KAKADI Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Πηγή: Λέμονι Σνίκετ: Μια Σειρά από Ατυχή Γεγονότα 2004 Μολις το τελειωσα. Απλα παραμυθενιο. Δε ξερω ποτε ηταν η τελευταια φορα που ειδα τετοιο εργο. Με ενθουσιασε αρκετα για να του βαλω 8/10.. Ο Jim Carrey απλα απιστευτος και απολαυστικος!! 1
tolis_01 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 για πες κανα αγαπημενο σου .. μου θυμιζεις εμενα πιτσιρικα που δεν ειχα αφησει σχιζοφρενη δολοφονο με το πριονι και παρασκευη και 13 ανοικιαστα στο βιντεο κλαμπ .. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω κάτι συγκεκριμένο. Εννοείται τα κλασσικά Friday the 13th, Nightmare on Elm street, Halloween, Psycho, σχεδόν ότι έχει βασιστεί σε βιβλία του Stephen King, Texas Chaisaw Massacre, Sleepaway Camp, Child's Play, τα Zombie Movies του Fulci, Suspiria, Rosemary's Baby και εννοειται ότι έχω ξεχάσει να αναφέρω πολλά. 1
MauMaus Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω κάτι συγκεκριμένο. Εννοείται τα κλασσικά Friday the 13th, Nightmare on Elm street, Halloween, Psycho, σχεδόν ότι έχει βασιστεί σε βιβλία του Stephen King, Texas Chaisaw Massacre, Sleepaway Camp, Child's Play, τα Zombie Movies του Fulci, Suspiria, Rosemary's Baby και εννοειται ότι έχω ξεχάσει να αναφέρω πολλά. τα ιδια ακριβως βλεπουμε ! επισης ειμαι φαν των Twilight Zone ! ολα , απο τα ασπρομαυρα του 60 μεχρι τα τελευταιαπου βγηκαν .. Πηγή: Λέμονι Σνίκετ: Μια Σειρά από Ατυχή Γεγονότα 2004 Ο Jim Carrey απλα απιστευτος και απολαυστικος!! ο Jim Carrey γενικοτερα ειναι απιστευτος ... 1
KAKADI Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Πηγή: Pain & Gain 2013 Δειτε το.. Και μονο το οτι ειναι αληθινη ιστορια αξιζει.. Υπαρχει τοση βλακεια εκει στο αμερικα? Μα τοση? 7/10..
Fotis13 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Πηγή: Pain & Gain 2013 Δειτε το.. Και μονο το οτι ειναι αληθινη ιστορια αξιζει.. Υπαρχει τοση βλακεια εκει στο αμερικα? Μα τοση? 7/10.. Ενω εδω διαπρεπουμε ... 2
KAKADI Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Ενω εδω διαπρεπουμε ... Εγω προσωπικα δε θεωρω οτι συγκτρινομαι νοητικα με τους τυπους στο εργο.. Σιγουρα θα υπαρχουν και ελληνες τετοιοι δεν αντιλεγω!
Fotis13 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Εγω προσωπικα δε θεωρω οτι συγκτρινομαι νοητικα με τους τυπους στο εργο.. Σιγουρα θα υπαρχουν και ελληνες τετοιοι δεν αντιλεγω! για την χωρα ειπες "αμερικα" οχι για το εργο ...
KAKADI Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι για την χωρα.. Υπαρχει τοση βλακεια οπως στο εργο? Εννοειται πως υπαρχει παντου αλλα επειδη εχω κατσει εκει νομιζω οτι εχουν κατι παραπανω.. Αυτο ειναι δικη μου αποψη ομως και δε χρειαζεται να παιζουμε την κολοκυθια. Εννοειται πως μπορεις να υποστηριζεις κατι αλλο..
walkerr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Ειναι ενα απο τα προϊόντα του αποκατω παλικαριου http://www.wisegeek.org/what-is-a-director-of-photography.htm Δηλαδη φωτογραφια και cinematography ειναι το ιδιο πραγμα? O cinematographer γνωριζω τι ειναι (ο Gordon Willis εκανε σπουδαια δουλεια στον Godfather) αλλα για φωτογραφια νομιζα οτι ηταν απλα οι φωτογραφιες μιας ταινιας.
Plug Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Πηγή: Pain & Gain 2013 Δειτε το.. Και μονο το οτι ειναι αληθινη ιστορια αξιζει.. Υπαρχει τοση βλακεια εκει στο αμερικα? Μα τοση? 7/10.. Επειδή κ εμένα μου έκανε εντύπωση, το πόσο μπετά είναι στη ταινία. Έψαξα λίγο τη φάση και δεν είναι ακριβώς έτσι. Με εξαίρεση λίγο τον χαρακτήρα του δε ροκ και την μοντέλα,Η οποία είχε iq παντόφλας. Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2013 από Plug 1
star12 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Οποια εργα περνανε κατευθειαν σε dvd σημαινει οτι ειναι κακα? ναι τα περισσοτερα και δεν ειπα οτι η συγκ ταινια ειναι κακη και θα μπορουσε να ηταν .μηπως ειδες τις 2 προηγουμενες;
Superuser Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 The Adjustment Bureau Φοβερό το concept ώστε να γυριστεί μία πολύ καλή mind blowing ταινία..αλλά αναλώθηκε στο ρομάντζο.. Καλή λόγω ιδέας.. 6
παπι Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Margin call Μουσικη δεν εχει Εφε δεν εχει Εικονες δεν εχει Σεξ δεν εχει Και ομως βγηκε πολυ καλη ταινια. 1
KAKADI Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Πηγή: Η Αιώνια Λιακάδα Ενός Καθαρού Μυαλού (2004) Πολυ καλη δουλεια απο ολους. Προτοτυπο σεναριο και ομορφα εκτελεσμενο. Jim Carrey και Kate Winslet τα σπανε με τον πρωτο για μια ακομα φορα να δειχνει ποσο μεγαλο ταλεντο εχει και χωρις γκριματσες.. 8/10 2
johnyboy Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 what maisie knew νταξ η ταινία απλά τα έσπασε.Μπράβο σε αυτόν που την πρότεινε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις