Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Blame it on Fidel (2006)

Όλα αλλάζουν στο σπίτι της 9χρονης Άννας, όταν οι γονείς της ξαφνικά γίνονται αριστεροί. Πολύ καλή ταινία, την περιμενα πολύ χειρότερη.

8/10

Oslo, 31. august

Ένας ναρκομανής φεύγει απο το ίδρυμα απεξάρτησης για ένα απόγευμα και προσπαθεί να συναντήσει παλιά-αγαπημένα του πρόσωπα, χωρίς να έχει και την καλύτερη ανταπόκριση.

Δύσκολη και βαριά ταινία, αλλά πάρα πολύ καλή.

9/10

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Link.png Site: http://www.imdb.com/title/tt1343092/?ref_=sr_1">The Great Gatsby

Εκπληκτικη ταινια , το Ηοlywood  στα καλυτερα του.Di Caprio  στα γνωστα επιπεδα της  σχεδον αρτιας  ερμηνειας σε αυτους τους ρολους.Toby Maguire στην δικια του μανιερα του μογγολου-παιδακι .

Το καστινγκ εκανε fail στην Clemens σιγα μην ειναι αυτο γκομενακι να κολησεις ετσι .Εχει απειρες ηθοποιους για αυτο τον ρολο αφου δεν ειχε και ιδιαιτερες απαιτησεις ερμηνευτικα .

Ακριβη παραγωγη,αξια μεταφορα του αριστουργηματος του  Scott Fitzgerald kai poly kαλη σκηνοθεσια .Στις καλυτερες της χρονιας σιγουρα.

8,5/10

Σου δινει καποια πολυ ισχυρα μηνυματα η ιστορια, που αξιζει να τα σκεφτεις.

Απιστευτος Λιο!!

• Like 1
Δημοσ.

Ρε 'σεις, δεν το έχω δει ακόμα, αλλά όσο θυμάμαι τον Ρεντφορντ στον ίδιο ρόλο μου κακοφάνηκε και μόνο που το ξαναγύρισαν. 

• Like 2
Δημοσ.

Πολυ πραμα τον τελευταιο καιρο. Here goes. 

Needful things: http://www.imdb.com/title/tt0107665/?ref_=sr_1

Απο τις καλες του King που βγηκαν ωραια σε ταινια. Ο Max Von Sidow ειναι πολυ καλος στο ρολο του διαβολου ως καταστηματαρχη που σου πουλαει οτι γουσταρεις...απλα δεν δεχεται λεφτα, θελει μονο να του κανεις μια χαρη. Η ταινια δεν ειναι απολυτα καλη σε ολα τα επιπεδα, εχει στιγμες γελιου (με την κακη εννοια) αλλα εχει και πολυ ωραιες στιγμες με αρκετο μαυρο χιουμορ και γενικα πολυ καλη σκηνοθεσια. Το τελος ολα τα λεφτα. 

7/10 στην συγκεκριμενη. 

Πρεπει να διαβασεις και το βιβλιο, εχει και αλλες περισσοτερες "κοντρες", η ταινια απεχει αρκετα απο το υφος του βιβλιου.

Δημοσ.

Ted

Αρκετα ωραιο, περασε ευκολα η ωρα και μα'ρεσε.

7.5/10 γιατι "εκλαψα" απο γελιο μονο μια φορα.

Η φορα:

Οταν ο Τεντ πηγε στο κρεβατι του John και της Lori μολις επεσε ο κεραυνος, με το τραγουδακι που ειπαν γελασα αρκετα, την πρωτη φορα, την δευτερη δε μου εκανε εντυπωση.

Δημοσ.

The great gatsby

Γέλασα με το soundtrack, ειδικά στο τέλος με το "your heart's a mess"...

Overall

Πεσαν πολλά λεφτα στην ταινία.

Τα περισσότερα πήγαν χαμένα.

Αυτα.

• Like 1
Δημοσ.

The great gatsby

Γέλασα με το soundtrack, ειδικά στο τέλος με το "your heart's a mess"...

Overall

Πεσαν πολλά λεφτα στην ταινία.

Τα περισσότερα πήγαν χαμένα.

Αυτα.

Και εγώ μόλις την είδα.

Όντως πολλά λεφτά για τίποτα. 

Θα το έσωζε εάν είχε μικρότερη διάρκεια και λιγότερο old sport :P.

Εάν κάποιος κάνει το λάθος και παίξει drinking game με την φράση Old sport παθαίνει κύρωση ύπατος.

• Like 1
Δημοσ.

Εάν κάποιος κάνει το λάθος και παίξει drinking game με την φράση Old sport παθαίνει κύρωση ύπατος.

υπαρχει λογος που το ελεγε συνεχεια αυτο.

Στο βιβλιο το επαναλαμβανε επειδη ηταν νεοπλουτος που ηθελε να φαινεται ως μελος της υψηλη κονωνιας

Νομιζε οτι ετσι μιλαγανε οι πλουσιοι, αλλα στην πραγματικοτητα εδειχνε ποσο παραπληροφορημενος και αξιολυπητος ηταν.

Iron Man 3

5,5/10 επίπεδου Power Rangers

ή 60s Βatman. Μονο τα Kapow λειπανε.

• Like 2
Δημοσ.

Man of Tai Chi

Μου άρεσε αρκετά , μπόλικο ξυλίκι ,ωραίες κινήσεις , και ιστορία που αν και δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο κρατάει το ενδιαφέρον μέχρι τέλος

6.5/10

The Conjuring

Καταπληκτικό θρίλερ ! ένα από τα καλύτερα που έχω  δει την τελευταία  δεκαετία , ωραία υπόθεση που αν και θυμίζει άλλες ταινίες ξεχωρίζει , καλό cast, επιβλητική και τρομακτική  ατμοσφαίρα από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο , πολύ καλά εφέ . Οι φαν του είδους επιβάλλεται να το δουν   8/10

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...