Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπως και πολλες αλλες ταινιες των 80s...

Γελιο και καφριλα θελει να προσφερει αρα ειναι επιτυχημενη, δεν χρειαζεται σε καθε ταινια να υπαρχει και ενα βαθυτερο μήνυμα.. Καποιες φορες θελω να δω ταινια με υποθεση καποιες αλλες ενα παλαβο να σκοτωνει τους παντες και τα παντα.. Μετα μονος σου λες οτι το rambo 2 ηταν απο τις καλυτερες ταινιες το 1986, το expendables ειναι φορος τιμης σε αυτες τις ταινιες αρα αυτο που κανει το κανει καλα.

Δεν εχω να πω τιποτα αλλο, αν εψαχνες ταινια να σου προσφερει κατι αλλο εκτος απο γελιο και καφριλα διαλεξες την απολυτα λαθος ταινια να δεις..

Ναι οπως και πολλες αλλες των '80, αλλα δεν εκαναν ολες τρελες εισπραξεις οπως αυτες οι δυο.

Αν το expendables στοχευε στο γελιο και τη καφριλα ναι, πετυχε το σκοπο της, αν και δε το νομιζω, νομιζω οι παραγωγοι τη πλασαρανε ως σοβαρη ταινια δρασης. Δε μιλαμε για "βαθυτερο νοημα", μιλαμε να μην υπαρχουν αφελειες και χαζομαρες. Του στυλ "δε σε σκοτωνω, πιανουμε τη κουβεντα και με σκοτωνεις εσυ"...  Δεν ειπα οτι το ραμπο 2 ηταν απο τις καλύτερες το 1986, ειπα οτι για εμενα  ηταν απο τις καλυτερες. Διοτι τοτε ημουν <15 ετων :) Το expendables δεν ειναι  φορος τιμης σε αυτες τις ταινιες, μια φτηνη καρικατουρα ειναι.

Ε βεβαια διαλεξα λαθος ταινια, τι λεμε τοση ωρα? Μετεφερα εδω τις εντυπωσεις μου γιατι αυτος ειναι ο σκοπος του θρεντ. Δε καταλαβαινω για ποιο λογο εσυ ακουγεσαι ενοχλημενος.

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Disconnected

Μικρές ιστορίες που αλληλοσυνδέονται, με χαρακτήρες που αναζητούν την ανθρώπινη επαφή την εποχή του ίντερνετ. Ένα καταπονημένο κι άγονο ζευγάρι ξαναβρίσκουν τη φλόγα όταν βρίσκονται σε αποστολή να βρουν τα χρήματα που έχασαν όταν τους κλάπηκαν οι κωδικοί. Ένας χήρος πρώην αστυνομικός μάχεται να φέρει στον ίσιο δρόμο τον γιο του που βασανίζει ηλεκτρονικά έναν συμμαθητή του. Ένα δεμένο ζευγάρι γονέων αντιμετωπίζει την απόπειρα αυτοκτονίας του χαρισματικού τους γιου. Μια φιλόδοξη δημοσιογράφος πείθει έναν νεαρό που βρίσκει από ενήλικο site, να γίνει το αντικείμενο της ερευνάς της, με επικίνδυνες συνέπειες και για τους δύο. [cine.gr]

Πάρα πολύ καλή ταινία 8,0/10 εύκολα.

Δημοσ.

Ε βεβαια διαλεξα λαθος ταινια, τι λεμε τοση ωρα? Μετεφερα εδω τις εντυπωσεις μου γιατι αυτος ειναι ο σκοπος του θρεντ. Δε καταλαβαινω για ποιο λογο εσυ ακουγεσαι ενοχλημενος.

Ποτε πλασαρίστηκε σαν σοβαρη ταινια?? lol δηλαδη.. :P

Οκ εσυ μεγαλωσες σοβαρεψες και δεν σου αρεσουν τα 80s πλεον και προφανως εκανες λαθος επιλογη ταινιας, να λες για 14χρονα ειναι τουλαχιστον αστοχο ομως αφου τη νοσταλγια αυτης της εποχης μονο ηλικιες >24-25 μπορουν να την νιωσουν και να εκτιμησουν το expendables..

• Like 1
Δημοσ.

Εαν πλασαριζοταν ως καφρικη ταινια για χαβαλε δε θα εκοβε εισητηρια, να εισαι σιγουρος. Ουτε και σαν κωμωδια πλασαρεται.

Γιατι, εσυ εχεις ακομα τα μυαλα που ειχες στα 14? Ολοι σοβαρευουμε καποια στιγμη και δε διασκεδαζουμε πια με καφριλες τυπου Ραμπο.

Φιλε μπορω να λεω την αποψη μου για μια ταινια ή πρεπει πρωτα να παρω την αδεια σου? :lol:

Δημοσ.

Ποιος παει να επιβαλει την αποψη του? μονο εσυ το κανεις με το να λες 14 χρονα οσους αρεσε το expendables και διασκεδαζουν πια με καφριλες τυπου ραμπο λες και εισαι ο μονος σοβαρος που βλεπει ταινιες.. Οπως λες και εσυ την αποψη σου ετσι σου λεω και εγω οτι ειναι ακυρη και λες ραντομιές απλα.. 

Δημοσ.

Ποιος παει να επιβαλει την αποψη του? μονο εσυ το κανεις με το να λες 14 χρονα οσους αρεσε το expendables και διασκεδαζουν πια με καφριλες τυπου ραμπο λες και εισαι ο μονος σοβαρος που βλεπει ταινιες.. Οπως λες και εσυ την αποψη σου ετσι σου λεω και εγω οτι ειναι ακυρη και λες ραντομιές απλα.. 

Eγω δεν παω να επιβαλω την αποψη μου. Την εκφραζω απλα. Αυτος δεν ειναι ο σκοπος του θρεντ? Εσυ απο την αλλη, δε σου αρεσει η αποψη μου και λες οτι δε πρεπει να τη λεω...

Να λες την αποψη σου για την ταινια, οχι να επιτιθεσαι στο συμφορουμιτη που λεει τη δικη του. Φανταζεσαι να αρχιζαμε ολοι καυγαδες επειδη δε συμπιπτουν οι αποψεις μας για τις χ,ψ ταινιες?

Δημοσ.

Αποψη για μια ταινια δεν ειναι οτι σε οποιον αρεσει ειναι retard η εχει μυαλα 14χρονου, δε θα ελεγα τιποτα αν απλα δεν σου αρεσε για οποιοδηποτε ΧΥ λογο, αρχισα να ασχολούμαι μολις ειδα αυτα τα σχόλια.. Δεκτο να μη σου αρεσει και δεκτο να μη βλεπεις τετοιες ταινιες πλεον η να μην εβλεπες ποτε, να χαρακτηριζεις οσους τις βλεπουν και διασκεδαζουν με αυτες ειναι ακυρο. 

Δεν εχω να πω κατι αλλο εγω..

Δημοσ.

Φιλε για να τελειωνουμε, η αποψη μου ειναι αυτη: Οι αναλωσιμοι ειναι για ατομα <14 ετων. Τελεια και παυλα.

Ακομα και τουμπες να κανεις, δε προκειται να αλλαξει. Πρεπει να ζησεις με αυτο :lol:

Kανεναν δε χαρακτηρησα, κριτικη για τη ταινια εκανα. Αλιμονο αν δε μπουμε να κανουμε τη κριτικη που θελουμε επειδη καποιος διαφωνει.

Δημοσ.

Και εμενα η αποψη μου ειναι οτι λες ασυναρτησιες και καθε φορα που τις λες θα απανταω αναλογα, οταν κανεις τετοιου ειδους κριτικη θα παρεις και τις αναλογες απαντησεις.. Ζησε και εσυ με αυτο να ζησουν αυτοι καλα και εμεις καλυτερα..

• Like 2
Δημοσ.

now you see me( Η συμμορία των μάγων)  ... πέρασε ευχάριστα η ώρα πάντως .. γι αυτό το λόγο και επειδή είμαι fun του Woody Harellson 7/10.

Δημοσ.

Και εμενα η αποψη μου ειναι οτι λες ασυναρτησιες και καθε φορα που τις λες θα απανταω αναλογα, οταν κανεις τετοιου ειδους κριτικη θα παρεις και τις αναλογες απαντησεις.. Ζησε και εσυ με αυτο να ζησουν αυτοι καλα και εμεις καλυτερα..

Mαθε να σεβεσαι την αποψη του αλλου και να μη κανεις σα μωρο.

Ο καθενας μπορει να κανει τη κριτικη που θελει, σιγα μη παρει την αδεια σου. Πολυ μεγαλη ιδεα εχεις για τον εαυτο σου.

Το αν νομιζεις οτι λεω ασυναρτησιες ή σοφιες δεν εχει καμμια σημασια.

Δημοσ.

now you see me( Η συμμορία των μάγων)  ... πέρασε ευχάριστα η ώρα πάντως .. γι αυτό το λόγο και επειδή είμαι fun του Woody Harellson 7/10.

Χθες το ειδα..Παραηταν ευκολος ο τροπος με τον οποιο προχωρησε η πλοκη(αν σκεφτει κανεις το τελος).

5/10 και πολυ ειναι

Δημοσ.

Venuto al mondo (Twice born)

48772.jpg

H τραγικη ιστορια μιας μητερας που επιστρεφει στο Σεραγεβο μαζι με τον γιο της προκειμενου να συμφιλιωθει μαζι του και να μαθει για τον πατερα του που πεθανε εκει κατα τη διαρκεια του πολεμου.

Καλο δραμα, μου θυμισε εντονα το Incendies, χωρις να το φτανει συνολικα αλλα παραμενοντας ενδιαφερον.

7.5/10

Δημοσ.

Link.png Site: http://www.imdb.com/title/tt1535108/reviews?ref_=tt_ov_rt">Elysium

Το περίμενα να είναι στα επίπεδα του District 9 αλλά με απογοήτευσε.

Φαίνεται ακριβή παραγωγή με ωραία εφέ αλλά δεν έχει καθόλου πλοκή και το σενάριο έχει πιο πολλές τρύπες και απο σουρωτήρι. Κρίμα. 5/10

ΥΓ. Η ποιότητα R6 (από Κίνα) τελικά είναι το ίδιο χάλια με το R5 (Αφρική, Ασία)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...