Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

In the mouth of madness 1994

Ας πανε κατι wan(που μας τον εχουν κανει θεο την απατη) και λοιποι καινουργιοι  "σκηνοθετες τρομου"  να τους δειξει δυο πραγματα ο Carpenter για το πως κανεις ατμοσφαιρα σε ταινια τρομου  χωρις παπατζιλικια.

8.8/10

• Like 3
  • Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

The secret life of walter mitty

Απλα δειτε την. Ειναι η καλυτερη ταινια για να ξεκινησετε την χρονια. Ειναι ιδανικη για οσους πιστευουν ή καταλαβαινουν οτι η ζωη τους εχει μεινει στασιμη και φθινει.

Δημοσ.

12 years a slave

Δυνατή ταινία, γεμάτη συναίσθημα, συγκλονιστική σχεδόν σε κάθε της πλάνο.

Το μόνο της αρνητικό είναι ότι δεν μου μετέδωσε την 12ετια ως χρόνο, δεν είδα δηλαδή τον πρωταγωνιστή να ωριμάζει οπτικά στην οθόνη.

9/10

Δημοσ.

Rush

Δεν μου αρέσει καθόλου η formula1, δεν μου αρέσουν καθολου οι βιογραφικές ταινίες αλλά εδώ.....ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Τρομερή ταινία, ηθοποιία, ατμόσφαιρα τα πάντα όλα. Αξίζει

8.5/10

• Like 1
Δημοσ.

12 Years A Slave(2013). H πραγματική ιστορία ενός μαύρου που εξαιτίας δύο απατεώνων από ελεύθερος καταλήγει δούλος για 12 χρόνια δουλεύοντας σε φυτείες. Πολύ σκληρές σκηνές που θυμίζουν το The Passion of Christ(2004). Καλές ερμηνείες των πρωταγωνιστών(σε μικρό ρόλο και ο Brad Pitt). Δυνατή η σκηνοθεσία. Τα χαλάει λίγο η υπερβολικά σαδιστική οπτική γωνία της ταινίας. Η εξήγηση που δίδεται για τόσο σαδισμό είναι κατά τη γνώμη μου επιφανειακή(θρησκεία, κοινωνικές αντιλήψεις της εποχής). 8/10

Δημοσ.

Link.png Site: Runner-runner

Kοστα Ρικα ,γκομενακια ,χλιδη .ηλεκτρονικος τζογος   Αffleck kai Timberlake .Τα ευκολως εννοουμενα παραλειπονται και στο δια ταυτα η ταινια  μετρια αλλα βλεπεται .

6/10

• Like 1
Δημοσ.

πολυ καλη ταινια, την θυμαμαι γιατι την γυρισε ενας απο  τους αγαπημενους μου σκηνοθετες (βλ. the descent, dog soldiers)

Δημοσ.

Link.png Site: Don Jon

Μια ταινία χωρίς ιδιαίτερη ουσία και νόημα. Δεν ταίριαζε το ρόλος στη Scarlett. Βαρετή με ελάχιστες αστείες σκηνές.

4/10

Δημοσ.

Το είδα κι εγώ το Don Jon. Είχε κάποιες καλες σκηνές αλλά γενικα νομίζω η σκηνοθεσία του Levitt ήταν πολύ μέτρια. Πολύ κακό editing.

Εντάξει, βλέπεται όμως.

5,8/10

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...