chill Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 White House Down MURICA!!!!! Κλασσικός Emmerich, αγαπημένο pop-corn holywood movie, murica και τίγκα στα κλισέ Αυτό που ζητούσα από την ταινία, το πήρα στο maximum. Κλάσεις ανώτερο κατά τη γνώμη μου από το Olympus Has Fallen που έχει πάνω κάτω το ίδιο περιεχόμενο. Epic action movie overall and I WANT MORE 1
tilegamos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 White House Down MURICA!!!!! Κλασσικός Emmerich, αγαπημένο pop-corn holywood movie, murica και τίγκα στα κλισέ Αυτό που ζητούσα από την ταινία, το πήρα στο maximum. Κλάσεις ανώτερο κατά τη γνώμη μου από το Olympus Has Fallen που έχει πάνω κάτω το ίδιο περιεχόμενο. Epic action movie overall and I WANT MORE τόσο κλισέ που τα αστεία τα λέει ο μαύρος, ακόμα και αν είναι ο πρόεδρας των ΗΠΑ!!!!!!!!! είναι το die hard 4!!!!!! (άντε, το 5 αν δεχθούμε οτι υπήρχε 4 ) επικούρα τεράστια, με σπουδαία comic relieves σε σωστές δόσεις!!!! το μόνο που του έλειπε ήταν το γιπι κάι έι!!!!!!!
Plug Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Fright night 2. 4/10 Θα μπορούσε να ήταν καλό, ήταν όμως μια παπαρια και μισή. Γέρασε και η jaime γαμωτη...
jokerakias Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Κάτι μού λέει ότι δεν έπιασες το υπονοούμενο τού KilliK. Ας με διορθώσει αν κάνω λάθος, αλλά λέγοντας «κωμωδία», μάλλον εννοούσε ότι είναι «για γέλια». Κάτι σαν το τελευταίο die hard ας πούμε... έτσι υπέθεσα στην αρχή αλλά δεν θα έβαζε στην κωμωδια " " ?τεσπα αν το λεει ειρωνικα συμφωνω μαζί του ψιλο μάπα μου φανηκε και εμένα...
Fotis13 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 μαλλον λαθος εχεις κάνει το F&F 6 δεν συγκαταλέγεται στις κωμωδίες.... Eχεις δικιο πιο πολυ στις τραγωδιες ταιριαζει... 2
Plug Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 έτσι υπέθεσα στην αρχή αλλά δεν θα έβαζε στην κωμωδια " " ?τεσπα αν το λεει ειρωνικα συμφωνω μαζί του ψιλο μάπα μου φανηκε και εμένα...Αν και συχαίνομαι σα κατσαρίδα τον κιλικ, γιατί ώρες ώρες μου θυμίζει τα παιδιά που βαραγαμε κ φτύναμε στο σχολείο. Εν προκειμένω, οφείλω να πω ότι η ειρωνεία του ήταν προφανής κ ορθή. 2
OMGA Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Mean Girls (2004) Πολύ ωραίο εργάκι! Αμερικανική σχολείο-κατάσταση με τις κατηγορίες παρεών κτλ. Επίσης, τα κορίτσια βλέπονται. 8/10
Nate Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Αν και συχαίνομαι σα κατσαρίδα τον κιλικ, γιατί ώρες ώρες μου θυμίζει τα παιδιά που βαραγαμε κ φτύναμε στο σχολείο. Εν προκειμένω, οφείλω να πω ότι η ειρωνεία του ήταν προφανής κ ορθή. Off-topic: Μου αρέσει που σιχαίνεσαι σαν κατσαρίδα τον Killik, ενώ ο μόνος άξιος να τον σιχαίνονται σαν κατσαρίδα είσαι εσύ. Χάρη σε κάτι τέτοιους τύπους σαν κι εσένα κάποια παιδιά βασανίζονται στα σχολεία. 2
DeadOrganPlayer Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 LOL! on topic: Είδα το Kon-Tiki. Πάνω κάτω όπως το περίμενα με βάση το trailer. Είχε αρκετά ωραία πλάνα και μερίκα πολύ ωραία πλάνα. 6,1/10 Επίσης, the World's End. Αρκετά καλό. Είχα δει και το This Is The End πρόσφατα και ήρθε και έδεσε με το όλο σουρεαλιστικό τοπίο. 7,2/10 1
kirileman Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Before midnight. Αριστούργημα. Καλύτερο από το 2ο, ιδανικό κλείσιμο. Δείτε την, ακόμα και αν δεν έχετε νιώσει τη στιγμιαία παράνοια μιας σχέσης σε σύγκρουση. C'est la vie. 8/10 Διορθώνω, 9/10! Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2013 από kirileman 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Μόλις είδα το PACIFIC RIM! Σε 3D τηλεόραση ! http://www.imdb.com/title/tt1663662/?ref_=sr_2 8/10 του βάζω 1
Fan Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Pacific Rim Είπα να το δω και εγώ χτες μιας και είναι της "μόδας" τις τελευταίες μέρες. Έχει αρκετά θετικά: είναι αρκετά μεγάλη χωρίς να κουράζει, φανταστικά εφέ και πρωτότυπους εξωγήινους. Μεγάλο αρνητικό η απαράδεκτη ηθοποιία. Ούτε ερασιτέχνες ηθοποιοί δεν θα έπαιζαν τόσο άσχημα. Φαβορί για χρυσα βατόμουρα. Κακό επίσης και ο μικρός αριθμός κομπάρσων για ταινία τέτοιων διαστάσεων 6/10
Ahigh_forvalue Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Before midnight. Αριστούργημα. Καλύτερο από το 2ο, ιδανικό κλείσιμο. Δείτε την, ακόμα και αν δεν έχετε νιώσει τη στιγμιαία παράνοια μιας σχέσης σε σύγκρουση. C'est la vie. 8/10 για μενα ειναι και τα τρια 10αρια..απλα επος αν ηταν ομως να τα βαλω εγω σε μια σειρα θα τα εβαζα 2>3>1 σε παρομοιο στυλ απο τον ιδιο σκηνοθετη ειναι και αυτο αν ενδιαφερεσαι http://www.imdb.com/title/tt0275719/?ref_=nm_flmg_dr_14 κατωτερο των "before ..." αλλα πολυ καλο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις