alex_000 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Escape plan. Δεν περίμενα πολλά, δεν είμαι fan των τελευταίων ταινιών που έχουν σταλονε η σβατζενεγκερ μέσα ακόμα και το expendables μου φαίνεται χάλια αλλά αυτό ήταν διαφορετικό. Αρκετά καλό κρατάει το ενδιαφέρον, καλή ιδέα και σενάριο, σωστό pace, ότι πρέπει για το είδος του 6.5 γενικά, παραπάνω για το συγκεκριμένο είδος. Nebraska Ήταν ότι περίμενα με βάση ότι είχα ακούσει και την βαθμολογία στο ιμδβ. Βλέπεται ευχάριστα θα το έλεγα λίγο overated καθώς το έχουν στο 8ρι εκεί. Άριστες ερμηνείες, απλή ιστορία, απλό σενάριο αλλά αυτό είναι που μετράει, έτσι εμβαθύνεις καλύτερα στα συναισθήματα και στην καθημερινότητα. 7
lefter Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 what s eating Gilbert Grape (7.5/10) ωραια ταινια με τον Leonardo di Caprio 18 χρονων εκπληκτικο στο ρολο του καθυστερημενου παιδιου. αν τον δει κανεις καταλαβαινει γιατι εφτασε εκει που εφτασε σημερα παναξια κατα τη γνωμη μου. και βεβαια Johnny Depp νεαρος.
alex_000 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Site: http://www.imdb.com/title/tt1450321/">filth Αυτο μάλιστα! Αυτή είναι ταινία από αυτές που είναι γυρισμένες για εμένα. Irrational, crazy, emotional, realistic, surealistic, depressing με φοβερές ερμηνείες. 9/10 (γιατί το 10/10 είναι ρεσερβε για το trainspotting)
viper2005 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 The five 2013 Δεν ήταν κακο αλλα το τέλος θα μπορούσε να παίξει λιγάκι καλυτερα...
gavros10 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Μεταξυ αλλων ειδα εχθες το annie hall και σημερα το manhattan του woody allen. Οι ταινιες που κανει τα τελευταια χρονια μου αρεσουν αρκετα και απο οτι καταλαβα δεν ενιωσα και δεν μπηκα μεσα στις δυο αρχικες επειδη σιχαθηκα τον ηθοποιο woody allen. Με αηδιαζε. Περιμενα να δω αριστουργηματα για τον ερωτα, τις σχεσεις και ειδα τις επιτηδευμενες προσπαθειες του ανθρωπου woody allen να μας λεει οτι ειναι ομορφος, ιδιοφυια, εγκεφαλικος και αριστος εραστης. Τις φημες σχετικα με τους βιασμους που υπαρχουν χρονια και αναζωπυρωθηκαν τελευταια δεν τις πολυ πιστευα αλλα οπως τον εβλεπα να κινειται στον χωρο, να αγγιζει τις γυναικες και να εχει καποιες εμμονες και στις δυο ταινιες πεισθηκα απο τον ιδιο οτι πραγματι ειναι πιο πιθανο να τους εχει διαπραξει απο το να ειναι αθωος. Οι χαρακτηρες που "υποδυοταν" δεν ηταν φανταστικοι, καθε αλλο, ηταν μια ελαχιστα διαφορετικη ισως εκδοση του woody allen και επαιζε τον εαυτο του. Παρολο που ηταν 1.30 ωρα η καθε μια, ηταν τοσο νευρικες που νομιζα οτι ειχε περασει ενα δυσκολο 2ωρο
hexenlord Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Site: Ασταδιαλα Που να με παρει νυχτιατικα. Ειχα να κοιταξω πισω απο τον ωμο μου απο τοτε που ειδα το The Descent. Τι ψυχωτικη ταινια ηταν αυτη. Δεν εχει να κανει με τρομο αλλα με παρανοια που δημιουργειται απο το αισθημα της απωλειας. Μην τη δειτε με γυναικα μαζι παρολο που φαινεται γυναικουλιστικη. Και αυτη η γαμημενη η μουσικη ωρες ωρες θυμιζε την εισαγωγη του Little Music Box απο Septic Flesh. 9/10 μονο και μονο που με εκανε να "νιωσω" και για τα χειλη της Βiel. Μα ποσο παρανοια πια........
~mxls~ Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 300: Η άνοδος της αυτοκρατορίας (2014)Αμφιβάλλω αν θα κάτσει άνθρωπος 2η φορά να την δει.Κακή συνέχεια από ότι παρακολουθήσαμε το 2006 (μου άρεσε).Απλά κατώτερο των προσδοκιών, τίποτα το αξιόλογο: 5/10 The Grey (2011)Γελάει ο κόσμος: 2/10 Nymphomaniac: Vol. II (2013) Χάσιμο χρόνου.
Fotis13 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Site: The Secret Life of Walter Mitty Και ενω εχει παιξει τα τελευταια χρονια σε ενα ατελειωτο σερι απο αποτυχιες σε ολα τα επιπεδα ο Ben Stiller ,αποφασισα να την δω μετα και απο την υψηλη βαθμολογια στο imdb που ειναι μια ενδειξη. Προκειται για ισως την καλυτερη δουλεια του οχι ερμηνευτικα ουτε ως κωμωδια (που δεν ειναι ).Σκηνοθετει εντυπωσιακα για το επιπεδο του ,η ταινια εχει πολυ καλη φωτογραφια και παραγωγη.Oι εικονες απο τις χωρες εινα εκπληκτικες και σιγουρα δεν θα αφησουν ασυγκινητους οσους αγαπανε τα ταξιδια . 7,5/10 Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2014 από Fotis13 2
IsolatedParania Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Κοιτάξτε,εγώ που το δα το Need For Speed τις προάλλες στο cinema για να πω κι την αλήθεια δεν με τρέλανε.Είχε αρκετά οκ effects,πιο πολύ racing από το Fast And Furious (τουλάχιστον τα 3 τελευταία) ειρωνεία έτσι και εντάξει ηθοποιούς.θα έλεγα... Το μόνο stand out αρνητικό για εμένα ήταν το story,πολύ κλισέ...κλασσικό παιχνίδι εκδίκησης μου φάνηκε. Ένα 6/10 το πολύ.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 καλά για το need for speed πηγες και έδωσες 7/8 € εισητηριο βρε συ?
kokos198 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 ειδα το Νωε προχτες στο σινεμα....6/10 ... δεν ηταν τιποτα το ιδιαιτερο..ηθελε η κοπελα μου να το δουμε αλλιως ηξερα οτι ηταν πατατα που τη βλεπεις και σπιτι απλα για να περασουν 2 ωριτσες...
InfernoN Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Παιδιά μην δίνετε λεφτά στο cinema χωρίς λόγο αν είναι να πάτε πηγαίνετε για καλή ταινία και vmax
Sellers Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Wolf of Wall Street Την είδα! Αρχικά, συμφωνώ απόλυτα με αυτό: Από κει και πέρα αυτό που έλειπε από την ταινία, ήταν η απογείωση. Η αποθέωση του πρωταγωνιστή. Αυτή η σκηνή που όταν θες να δώσεις το ζουμί της ταινίας σε ένα φίλο σου, απλά του στέλνεις το απόσπασμα στο youtube. Αυτή η σκηνή που, όπως είπες, σε κάνει να σιχαίνεσαι τον πρωταγωνιστή αλλά από την άλλη σου περνάει τόσο ξεκάθαρα το μήνυμα του "μια νύχτα μου η ζωή σου όλη καημένε" Για παράδειγμα Είναι απογοητευτικό πολύ λιγότερο γνωστές ταινίες να έχουν απίστευτα 5λεπτα και να λείπει κάτι παρόμοιο από το Wolf of Wall Street. Το να πηδάει την άλλη πάνω στα εκατομμύρια, το να κατουράει ο άλλος τα subpoenas, το να βλέπεις 7 ζευγάρια βυζιά ΔΕΝ είναι αποθεωτική σκηνή, για τέτοιες ταινίες. Θα μπορούσε πχ να υπάρχει ατακάρα όταν οι δύο ηθοποιάρες βρίσκονταν στο ίδιο πλάνο. Αυτό που με ξένισε στην ταινία είναι ότι ακόμα και ο μεγάλος Scorsese έπεσε στην κλισεδιά του "αλήτη με την χρυσή καρδιά". Ο πραγματικός Belfort έδωσε στεγνά τους συνεργάτες του για να σώσει το τομάρι του. End of story. Ούτε hint, ούτε loyalty above all, ούτε φιλαράκια που δείχνει η ταινία. Αντιθέτως ο απίστευτος Gordon Gekko ήταν γνήσιος μαλάκας μέχρι τέλους. Έβγαζε μια υπεροψία απέναντι στους άλλους, όλες τις στιγμές, μαχαίρωνε πισώπλατα στο δευτερόλεπτο, κι αυτό σου δημιουργούσε πραγματική απέχθεια. Γι' αυτό και το όνομα του χρησιμοποιείται ως συνώνυμο της απληστίας σχεδόν 30 μετά, πράγμα που δεν θα ισχύει για τον Belfort/DiCaprio το ...2044 ας πούμε. Καταλαβαίνω απόλυτα πάντως το 8.4 του IMDB. Έχει πολύ καιρό να βγει ταινία τόσο δημοφιλής και τόσο show-off, με απίστευτο πρωταγωνιστή κι απίστευτο σκηνοθέτη. Την απόλαυσα, κότερα, λεφτά, γκόμενες, ναρκωτικά, wall street, FBI, κοστούμια, καταχρήσεις, ελικόπτερα, αμάξια, τα είχε όλα. Το Margin Call ήταν πολύ ήπιο και το Wall Street 2 ούτε κατά διάννοια δεν κατάφερε να το πετύχει αυτό. To παρατηρώ τώρα που το λες. Σχετικά με την κορύφωση εννοώ. Αλλά απο όσο μπορώ να θυμηθώ, ο Σκορτσέζε δεν το είχε ποτέ στις ταινίες του. Απλα ελεγε την ιστορία που είχε να πει, απο την αρχη μέχρι το τέλος χωρίς να ανεβοκατεβάζει το feeling.
IsolatedParania Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 καλά για το need for speed πηγες και έδωσες 7/8 € εισητηριο βρε συ? Ε,εντάξει,το χα περιέργεια να δω πως είναι η ταινία διότι είμαι fan του Need For Speed και ενθουσιάστηκα όταν το έμαθα πως θα βγει στο cinema μα μετά από αυτό που είδα,απογοητεύτηκα κάπως.
Captain Nemo Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Είδα τον συνάδελφο Capetan America 2 πολύ καλό,ισοροπημένο, με ωραία πλοκή και με την σωστή δόση κλωτσοπατινάδας.Μου κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον απο την αρχή μέχρι το τέλος.Κάτι που δεν μπόρεσα να κρίνω και ούτε προβλέπω να μπορέσω να κρίνω ποτέ είναι την απόδοση του 3DD αφού αφοσιώνομαι στο θέαμα και δεν σκέπτομαι την απόδοση των τριών διαστάσεων.Έχει δύο σκηνές μετά το τέλος οπότε μην βιαστείτε να φύγετε.Και μου άρεσε περισσότερο απο το πρώτο για να καταλάβετε πόσο καλό ήταν.Οι μάχες με τον κύριο αντίπαλό του φοβερές και τρομερές.Η σκάρλετ δεν βλεπόταν, ο ρόμπερτ τελείως ατάλαντος,ο μονόφθαλμος έχει μία σκηνή μα μία σκηνή που λες κοίτα να δεις ο τσίφτης δεν είναι μαμόθρεφτο και γραφιάς,και ο καλύτερος όλων ήταν ο τσάν λί όποιος θέλει σπόιλερ ή τμήματα πλοκής μου στέλνει ένα πεντάευρω και τον κατατοπίζω πλήρως ούτε να το δεί δεν θα χρειαστεί
Προτεινόμενες αναρτήσεις