Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Magnolia (1999)

Μεγάλη ταινία (με όλη την σημασία της λέξεως) από έναν μεγάλο σκηνοθέτη. Ευτυχώς που έγινα σινεφίλ τα τελευταία 5 χρόνια (BluRay) και βλέπω για πρώτη φορά σπουδαίες ταινίες του παρελθόντος, γιατί στις μέρες μας καλά που υπάρχουν και οι HD τσόντες.

Star Trek Into Darkness (2013)

Τίποτα το ιδιαίτερο. Πολύ καλύτερη από το Iron Man 3.

Iron Man 3 (2013)

Το απόλυτο τίποτα. Πολύ χειρότερη από το Star Trek (2013). 7.5 στο IMDb από 250.000 περίπου νοματαίους ; what the hell :-(

Δημοσ.

Safety Not Guaranteed

Θα δανειστώ μία παράγραφο από ένα review..

""Το Safety Not Guaranteed των βραβείων στο Sundance και στο Independent Spirit Awards, είναι ίσως η μοναδική ταινία που μιλά για το time travel αλλά που δεν αφορά ουσιαστικά το time travel.

Κι αυτό δεν είναι κακό, κάθε άλλο.

Τα big budget παρόμοιας θεματικής είναι προβλέψιμα και σε κάποιο βαθμό απογοητευτικά, με τα πλούσια εφέ να θαμπώνουν τις αισθήσεις,αλλά να παραμένουν χωρίς ‘καρδιά’ και ειλικρίνεια προς τους θεατές τους.

Αντίθετα, τέτοιες μικρότερες ανεξάρτητες ταινίες του είδους μπορούν να αποκαταστήσουν την εμπιστοσύνη του θεατή προς το σινεμά των συναισθημάτων και όχι στο visual blockbuster cinema,αυτό που επιβάλει σε πολλούς η δήθεν σύγχρονη δυνατότητα-υποχρέωση της τεχνολογίας...""

Δείτε το

• Like 1
Δημοσ.

Link.png Site: http://www.imdb.com/title/tt1670345/?ref_=sr_1">Now you see me

Σιγουρα οποιος την  δει θα περασει ενα  ευχαριστο διωρο, αν και το παρακαναν με τα twist τα οποια δεν βοηθουσαν παντα στην εξελιξη της ταινιας.Θα μπορουσα να ηταν στο επιπεδο του The Game  αλλα οι σεναριογραφοι δεν τα καταφεραν.

6,8/10

Δημοσ.

Now you see me.

Ανατροπη μονο για την ανατροπή και σενάριο βολικό για οποιοδήποτε twist. Για να περάσει η ώρα σου ευχαριστα χωρίς πολλά πολλά και χωρίς να το ψάχνεις κι εσύ, 8,5/10. Αλλιώς...

Προσπάθησα να την δω και εγώ αλλα αρκετές φορές βρέθηκα κάπως έτσι

images?q=tbn:ANd9GcSe3TIx7frLKRhpHS8aS05

Δημοσ.

είδα το alien 1979.Αυτη η Sigourney Weaver τι μ**νάρα που ήταν ρε σεις...θα θελα να γυρισω πίσω στο χρόνο να την ***

http://www.imdb.com/title/tt0078748/

Φιλε μου αν την βλεπεις  m**nara  εισαι πολυ τυχερος σου εχω νεα.Εχει πολλες τετοιες εκει εξω ,εκανες την τυχη σου και ψυχικο ταυτοχρονα.Μακαρι να ειχα και εγω τα δικα σου "ματια"!

• Like 6
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...