο μπαμ μπουμ

Θα ήθελα περισσότερο ένταση

Συμπαθητική...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...