Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιος σε εμπόδισε;

Από εκεί και πέρα ο καθείς στον τομέα του και η κοπριά στα λάχανα.

Σωστός. Χαιρετισμούς στα λάχανα δώσε lol!

• Like 1
  • Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σωστός. Χαιρετισμούς στα λάχανα δώσε lol!

Εντάξει;Το έβγαλες από μέσα σου;

Άντε να παίξεις παραπέρα τώρα.

Δημοσ.

Το βρήκα έτοιμο οπότε ας πω την άποψη μου ,δεν διαφέρει βέβαια και πολύ απ αυτήν που υπάρχει :) 

Gravity 4/10 δεν ηταν αυτό που περιμενα και το μονο που μου θυμισε ηταν το Ναυαγος σε πιο...space κατασταση!!!  (Δεν το έχω δει/ δεν μπορώ να κρίνω)

Captain Philips 9/10 πολύ καλη ταινια...ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΤΑΙΝΙΑ    ( Σωστός, πολύ καλή αξίζει να την δεις ) 

The secret life of walter mitty 2/10 συμφωνω ότι μονο το τραγουδι του david bowie αξιζε και οι σκηνες από την Γροιλανδια-Ισλανδια!!! ( ακριβός αυτό , χάλια! δεν κατάλαβα τίποτα/δεν περνάει τίποτα το σενάριο μπάζει )

Escape Plan 7/10 Ωραια ταινια μου αρεσει πολύ που βλεπω παλια ΜΕΓΑΘΗΡΙΑ του κινηματογραφου να συνεργάζονται ενώ παλαιοτερα κατι τετοιο δεν θα γινοταν ουτε στα πιο τρελλα μου ονειρα.  ( καλή είναι , άλλωστε εδώ ξέρεις τι περιμένεις να δεις ) 

Last Vegas 10/10 απλα.. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ!!!!  ( θα την δω μέσα στην εβδομάδα και θα πω ) 

RUSH 10/10 ότι και να γραψω είναι λιγο....  ( πολύ καλή και αυτή αξίζει !!!)

Δημοσ.

12 χρόνια σκλάβος

Μμμμμμμμμ, έτσι κι έτσι. Εντάξει, η αλήθεια είναι πως η ταινια κύλαγε και δεν κοίταζα το ρολόι μου πόσο θέλει ακόμα. Επίσης το σενάριο ήταν απλό και σαφές, καταλάβαινες μια χαρά τι γίνεται. Το τέλος μου άρεσε. Γενικώς θα έλεγα πως ήταν μια απλά καλή ταινια που έχει τα αυτονόητα. Θα μπορούσε ίσως με άλλη σκηνοθετική ματιά να είναι πιο συγκινητική.

6.5/10

ΥΓ. Αν αυτή ήταν η καλύτερη ταινια φέτος, ο κινηματογράφος περνάει κρίση.

• Like 1
Δημοσ.

47 Ronin

Μου άρεσε η ιστορία, τα σκηνικά, οι τοποθεσίες. Περίμενα ποιο εντυπωσιακές  μάχες . 6.5/10

Gagarin: First in Space

Η ταινία περιγράφει  την ζωή  του γνωστού  κοσμοναύτη  Yuri Gagarin . Δεν ήταν κακό , μεταφέρει με επιτυχία  το κλίμα  και τις συνθήκες της εποχής . 6.5/10

Dirty wars

Εξαιρετικό ντοκιμαντέρ που ξεσκεπάζει τις βρομιές  των Αμερικανών. 9/10

Ιn fear

Βαρετοοοό  5/10

Δημοσ.

Ειδα την ζωη της Αντελ.Το εβαλα στο γρηγορο (περασε μπροστα μου σαν αστραπη που λενε) και το σταματησα μονο στις ''τσοντο''σκηνες.Το γκομενακι ειναι καλο παντως

Δημοσ.

Hobbit 2 : The desolation of Smaug 3D

Η ταινία αν και αρκετά μεγάλη σε διάρκεια δεν με κούρασε. Είχε λιγότερο μπέρδεμα απο την 1η όσον αφορά ονόματα και τοποθεσίες (έχω διαβάσει και αρκετά βιβλία του Τόλκιν). Στον τεχνικό τομέα ήταν άρτια. 

6.9/10

• Like 1
Δημοσ.

Hobbit 2 : The desolation of Smaug 3D

χθες το ειδα και εγω,ειναι λιγο χαοτικη ταινια,την περιμενα λιγο με περισσοτερη δραση,μαχη αλλα δεν..

ειδα και το φρακενσταιν..μου αρεσε γρηγορη πλοκη ωραιες μαχες παρολο που διαβαζα οτι ειναι πολυ μετρια ταινια και μουφα..

δεν ειναι κορυφη αλλα ουτε για τα σκουπιδια

Δημοσ.

The secret life of walter mitty. 7/10.Μου άρεσε.Άρτια σκηνοθεσία,καλή έως πολύ καλή φωτογραφία και ένα ολίγον κοινότυπο σενάριο το οποίο όμως έχει πολλά σημεία που σε ανεβάζουν.Μου υπενθύμισε πως κάποιος πρέπει να ζει.

Να την δείτε έστω και για χαβαλέ.Είναι ένα αισιόδοξο φίλμ.

Στα λοιπά,είδα χθες το desolation of smaug....τα κλασσικά....καλά εφέ,καλό στόρυ,καλή ηθοποιία,καλή σκηνοθεσία...αλλά γενικά όλα ήταν ένα κλικ κάτω σε σχέση με τον άρχοντα.Για μένα 8/10....Ελπίζω το 3ο και τελευταίο μέρος της τριλογίας να μας αποζημιώσει.(δεν έχω διαβάσει το βιβλίο).

Δημοσ.

13 sins 2014

Δεν ήταν κακο αλλα δεν είμαι σίγουρος οτι ήταν του 2014. Επίσης, είχα χρόνια να δω το λογότυπο της dimension films...

Δημοσ.

Link.png Site: Snowpiercer

Βριθει συμβολισμων ,κοινωνικων σχολιων εχει και καποιο ενδιαφερον σεναριακα.Οι ερμηνειες χωλαινουν ,προσωπικα δεν με επεισε τουλαχιστον για να μπει στις πολυ καλες εχουμε δει κλασεις καλυτερες με παρομοια θεματολογια .

6,5/10 γιατι ειχα μεγαλυτερες απαιτησεις.

Δημοσ.

http://www.imdb.com/title/tt2369135/?ref_=nv_sr_1

Need For Speed

4/10 μονο και μονο για τις κοντρες. Ανυπαρκτη υποθεση, θεορηχοι χαρακτηρες. Το ειδα σινεμα και πονεσε.

σημερα το βραδυ θα βαλω snowpiercer. Αν μπορει καποιος να πει να διευκρινισει τι γιενεται με αυτα τα 20 λεπτα εξτρα γιατι δεν εχω χρονο να δω την ταινια 2 φορες. Να ξερουμε οτι ο θειος μας εφερε την σωστη εκδοση.

ΥΓ. Γιατι αφου χρησιμοποιω το κουμπι του εξωτερικου συνδεσμου , οταν ποσταρω τελικα εμφανιζεται σαν ολο το url  αντι για παραδειγμα με πιο ομορφο τροπο οπως το snowpiercer link αποπανω, του Φοτις 13??Τι ξεχναω να βαλω??

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...