king2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Απο τους Μonty python.Απλα επειδη εχω δει μονο το holy grail αυτο μου ηρθε εκεινη την ωρα και εγραψα.Ονομα του ηθοποιου δεν παιζει να θυμομουν. demessakis δεν ηξερα οτι βασιζετε σε αλλη ταινια.Θα σπευσω να τη δω μιας και λογικα θα ειναι ακομα καλυτερη.
demessakis Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Απο τους Μonty python.Απλα επειδη εχω δει μονο το holy grail αυτο μου ηρθε εκεινη την ωρα και εγραψα.Ονομα του ηθοποιου δεν παιζει να θυμομουν. demessakis δεν ηξερα οτι βασιζετε σε αλλη ταινια.Θα σπευσω να τη δω μιας και λογικα θα ειναι ακομα καλυτερη. Είπα πως είναι διασκευή... Είναι ένας που δουλεύει σε ταχυδρομείο, κάνει τον ανάπηρο για να πάρει καλή μετάθεση, τον καταλαβαίνουν με τον ίδιο τρόπο και τον στέλνουν σε μέρος που κανείς δεν θέλει να πάει. Του λένε τραβηγμένα πράματα για το μέρος αυτό, όταν φτάνει ανακαλύπτει πως το σπίτι που του είχαν κλείσει δεν έχει έπιπλα, οπότε μένει σε αυτόν, που τον υποδέχτηκε.... και άλλα πολλά. Αυτά γίνονται στην γαλλική, οπότε δες την με δική σου ευθύνη. Θα σου πρότεινα να την δεις πολύ αργότερα. Και τις 2, τις έχω βαθμολογήσει με 8.
king2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Είπα πως είναι διασκευή... Είναι ένας που δουλεύει σε ταχυδρομείο, κάνει τον ανάπηρο για να πάρει καλή μετάθεση, τον καταλαβαίνουν με τον ίδιο τρόπο και τον στέλνουν σε μέρος που κανείς δεν θέλει να πάει. Του λένε τραβηγμένα πράματα για το μέρος αυτό, όταν φτάνει ανακαλύπτει πως το σπίτι που του είχαν κλείσει δεν έχει έπιπλα, οπότε μένει σε αυτόν, που τον υποδέχτηκε.... και άλλα πολλά. Αυτά γίνονται στην γαλλική, οπότε δες την με δική σου ευθύνη. Θα σου πρότεινα να την δεις πολύ αργότερα. Και τις 2, τις έχω βαθμολογήσει με 8. Τα ιδια ακριβως γινονται και στην ταινια που ειδα.Θα την δω και την αυθεντικη σιγουρα. Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2014 από king2009
Prozac Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Είσαι και γκαντεμης King. Στις 40+ ταινίες που είδες, σε μια εγραψες πρωτότυπο σενάριο και εν τέλει αποδεικνύεται ότι είναι διασκευή
demessakis Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Το ιδια ακριβως γινονται και στην ταινια που ειδα.Θα την δω και την αυθεντικη σιγουρα. Επίτηδες ανέφερα κάποια κοινά στοιχεία, για να μην περιμένεις πως θα δεις κάτι τελείως διαφορετικό.
king2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Είσαι και γκαντεμης King. Στις 40+ ταινίες που είδες, σε μια εγραψες πρωτότυπο σενάριο και εν τέλει αποδεικνύεται ότι είναι διασκευή Και αλλες ηταν αρκετα πρωτοτυπες απλα σε αυτη μου αρεσε το διαφορετικο χιουμορ εξου και το σχολιο.Πιστευω αυτη που προτεινε ο demessakis αν και με ιδια στοιχεια θα ειναι ακομα καλυτερη απο το remake.
Marat72 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 300 rise of an empire Πολυ καλη για μένα ξεπερνά και το πρωτο μέρος. Φοβέρες σκηνές δράσης για μεγάλη διαρκεια. Ωραία και εξυπνη σύνδεση με το πρωτο μέρος . Οι ερμηνείες πολύ καλες , ειδικα της Γκρην που δίνει ρεσιτάλ. Η ταινια δεν σε αφήνει να πάρεις ανάσα , περνάει το δίωρο χωρίς να το καταλάβεις , εξαιρετική δημιουργία. Και μουσική που τα σπάει , δένει ολοκληρωτικά όλο το πακέτο. 9/10 απο εμενα
Fotis13 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 300 rise of an empire Πολυ καλη για μένα ξεπερνά και το πρωτο μέρος. Φοβέρες σκηνές δράσης για μεγάλη διαρκεια. Ωραία και εξυπνη σύνδεση με το πρωτο μέρος . Οι ερμηνείες πολύ καλες , ειδικα της Γκρην που δίνει ρεσιτάλ. Η ταινια δεν σε αφήνει να πάρεις ανάσα , περνάει το δίωρο χωρίς να το καταλάβεις , εξαιρετική δημιουργία. Και μουσική που τα σπάει , δένει ολοκληρωτικά όλο το πακέτο. 9/10 απο εμενα Εισαι πολυ αυστηρος ! 5
Marat72 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Εισαι πολυ αυστηρος ! Φιλέ μήπως εχεις δει καλύτερη στο ειδος της???
kostool13 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Snowpiercer. Συμβολισμός παντού. Προτείνεται ανεπιφύλακτα. Στις κορυφαίες δουλειές του Bong λίγο πίσω από το Memories of Murder. 1
Sog96Ch Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Μολις ειδα το The Hunt αλλα δεν καταλαβα την τελευταια σκηνη
grotenfrod Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Europa report. 8/10 για εμένα. Άψογο indie διαμαντάκι που ξεφεύγει από την μετριότητα που έχει πέσει στο sci-fi τον τελευταίο καιρό. Αποστολή στον δορυφόρο του Δία, Ευρώπη στο στυλ των Moon και 2001. 1
king2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Μολις ειδα το The Hunt αλλα δεν καταλαβα την τελευταια σκηνη Στο τελος ενω πιστευε οτι καταλαβαν ολοι οτι ειναι αθωος τελικα θα τον σκοτωσουν καποια στιγμη.Απλα εκεινος που πηγε να τον σκοτωσει αστοχησε.Θα ευστοχησει καποια αλλη φορα και μεχρι τοτε το θυμα θα ζει μονιμως με το φοβο.
Fotis13 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Φιλέ μήπως εχεις δει καλύτερη στο ειδος της??? Oχι φιλε ποτε.Ισως να παιζει ρολο πως δεν εχω δει πολλες ταινιες γενικα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις