Superuser Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Cosmopolis Λοιπόν.. Την είδα χωρίς να διαβάσω ούτε ένα review,αναφορά,κτλ Αυτό που είδα ήταν μια ταινία με κομμένες σκηνές..δηλ.έλειπε η αρχή,η μέση και το φινάλε Μπορεί το concept,το θέμα που καταπιάνεται-αναλύει η ταινία και οι σκηνές της(μερικές) να είναι πολύ καλά..το σενάριο δεν έχει συνοχή,μπάζει.. Μόλις έπεσαν οι τίτλοι τέλους,διάβασα κ κανά δυό κριτικές ώστε να δω κ άλλες οπτικές ματιές,απόψεις,μήπως και είμαι εγώ πολύ λάθος ή δεν κατάλαβα κάτι Ανακάλυψα ότι είναι βασισμένη σε ένα βιβλίο και,ο cronenberg, ο ίδιος το διασκεύασε σε σενάριο. Ίσως σαν σκηνοθέτης να είναι πολύ καλός,αλλά σαν σεναριογράφος δεν το χει.. Μπορεί να την γύρισε έτσι ώστε να αφήσει στον θεατή να φανταστεί ο ίδιος τα κενά σαν εναλλακτική σκηνοθετική άποψη.. Και πάλι,δεν σου δίνει τροφή για σκέψη ώστε να θες-ψάξεις-διαμορφώσεις εσύ το σενάριο Είδα μια μισή ταινία που λείπουν σκηνές λες κ λογοκρίθηκε.. Κρίμα γιατί θα μπορούσε να βγει πολύ καλή
Chrisxxx Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Killing Season (2013) Αρκετα ενδιαφερον... αλλα παντα απο την δικη μου προσωπικη πλευρα. Ειναι κριμα να βλέπεις τον 70χρονο De Niro να παιζει σε οποιαδηποτε μουφοταινια της σειράς που εχει βαθμολογια 4-5 στο IMDB. Δεν αναφέρομαι στη συγκεκριμένη γιατι δεν την εχω δει αλλά γενικότερα στην πορεια του ηθοποιου τα τελευταία 15 χρονια. 2
yanc Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Ειναι κριμα να βλέπεις τον 70χρονο De Niro να παιζει σε οποιαδηποτε μουφοταινια της σειράς που εχει βαθμολογια 4-5 στο IMDB. Δεν αναφέρομαι στη συγκεκριμένη γιατι δεν την εχω δει αλλά γενικότερα στην πορεια του ηθοποιου τα τελευταία 15 χρονια. Γκουχ γκουχ...ασταναπανε, τι διαολο, χρωσταει;
firewalker Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 The Last Will and Testament of Rosalind Leigh. Χαμένος χρόνος σαν ταινία τρόμου. Δεν καταλαβαίνω γιατί την έβαλαν σε αυτή την κατηγορία. Δράμα έπρεπε να λέει. http://www.imdb.com/title/tt2332831/
Prospector8 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Εδω εχουνε για thriller το Now You See me xD Πολυ καλη ταινια btw,περασε ευχαριστα η ωρα.
chill Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 "Les adieux à la reine" Περιγράφει τις τελευταίες ημέρες των Βερσαλλιών από την οπτική μιας πιστής υπηρέτριας. Την περίμενα καλύτερη για να είμαι ειλικρινής. Με εξαίρεση τις 3 θεές πρωταγωνίστριες η ταινία δεν είχε κάτι. Βέβαια μια Diane Kruger για μένα είναι αρκετή..... 5,5/10 P.S. ανάθεμα την ώρα και την στιγμή που οι γυναίκες ξεκίνησαν να ντύνονται με παντελόνια. P.S.2. πιστός υπηρέτης του κορσέ. Όποτε βλέπω ταινία εποχής, ακόμα και τα wonderbra δεν μου φαίνονται τόσο....wonder
Plug Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Nattevagten 7/10 Πολύ ωραία ταινία με τον νικολακη λανιστερ πιτσιρικά(έχει κ μια σκηνή για το γυναικείο φύλο....) απ'οσο είδα στο YouTube, έχει βγει κ αμερικανική εκδοχή της.
viper2005 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 The Last Will and Testament of Rosalind Leigh.Χαμένος χρόνος σαν ταινία τρόμου. Δεν καταλαβαίνω γιατί την έβαλαν σε αυτή την κατηγορία. Δράμα έπρεπε να λέει.http://www.imdb.com/title/tt2332831/ Θα ζουσες σε αυτό το σπίτι; Ειδικά, με εκείνη την μαλακια στο παράθυρο να σε κοιτάει... Kudos man 1
PavelX Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Oblivion. Αν δεν έχετε δει το Moon, δείτε το. Αν έχετε δει το Moon, μην δείτε το Oblivion. 3/10. 3
star12 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 BEAUTIFUL CREATURES Μια ακομα ταινια βασισμενη σε σειρα βιβλιων, που και δω εχει το κοινο θεμα.λυκιοπαιδα inlove με το υπερφυσικο στοιχειο να πρωταγωνιστει σε ολο του το μεγαλειο ,και με αρκετες απροβλεπτες η καλυτερα προβλεψιμες καταστασεις. Η ταινια διαθετει ενα καλο γοτθικο στοιχειο.creepiness και μικρα twists που σε ιντιγκαρουν να το δεις μεχρι τελος χωρις να εκνευριζεσαι απο ηλιθιους διαλογους και αρκετα κλισε με κακιστες ερμηνειες.βλεπε twilight και host Και ολα αυτα κανουν το εργο ενδιαφερον για ενα 2 ωρο οσοι δεν εχουν διαβασει το βιβλιο... Ολοι οσοι εχουν διαβασει το βιβλιο και δουν τη ταινια θα παθουν ΣΟΚ δυστηχως οπως και σε αλλες δουλιες οι παραγωγοι αποφασισαν να κατακρουργησουν το στορυ του βιβλιου και να το παρουσιασουν εντελως διαφορετικα κανοντας και αλλα λαθη στη πορεια.. Κοβοντας καπιες σημαντικες σκηνες που προεδιαζουν την εξελιξη του σεναριου και των σικουελ Αφηνοντας εξω σημαντικους χαρακτηρες που διαβαζοντας το BC περιμενεις να τους δεις στη μεγαλη οθονη Δινοντας ενα ηλιθιο φιναλε σε αντιθεση με αυτο του βιβλιου που εξοργιζει Αλλαζοντας μια σημαντικη σκηνη προς το τελος παλι που στο ερχομενο βιβλιο παιζει σημαντικο ρολο Κανοντας καστ σε 2 ηθοπιους που εχουν 0 χημεια μεταξυ τους και μαλιστα ο πρωταγωνιστης μιαζει σαν να βηκε απ το σκερι μουβι.ενω η κοπελιτσα η μια αλλη κριστεν στιουαρτ LOOK ALIKE κανει το παν να γινει αντιπαθητικη και στο κοινο οχι μονο στους αλλους χαρακτηρες Σε ανιθεση με τους τζερεμι αιρονς που του παει γαντι ο ρολος, και της εμα τομσον που φενεται να απολαμβανει την ερμηνεια της... 0 character developmen και για καπιον που δε διαβασε το βιβλιο θα μπερδευτει με καπια στοιχεια Θα μπορουσε το BC στα χερια ενος αλλου σκηνοθετη ισως να εξελισσοταν σε κατι πιο μαγευτικο και να μη αλλαζε τοσα πολλα απ το στορυ . Σιγουρα ειναι ενα βημα κλασσης ανωτερο απ το TW και φερνει λιγο και απ το dark shadows αλλα δεν καταφερνει να ξεχωρισει.
jokerakias Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 The Place Beyond The Pines 5/10 χάσιμο χρόνου
GIOVINCO Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 ^^^στο απο πανω εγω βαζω ενα 7αρακι. The Colony : 3/10 Olympus Has Fallen : 8αρακι στην αρχη, 2αρακι στη συνεχεια, 5/10
Superuser Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 The Fountain Ξέρω ότι μπορεί να πέσετε να με φάτε..αλλά το 'βρήκα' πολύ μέτριο 1
flik Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Fountain Ξέρω ότι μπορεί να πέσετε να με φάτε..αλλά το 'βρήκα' πολύ μέτριο Δε ξέρω τι εννοείς "πολύ" μέτριο, αλλά κι εγώ μέτριο προς καλό το βρήκα. Βασικά καλό αλλά όχι σπουδαίο. Αν/Όταν μπορείς τα links να τα βάζεις με www και όχι με m.imdb.
Superuser Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δε ξέρω τι εννοείς "πολύ" μέτριο, αλλά κι εγώ μέτριο προς καλό το βρήκα. Βασικά καλό αλλά όχι σπουδαίο. Αν/Όταν μπορείς τα links να τα βάζεις με www και όχι με m.imdb. fixed ..Απλώς σερφάρω κ ποστάρω πάντα από κινητό στο insomnia...τώρα πρόσεξα ότι το url που κάνω paste είναι σε m. εννοώ ότι όλοι την έχουν εκθειάσει..κριτικοί(αυτούς δεν τους υπολογίζω) και θεατές σαν ποίημα..οκ εντάξει,ωραίο soundtrack και ωραία φωτογραφία..αλλά.μέχρι εκεί!
Προτεινόμενες αναρτήσεις