Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
      RUSH    οι λατρεις της ταχυτητας και της φορμουλα 1 θα το απολαυσουν, μιας και ειναι μια ταινια που σου ανεβαζει την αδρεναλινη στα υψη,απολαμβανοντας ενα  θεαμα 2 ωρων, με τα κλασσικα λοτους και μακλαρεν.

οσοι δεν ειναι ιδεταιρα φαν της φορμουλα παλι δεν θα απογοητευθουν αφου το εργο δεν εστιαζεται μονο στους αγωνες.Δειχνει και το backround story    καθως ειπαρχει το δραμα και η συγκινιση.Ειναι δηλ μια ιστορια χαρακτηρων χωρις να ειπαρχουν οι υπερβολες και τα κλισε δειχνοντας πιστα τα γεγονοτα ετσι οπως συνεβησαν.

Οι 2 ηθοπιοι δινουν εξαιρετικες ερμηνειες και μιαζουν λιγο με τους πραγματικους.Καθως και οι γυναικες το ιδιο με την ολιβια γουαιλτ που κανει καλη δουλεια με τη προφορα της και την ενσαρκωση της σε αυτο το ρολο, ειναι σιγουρα εντυπωσιακη. 

Οπως με το απολο 13 ετσι και με αυτη του τη ταινια ο ρον χαουαντ καταφερνει να αγγιξει το θεατη και να τον συνεπαρει με την εκπληκτικη σκηνοθεσια το δραματικο σεναριο και το φιναλε

Σιγουρα το Rush  θα φλερταρει με τα φετεινα οσκαρς.Ενα 8 5 απο μενα 

the curse of chucky                           βασικα ειναι ενα ακομα σικουελ του τσακι που βγηκε σινεμα φετος αμερικη και κατευθειαν περασε σε ντιβιντι.

Το εργο ομως δεν ειναι κακο.Περα απο καπιες αστειες σκηνες με γκορ που δεν απουσιαζει ουτε αυτη τη φορα,ηταν λιγο σπουκι,  και ειχε αυτο το black humor  που βλεπεις στη συγκ ταινια.Μαλιστα με τους τιτλους του τελους ειπαρχει και μια ανατροπη που θα εκπληξει.

Δεν πιστευω πως αξιζε σε σινεμα αν και το απολαυσα, παρα μονο αν θες να δεις ενα χορορ για να γελασεις η εισαι φαν των ταινιων αυτων
Δημοσ.

the curse of chucky           βασικα ειναι ενα ακομα σικουελ του τσακι που βγηκε σινεμα φετος αμερικη και κατευθειαν περασε σε ντιβιντι.

Το εργο ομως δεν ειναι κακο

Οποια εργα περνανε κατευθειαν σε dvd σημαινει οτι ειναι κακα?

Δημοσ.

Οταν λες "φωτογραφια" τι εννοεις? Τις φωτογραφιες απ το εργο που εχουν τραβηχτει?

Ειναι ενα απο τα προϊόντα του αποκατω παλικαριου

http://www.wisegeek.org/what-is-a-director-of-photography.htm

The brides of Dracula

Γέλιο ειχε αλλα γενικά ήταν περίεργη η φάση με τα σκηνικά, skin tones, textures και αλλα πολλά.

Οπως όλα τα relics of the past, δεν εχει να πει κατι.

Δημοσ.

Το είδα και εγώ το Curse of Chucky και μου άρεσε αρκετά. Αν και γενικά εγώ είμαι γενικά τρελός φαν των horror/slasher movies (σχεδόν δεν βλεπω άλλου είδους ταινίες), μπορώ να πω ότι το συγκεκριμένο το περίμενα χειρότερο. Χαλαρά του βάζω ένα 8/10, αλλά εντάξει, δεν είμαι και ο πιο αντικειμενικός για αυτό το ζήτημα.

• Like 1
Δημοσ.

για πες κανα αγαπημενο σου  ..

μου θυμιζεις εμενα πιτσιρικα που δεν ειχα αφησει σχιζοφρενη δολοφονο με το πριονι και παρασκευη και 13 ανοικιαστα στο βιντεο κλαμπ  ..

Δημοσ.

Source.png Πηγή: Λέμονι Σνίκετ: Μια Σειρά από Ατυχή Γεγονότα 2004

Μολις το τελειωσα. Απλα παραμυθενιο.

Δε ξερω ποτε ηταν η τελευταια φορα που ειδα τετοιο εργο. Με ενθουσιασε αρκετα για να του βαλω 8/10..

Ο Jim Carrey απλα απιστευτος και απολαυστικος!!

• Like 1
Δημοσ.

για πες κανα αγαπημενο σου  ..

μου θυμιζεις εμενα πιτσιρικα που δεν ειχα αφησει σχιζοφρενη δολοφονο με το πριονι και παρασκευη και 13 ανοικιαστα στο βιντεο κλαμπ  ..

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω κάτι συγκεκριμένο. Εννοείται τα κλασσικά Friday the 13th, Nightmare on Elm street, Halloween, Psycho, σχεδόν ότι έχει βασιστεί σε βιβλία του Stephen King, Texas Chaisaw Massacre, Sleepaway Camp, Child's Play, τα Zombie Movies του Fulci, Suspiria, Rosemary's Baby και εννοειται ότι έχω ξεχάσει να αναφέρω πολλά.

• Like 1
Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω κάτι συγκεκριμένο. Εννοείται τα κλασσικά Friday the 13th, Nightmare on Elm street, Halloween, Psycho, σχεδόν ότι έχει βασιστεί σε βιβλία του Stephen King, Texas Chaisaw Massacre, Sleepaway Camp, Child's Play, τα Zombie Movies του Fulci, Suspiria, Rosemary's Baby και εννοειται ότι έχω ξεχάσει να αναφέρω πολλά.

τα ιδια ακριβως βλεπουμε ! επισης ειμαι φαν των Twilight Zone ! ολα , απο τα ασπρομαυρα του 60 μεχρι τα τελευταιαπου βγηκαν ..

Source.png Πηγή: Λέμονι Σνίκετ: Μια Σειρά από Ατυχή Γεγονότα 2004

Ο Jim Carrey απλα απιστευτος και απολαυστικος!!

ο Jim Carrey γενικοτερα ειναι απιστευτος ...

• Like 1
Δημοσ.

Ενω εδω διαπρεπουμε ...

Εγω προσωπικα δε θεωρω οτι συγκτρινομαι νοητικα με τους τυπους στο εργο.. Σιγουρα θα υπαρχουν και ελληνες τετοιοι δεν αντιλεγω!

Δημοσ.

Εγω προσωπικα δε θεωρω οτι συγκτρινομαι νοητικα με τους τυπους στο εργο.. Σιγουρα θα υπαρχουν και ελληνες τετοιοι δεν αντιλεγω!

για την χωρα ειπες "αμερικα" οχι για το εργο ...

Δημοσ.

Ναι για την χωρα.. Υπαρχει τοση βλακεια οπως στο εργο? Εννοειται πως υπαρχει παντου αλλα επειδη εχω κατσει εκει νομιζω οτι εχουν κατι παραπανω..

Αυτο ειναι δικη μου αποψη ομως και δε χρειαζεται να παιζουμε την κολοκυθια.

Εννοειται πως μπορεις να υποστηριζεις κατι αλλο..

Δημοσ.

Ειναι ενα απο τα προϊόντα του αποκατω παλικαριου

http://www.wisegeek.org/what-is-a-director-of-photography.htm

Δηλαδη φωτογραφια και cinematography ειναι το ιδιο πραγμα?

O cinematographer γνωριζω τι ειναι (ο Gordon Willis εκανε σπουδαια δουλεια στον Godfather) αλλα για φωτογραφια νομιζα οτι ηταν απλα οι φωτογραφιες μιας ταινιας.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...