Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

District 9. Δεν υπάρχει η ταινία. Με μόλις 30 εκατομμύρια δημιουργήθηκε.

πραγματικα μακαρι να μην υπηρχε...

σορρυ αλλα θα εσκαγα.(κανω προπαγανδα,μιλαμε για μισος)

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οπως προειπα, μονο αυτα τα 2 δεν εχω δει

τα i saw the devil, man from nowhere τα ειχα δει πριν το καταλαβουν οι υπολοιποι

μιας που εχω βρει ασιατικη πηγη ^_^

για πες, για πες.

επισης υπαρχουν αρκετα κορεατικα που υπαρχουν απλως σαν καταχωρισεις στο imdb

im just saying

Εννοεις αυτα που δεν εχουν προσθεσει ουτε καν φωτογραφιες? Επειδη πολλες φορες καταληγω σε κατι τετοια, που οι πληροφιρες ειναι λειψες, και ουτε που δινω σημασια...

Δημοσ.

1)για πες, για πες.

2) Εννοεις αυτα που δεν εχουν προσθεσει ουτε καν φωτογραφιες? Επειδη πολλες φορες καταληγω σε κατι τετοια, που οι πληροφιρες ειναι λειψες, και ουτε που δινω σημασια...

1) ειχα κανει αναφορα μια φορα + προσθεσα και λινκ

αλλα δεν αρεσε στους μοδερατορς

2) αυτα ειναι τα καλα

παντως το chaser αγαπηθηκε απο τους ελληνες βλεπω... :devil:

Δημοσ.

Όλο και κάπου θα μπορούσε, έστω και ένας ρόλος, να υπάρξει καλή ερμηνεία, με κατάλληλο σενάριο, σκηνοθεσία και κάστινγκ. Για παράδειγμα θα δώσω το District 9. Δεν υπάρχει η ταινία. Με μόλις 30 εκατομμύρια δημιουργήθηκε.

Ε οχι και ταινιαρα που την παρουσιαζουν!!! Δεν μου αρεσε το District 9 και πολυ..Μια απλη προβλεψιμη ταινια ηταν!!!

Δημοσ.

Ειδα το The Skin I Live In http://www.imdb.com/title/tt1189073/ στο οποιο εχουν δώσει οσοι ψηφισαν 7.7!!!!

Με μεγαλη επιείκεια του δινω 4, για τη μουσική ισως και τη σκηνοθεσια. Η αρχική ιδέα ηταν καλή αλλά τραβηξαν το σενάριο από τα μαλλια τόσο πολύ που εγινε επιεικώς γελοιο... Ηταν καλούτσικο στην αρχη, ψιλοβαρετό στη μέση και για γέλια στο τέλος.

Δημοσ.

Ειδα In time. Τραγικη ταινια. Σεναριο τραγικο. Υποκριτικη 0/10. Πηραν οτι ομορφο αντρα βρηκαν και τον πεταξαν μεσα και εχεις τωρα παιδακια σαν τον timberlake, και κατι αλλους αγνωστους ολοι babyface γκομενοπαγιδες να πλακωνονται, και νομιζεις οτι βλεπεις το κλουβι με τις τρελες. και ειναι και ψυχοπλακωτική. Συνιστώ να την αποφύγετε.

Δημοσ.

οπως και να ακουστουν αυτα που θα πω θα τα πω..

the man from earth=χαζοταινια που αρεσει μονο σε αυτους που εχουν δει 30 ταινιες ολες κιολας(καμια απο αυτες που δειχνει το σταρ η οταν βγει κανα αβαταρ ,κανα ινσεπτιον ξερω εγω..)

την ειδαν και νομιζουν πως βρηκαν την απολυτη ψαγμενη ταινια..

η ταινια ειναι αθλια σε καθε επιπεδο,και προσβαλει το θεατη με τις φαμφαρες που λεει,με την ανηπαρκτη σκηνοθετικη αποψη,με το αστειο σεναριο,με τις αθλιες ερμηνιες..και με τους γελιους διαλογους..

ενταξη ο καθενας να εχει την δικια του αισθητικη..αλλα η ταινια αυτη ειναι απλα μια παπαρα..δεν μπορω να δεχτω οτι παιρνει 8 στο imdb..

1/10

1/10; Είσαι σοβαρός; Τι σχέση έχει το man from earth με avatar και inception, με blockbuster γενικώς;

Η ταινία είναι αριστούργημα παιδιά, μη παίρνεται τη κριτική του φίλου στα σοβαρά, άλλη ταινία θα είδε.

Το δυνατό σημείο της είναι ότι επικεντρώνεται στην ιστορία και στους διαλόγους, παραμένοντας λιτή σε άλλους τομείς (ηθελημένα), όπως των σκηνικών, κάτι που στη συγκεκριμένη περίπτωση μόνο αρνητικό δεν είναι. Προσωπικά, λίγες ταινίες μυστηρίου με έχουν συνεπάρει σε τέτοιο βαθμό.

Σε όποιον δεν αρέσει, μάλλον είναι επειδή απαιτεί από τις ταινίες ένα πολυτελές και χολιγουντιανό τεχνικό κομμάτι, με επιβλητικά σκηνικά και σκηνές δράσεις, ενώ δε ζητάει απαραίτητα ένα έξυπνο σενάριο.

Δημοσ.

1/10; Είσαι σοβαρός; Τι σχέση έχει το man from earth με avatar και inception, με blockbuster γενικώς;

νομίζω εννοεί ότι σε κάποιον που τρέφεται με blockbuster,

το man from earth μπορεί να φαίνεται ως εξαιρετικό έδεσμα.

λοιπον τα κινεζικα δεν βλεπονται :-(

mad detective είναι απ'τις αγαπημένες μου. ^_^

Δημοσ.

detective dee and flames something... :mrgreen:

λοιπον τα κινεζικα δεν βλεπονται :-(

το dedective dee ειναι απο τα καύτερα φαντασι μαρτιαλ αρτς εδω και πολυ καιρο...

Δημοσ.

αυτο ηθελα να πω που ειπε ο twiner..

ολα αυτα που ειπα παραπανω ειναι προσωπικες αποψεις αλλωστε..πεσατε να με φατε!!..αν και τυφλος βλεπει την χαμηλη ποιοτητα παραγωγης και ερμηνειων..

ασε μου δοσατε και ιδεα..

θα τη δοσω να τη δει ο 10χρονος ξαδερφος μου..θα του αρεσει πιστευω..

Δημοσ.

τελευταια πολυ καλη ταινια που ειδα the guard η αλλιως εκτος τοπου και χρονου(δες μεταφραση που κανανε τα ζωα)

http://www.imdb.com/title/tt1540133/

αγγλικη ταινια με πολυ ωραια εικονα,και γελοιο..και ενας τυπας που τα σπαει..

γινεται εγλημα σενα χωριο το οποιο σχετιζεται με μεγαλοεγληματιες..το χωριο ομως εχει εναν αστυνομικο που ειναι καπως περιεργος-τρελος..η ετσι φαινεται στα ματια τον αλλον τουλαχιστον..

μονο που σκεφτομαι πως θα την εκαναν οι αμερικανοι την ιδια ταινια ανεβαινει κιαλλο στην εκτιμηση μου..

τα σπαει απλα..

8/10(μην σας χαλαει το 8 το παιζω αυστηρος γενικα)

δεν βαζω τις αλλες που ειδα επειδη δεν θελω να τις κραξω και να στεναχωριεστε μετα..

Δημοσ.

τελευταια πολυ καλη ταινια που ειδα the guard η αλλιως εκτος τοπου και χρονου(δες μεταφραση που κανανε τα ζωα)

http://www.imdb.com/title/tt1540133/

αγγλικη ταινια με πολυ ωραια εικονα,και γελοιο..και ενας τυπας που τα σπαει..

γινεται εγλημα σενα χωριο το οποιο σχετιζεται με μεγαλοεγληματιες..το χωριο ομως εχει εναν αστυνομικο που ειναι καπως περιεργος-τρελος..η ετσι φαινεται στα ματια τον αλλον τουλαχιστον..

μονο που σκεφτομαι πως θα την εκαναν οι αμερικανοι την ιδια ταινια ανεβαινει κιαλλο στην εκτιμηση μου..

τα σπαει απλα..

8/10(μην σας χαλαει το 8 το παιζω αυστηρος γενικα)

δεν βαζω τις αλλες που ειδα επειδη δεν θελω να τις κραξω και να στεναχωριεστε μετα..

το ειχα δει με παρεα στο σινεμα και ημουν ο μονος που μου αρεσε ολοι οι αλλοι ειχανε βαρεθει , αλλα δεν βλεπουνε και καμια σοβαρη ταινια απο οσο ξερω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...