Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

47 ronin 2013

Νύσταξα παρόλο που είχα κοιμηθεί το μεσημέρι.

χθες αντεξα καμια ωρα και ξεραθηκα στον υπνο.θα  προσπαθησω να τη συνεχισω αυριο..

Δημοσ.

Στο τελος ενω πιστευε οτι καταλαβαν ολοι οτι ειναι αθωος τελικα θα τον σκοτωσουν καποια στιγμη.Απλα εκεινος που πηγε να τον σκοτωσει αστοχησε.Θα ευστοχησει καποια αλλη φορα και μεχρι τοτε το θυμα θα ζει μονιμως με το φοβο.

Δέχεται διάφορες ερμηνείες. Η δίκη μου είναι οτι δεν ήθελαν να τον σκοτωσουν. Ηταν μια ειδοποίηση του στυλ δεν ξεχναμε , ξέρουμε τι έκανες και είσαι στο χερι μας ανα πασά στιγμη

• Like 2
Δημοσ.

Δέχεται διάφορες ερμηνείες. Η δίκη μου είναι οτι δεν ήθελαν να τον σκοτωσουν. Ηταν μια ειδοποίηση του στυλ δεν ξεχναμε , ξέρουμε τι έκανες και είσαι στο χερι μας ανα πασά στιγμη

Ισως να ηθελε να αστοχησει ισως να αστοχησε καταλαθος οποιο και απο τα 2 και αν παρουμε το θυμα θα ζει με το φοβο για κατι που ειναι αθωος.

• Like 2
Δημοσ.

Snowpiercer.

Συμβολισμός παντού. Προτείνεται ανεπιφύλακτα. Στις κορυφαίες δουλειές του Bong λίγο πίσω από το Memories of Murder.

πολυ καλη οντως

ξερει κανεις αν η εκδοση που κυκλοφορησε ειναι κανονικη ή ειναι κομμενη κατα 20 μιν?

Δημοσ.

Μετά από παρότρυνση τρίτων(τρίτης) είδα(σχεδόν) το Her.

Μεγάλο λάθος.

Ωραίο κόνσεπτ που το έσφαξαν πριν ακόμη δείξει την αξία του.

Βαρετό,ψιλο-ηλίθιο,κλαψομ@#νικο όσο δεν πάει και με ελάχιστη επαφή με την τεχνολογική πραγματικότητα(OS; σοβαρά τώρα; ).Επίσης η "ηλεχτρονική" τύπισσα έχει πολύ εκνευριστική φωνή.

Τεσπα 2/10 για την φωτογραφία-soundtrack και μπόνους 2/10 για μουστάκι του τύπου που με θύμισε τα ηρωικά 70-80s. 

Έδιτ:8.3 στο imdb και 93%(!;!!) στις ντομάτες;Είναι σοβαροί,τα άρπαξαν από τους παραγωγούς ή απλά τρολάρουν;

Δημοσ.

Μετά από παρότρυνση τρίτων(τρίτης) είδα(σχεδόν) το Her.

Μεγάλο λάθος.

Ωραίο κόνσεπτ που το έσφαξαν πριν ακόμη δείξει την αξία του.

Βαρετό,ψιλο-ηλίθιο,κλαψομ@#νικο όσο δεν πάει και με ελάχιστη επαφή με την τεχνολογική πραγματικότητα(OS; σοβαρά τώρα; ).Επίσης η "ηλεχτρονική" τύπισσα έχει πολύ εκνευριστική φωνή.

Τεσπα 2/10 για την φωτογραφία-soundtrack και μπόνους 2/10 για μουστάκι του τύπου που με θύμισε τα ηρωικά 70-80s. 

Έδιτ:8.3 στο imdb και 93%(!;!!) στις ντομάτες;Είναι σοβαροί,τα άρπαξαν από τους παραγωγούς ή απλά τρολάρουν;

Το ποστ σου θεωρειται ακυρο γιατι δεν ξερεις ποια ηταν η "τυπισσα". Οταν παμε να δουμε ταινια και ειδικα οταν την πληρωνουμε οφειλουμε να ξερουμε καποια πραγματα.

Δημοσ.

Το ποστ σου θεωρειται ακυρο γιατι δεν ξερεις ποια ηταν η "τυπισσα". Οταν παμε να δουμε ταινια και ειδικα οταν την πληρωνουμε οφειλουμε να ξερουμε καποια πραγματα.

Εγώ που δεν τις πληρώνω, μπορώ να θάβω με την ησυχία μου;

Δημοσ.

Το Snowpiercer το ειδα και εγω!!!

Δεν καταλαβα τον ντορο με δαυτο....αλλα παραμενει μια καλη ταινια γεματη συμβολισμους,υποννοουμενα και δηκτικα σχολια πανω σε διαφορους τομιες των ενδοκοινωνιακων (αλλα και διαπροσωπικων) σχεσεων....

Το πεταγμα του παπουτσιου μου εφερε ενα γλυκο χαμογελο....

Δημοσ.

Σιγά μην κάνω διατριβή πριν την δω.

Δεν με ενδιαφέρει γενικά να μαθαίνω λεπτομέρειες και φυσικά δεν πλήρωσα για να την δω.

Μπορώ να πω τώρα την άποψη μου για την βλακεία που είδα ή θα πρέπει να περάσω τίποτα εξετάσεις; :rolleyes:

Δημοσ.

Σιγά μην κάνω διατριβή πριν την δω.

Δεν με ενδιαφέρει γενικά να μαθαίνω λεπτομέρειες και φυσικά δεν πλήρωσα για να την δω.

Μπορώ να πω τώρα την άποψη μου για την βλακεία που είδα ή θα πρέπει να περάσω τίποτα εξετάσεις; :rolleyes:

Μπορείς. Εμείς με τη σειρά μας μπορούμε να γελάμε?

• Like 1
Δημοσ.

Μπορείς. Εμείς με τη σειρά μας μπορούμε να γελάμε?

Ποιος σε εμπόδισε;

Από εκεί και πέρα ο καθείς στον τομέα του και η κοπριά στα λάχανα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...