Fotis13 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Site: Maleficent Μαγευτικες εικονες πολυ καλη παραγωγη και εντυπωσιακο 3D που εχουμε να δουμε αρκετο καιρο αυτο ειναι ολη η ταινια που βασιζεται στο παραμυθι Ωραια κοιμωμενη αλλα παραλαγμενο προς το καλυτερο και με εμφαση στο ενηλικο κοινο . 7/10 (για το 3D και τα εφε μονο ) Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2014 από Fotis13
liopyr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 SIn City a dame to kill for. To ευχαριστήθηκα μεν, αλλά μου φάνηκε κάπως πρόχειρο.. Σίγουρα όχι τόσο εντυπωσιακό όσο το πρώτο, λιγότερο δράμα - περισσότερο action, λείπουν οι δυνατές σκηνές που θα σε κάνουν να το θυμάσαι. Σε καμία περίπτωση δεν το λες αρπαχτή όμως. Δεν ξέρω, τόσα χρόνια μετά, περίμενα πολλά περισσότερα από αυτά που θεωρούσα δεδομένα ήδη, άριστη φωτογραφία (αυτό έλειπε), νουάρ αισθητική, συνεχείς μονόλογοι από (αντι)ήρωες και υπέροχοι κώλοι. Facts: Η Eva Green στις 120 ίντσες αξίζει πολλά pause. O Marv (Mickey Rourke) μπορεί να μπει εύκολα στο top5 badass list. Εύχομαι στον τύπο που έκανε την μετάφραση "Η κυρία θέλει φόνο", να τον βρει από την κυρία του. 7/10 3
Super Moderators billdanos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Transformers Age of Extinction Ωραία εφέ, άφθονη δράση,καλός ο Wahlberg πέρασε ευχάριστα η ώρα 7/10 Ε οκ, ίσως όχι και 7! Ευχάριστη για pop corn και ωραία αυτοκίνητα και "χαλαρές" ερμηνίες. Άντε επειδή είναι Δευτέρα 6/10!
panther_512 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Edge of tomorrow. Ή αλλιώς, η Μέρα της Μαρμότας Νο2 . Το πρώτο είναι από τις πλέον κλασσικές ταινίες που δεν τις βαριέσαι ποτέ. Το sequel μου άρεσε επίσης πάρα πολύ. Ευχάριστη η αλλαγή σε sci-fi σκηνικό και οι πρωταγωνιστές μας άρεσαν. Πέρασε πολύ ευχάριστα το βράδυ. Αντικειμενικά 7/10. Υποκειμενικά 8.5/10 γιατί είμασταν στο κατάλληλο mood και διασκεδάσαμε πολύ. 2
kag Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Ο ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ (cinema) αρκετα καλη Περιπετεια που σε κραταει χωρις να βαρεθεις ωραια γραφικα σεναριο ειναι τριλογια θα ακολουθησουν αλλα δυο σε καποιο αλλο στορι βαυμολογια 8/10
Chrisxxx Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Sin City A dame to kill for... Χειρότερο από το 1ο, βαρετουτσικες ιστοριες. Βαλε κανα ρουχο ρε Ευακι 7/10
Giouli88 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Σήμερα είδα το Before I go to sleep (Αμνησία)...Πολύ μέτρια ταινία..
Haris San Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Sin City (2005) 8/10 Στην αρχη νομιζα οτι δεν θα μου αρεσει γιατι ηταν ασπρομαυρη και με πολλα cg αλλα τελικα γ@@ !!!
Fotis13 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Site: The Homesman Σκληρη ταινια με φοντο την αγρια δυση .Πολυ καλη ερμηνεια απο Hilary Swank και ισως η καλυτερη παρουσια του Τommy Lee Jones που υπογραφει και την σκηνοθεσια μαζι με το σεναριο .Ωραια μεταφορα των συνθηκων της εποχης και εντυπωσιακη φωτογραφια . 7,5/10 1
viper2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Space station 76 Σαν κωμωδία ηταν ιδιαίτερη, στα ταινία δεν ηταν και τόσο καλη.
brute-force Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Fando and Lis (1968) Μετά και από αυτό είμαι της γνώμης πως αν θέλει κάποιος να δει Ζοντορόφσκι τότε τα The Holy Mountain, El Topo είναι περισσότερο από αρκετά. Άντε και το Santa Sangre, αν και αυτό ξεφεύγει από το κλασικό του στυλ και δεν έχει πολλούς συμβολισμούς. 5/10
lifeowner771 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Sin City A dame to kill for... Χειρότερο από το 1ο, βαρετουτσικες ιστοριες. Βαλε κανα ρουχο ρε Ευακι 7/10Δώσανε περισσότερο έμφαση στη δράση, παρα στις ιστορίες.. Έτσι νομιζω θα τραβήξουν μεγαλυτερο κοινό... Ο Rourke πολύ badass στην ταινία
gdriver Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 the words. ιστορία μέσα στην ιστορία . ταυτίζεσαι με όλες και ιδιαίτερα συναισθήματα σου προκαλεί η τρίτη ιστορία. πάρα πολύ καλή . δείτε τη χθες. μου θύμισε πολύ την ιστορία του νασέρ αλί από το κοτόπουλο με δαμάσκηνα με στοιχεία από το anonymous. θα ήταν καλλίτερη ,εάν έλειπε ο εντελώς και παντελώς περιττός χαρακτήρας της ολίβια γουάϊλντ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις