rwmi Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 gone girl περιμενα επος αποτι λεγατε αλλο λολ σιγα 6/10
gpgalanis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Site: http://www.imdb.com/title/tt2103281/?ref_=nv_sr_2">Dawn of the Planet of the Apes Mου αρεσε περισσοτερο απο το προηγουμενο ισως οχι σαν σεναριο αλλα κυριως στο επιπεδο της παραγωγης και στα εκπληκτικα εφε σε οτι αφορα τους πιθηκους .Εκανα απιστευτη δουλεια σε αυτον τον τομεα ,η ταινια βλεπετε ευχαριστα και αποζημιωνει για τον χρονο που περασες. 7/10 Σε επίπεδο παραγωγής συμφωνώ αλλά η ιστορία ήταν για γέλια και για κλάματα. Πχ. Που βρέθηκαν ξαφνικά τόσοι εκατοντάδες πιθηκοι; Πως εξελίχθηκαν τόσο άμεσα αν υποθέσουμε ότι δεν ήταν όλοι εξελιγμένοι όπως ο Σιζαρ; Η επιστροφή του τύπου που πυροβόλησε αρχικά τον πίθηκο ήταν αναμενόμενο ότι θα δημιουργήσει ξανά προβλήματα. Οι πιθηκοι χωρίς εκπαίδευση μέσα σε λίγα λεπτά πυροβολουσαν σαν κομμαντο και ο Κομπα χωρίς να τον δει κανείς άλλος πέτυχε τον Σιζαρ με μια βολή με αυτόματο όπλο που το κρατούσε με το ένα χέρι! Όσο για το γεγονός ότι οι πιθηκοι μετά από ένα σημείο μιλούσαν μεταξύ τους Αγγλικά ήταν για γέλια. Τελοσπαντων όπως είπα ποτέ δεν μου άρεσε το concept οπότε ίσως να υπάρχει κάτι που αγνοώ.
souz Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 αμνησία καλούτσικο ήταν δεν μπορώ να πω , αυτήν την νικόλ βέβαια δεν την πολυσμπαθώ είναι η αλήθεια ένα 7/10 νομίζω πως είναι εντάξει
jokerakias Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 gone girl περιμενα επος αποτι λεγατε αλλο λολ σιγα 6/10 ξαναδές την...κάτι δεν έχεις καταλάβει καλά..... άλλη εξήγηση δεν βρίσκω.... 2
rwmi Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 ξαναδές την...κάτι δεν έχεις καταλάβει καλά..... άλλη εξήγηση δεν βρίσκω.... λολ?
DeadOrganPlayer Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 τι λολ ρε? ξαναδές τη σου λέει ο άνθρωπας. 6
king2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Guardias Of The Galaxy 3D Απο τις καλυτερες ταινιες τις Marvel που δεν κανει κοιλια ουτε στιγμη.Αφθονη δραση γελιο μεχρι δακρυων και πρωτοτυποι χαρακτηρες,Το 3D θα μπορουσε να ειναι καλυτερο σιγουρα. 9/10 1
Fotis13 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Site: Jersey Boys Το υφος του Εastwood σαν κινηματογραφιστη μου αρεσει η συγκεκριμενη ειναι ισως απο τις πιο μετριες που εχει κανει, την βρηκα ανευρη ισως να μην βοηθαγε και το μουσικο στυλ που δεν ειναι του γουστου μου .Ειχε καποια δυνατα σημεια αλλα στο συνολο δεν ηταν στα γνωστα επιπεδα του σκηνοθετη . 6,7/10
parlapipas25 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Ειδα το gone girl,στην αρχη με κουρασε προς την μεση και μετα ομως εγινε ενδιαφερον. Ερμηνειες μετριες και το σεναριο ειχε αδυναμιες σε 2-3 σημεια. Σκηνοθεσια ωραια(ε φιντσερ κλασσικα) 7.5/10
joakim Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Guardias Of The Galaxy 3D Απο τις καλυτερες ταινιες τις Marvel που δεν κανει κοιλια ουτε στιγμη.Αφθονη δραση γελιο μεχρι δακρυων και πρωτοτυποι χαρακτηρες,Το 3D θα μπορουσε να ειναι καλυτερο σιγουρα. 9/10 Αφθονη δραση..ναι.Πρωτοτυποι χαρακτηρες...ναι,αλλα γελιο μεχρι δακρυων....
king2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Αφθονη δραση..ναι.Πρωτοτυποι χαρακτηρες...ναι,αλλα γελιο μεχρι δακρυων.... Στη σκηνη που συζητουσαν μεταξυ τους οι ατακες επεφταν η μια μετα την αλλη.Δακρυσα απο το γελιο εκεινη τη στιγμη. 2
kgian Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Guardians of the Galaxy Για τον 12χρονο ανιψιό μου καλό θα ήταν. Για εμένα προβλέψιμο απόλυτα. 5/10 Dawn of the planet of the apes Αργή ταινία. Δεν ήταν άσχημη όμως. Δύσκολο να την βαθμολογήσεις. 5.5/10
linuslost Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Guardians of the Galaxy Για τον 12χρονο ανιψιό μου καλό θα ήταν. Για εμένα προβλέψιμο απόλυτα. 5/10 Dawn of the planet of the apes Αργή ταινία. Δεν ήταν άσχημη όμως. Δύσκολο να την βαθμολογήσεις. 5.5/10 Δηλαδη σε μια ταινια με σουπερ Ηρωες το πρωτο κριτηριο που εχεις ειναι αν ειναι προβλεψιμη ή οχι?
Atallos1 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Welp Το 8,5 του IMDB δεν το καταλβαινω για το Guardians of the Galaxy Meh γελιο αν εχεις περασει την εφηβεια και γενικα κατι πολυ μετριο Με κουρασαν προσωπικα οι 2 ωρες , το περιμενα πολυ καλυτερο . Κυριως βεβαια λογω του imdb Ο Pratt δεν ειναι Marvel material imo , οσα κιλα κ αν χασεις 6,5 απο μενα 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις