Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Link.png Site: Gone Girl

Kαιρο ειχαμε να δουμε παρομοια ταινια ,δεν προσεγγιζει φυσικα τα επιπεδα του the game ειναι ομως μια πολυ καλη προσπαθεια  και σιγουρα πρεπει να την δειτε .Ερμηνευτικα ξεχωριζει η Pike  ,ο Affleck στα γνωστα  και συνολικα  ειναι μεσα στις πολυ καλες ταινιες της χρονιας .

7,7/10

• Like 3
  • Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Age of ice/

Eχει βαθμολογια 2  αλλα επειδη γουσταρω πολυ παγους ακραια καιρικα φαινομενα και τετοια , ψηνομαι να το φαω το πακετακι μου βραδιατικα !!! :) το εχει δει κανεις ? να το τολμησω ? να τον κανω τον ηρωα ?

http://www.insomnia.gr/topic/456023-%CF%84%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CE%B4%CF%89-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AD%CF%82/

Δημοσ.

Interstellar

είμαστε εδώ, πετάμε βαθμολογίες για ταινίες (καλά κάνουμε), thread goes on. Υπάρχουν και ταινίες που δεν θεωρώ πρέπων να βγω και να "πετάξω" ένα νούμερο. Είναι πολύ λίγες.

το interstellar είναι μία από αυτές. 

Δημοσ.

Suicide circle

Δεν ηταν κακή αλλα ηταν περίεργη...

Macbeth 1971

Κάποια κομμάτια ηταν καλα, κάποια αλλα ηταν iconic, και κάποια αλλα ηταν κάπως θεατρικά.

Δημοσ.

Εμένα μου άρεσε η εξέλιξη και το τέλος του Gone Girl. Και το ίδιο το Gone Girl, ειδικά όταν έκοψε μαλλί, το παντρευόμουν

παίρνοντας το ρίσκο να με καθαρίσει στον ύπνο μου. :P

O Μπεν Άφλεκ δεν είναι εντελώς κακός ηθοποιός, απλά έχει την καγκουρομούρη που θες να της ρίξεις άπερκατ, και αυτό δεν μπορεί να το σώσει με τίποτα δυστυχώς. Νομίζω κάποιος σοβαρότερος στην θέση του, όχι απαραίτητα γαμίκος, π.χ Έντουαρτ Νόρτον, θα τον είχε απογειώσει τον ρόλο και την ίδια την ταινία.
Α ρε Φίνσερ.

8ράκι.

• Like 5
Δημοσ.

Εμένα μου άρεσε η εξέλιξη και το τέλος του Gone Girl. Και το ίδιο το Gone Girl, ειδικά όταν έκοψε μαλλί, το παντρευόμουν

παίρνοντας το ρίσκο να με καθαρίσει στον ύπνο μου. :P

O Μπεν Άφλεκ δεν είναι εντελώς κακός ηθοποιός, απλά έχει την καγκουρομούρη που θες να της ρίξεις άπερκατ, και αυτό δεν μπορεί να το σώσει με τίποτα δυστυχώς. Νομίζω κάποιος σοβαρότερος στην θέση του, όχι απαραίτητα γαμίκος, π.χ Έντουαρτ Νόρτον, θα τον είχε απογειώσει τον ρόλο και την ίδια την ταινία.

Α ρε Φίνσερ.

8ράκι.

Και ο Τζακμαν θα ταιριαζε αλλα δεν μπορω να πω πως ο Αφλεκ με χαλασε τοσο σε αυτο τον ρολο..

Δημοσ.

Interstellar

είμαστε εδώ, πετάμε βαθμολογίες για ταινίες (καλά κάνουμε), thread goes on. Υπάρχουν και ταινίες που δεν θεωρώ πρέπων να βγω και να "πετάξω" ένα νούμερο. Είναι πολύ λίγες.

το interstellar είναι μία από αυτές. 

Δεν καταλαβα  σου αρεσε πολυ η' δεν σου αρεσε καθολου   ?

Δημοσ.

Μας τα εχετε πριξει με το gone girl. Δειτε το αντιστοιχο του hitchcock, την "Rebecca" του 1940. Τα εχει κανει ο ανθρωπος 74 χρονια πριν, στην αρχη της φιλμογραφιας του και εσεις ακομα ψαχνεστε.

• Like 1
Δημοσ.

Μας τα εχετε πριξει με το gone girl. Δειτε το αντιστοιχο του hitchcock, την "Rebecca" του 1940. Τα εχει κανει ο ανθρωπος 74 χρονια πριν, στην αρχη της φιλμογραφιας του και εσεις ακομα ψαχνεστε.

Btw, τέτοια ταύτιση avatar με προσωπικότητα δύσκολα να ξαναβρούμε στο insomnia. :P

• Like 5
Δημοσ.

Πες καμια ποιο παλια γιατι αυτο το χει δει ο παππους μου..

• Like 4
Δημοσ.

γαυρε ξεφορτωσε λιγο μην τα πατησεις !

Μετα λοιπον απο 234.876  διαφορετικες αποψεις ειδα και γω το girl χθες και τα συμπερασματα μου ειναι τα εξης δυο !

1. ο μπεν δεν ειναι τελικα ο χειροτερος και ο πιο ξυνος ηθοποιος του κοσμου -οπως νομιζα- και

2. δεν ειναι τυχαια η πολυ υψηλη βαθμολογια του  , το σεναριο και η σκηνοθεσια σπερνουν !

• Like 7
Δημοσ.

Παρόλο που συχνά διαφωνώ με τον γαύρο,σήμερα θα συμφωνήσω.Δεν έχω δει πολλές ταινίες του Χίτσκοκ αλλά σίγουρα έχει βγάλει καλύτερες ταινίες από τον Φίντσερ.

Σνόμπαρα και μερικές φορές ακόμα σνομπάρω παλιές ταινίες.Είχε πέσει στα χέρια μου το rope(1948) από την Καθημερινή πριν 7-8 χρόνια.Από τότε τον έχω αγαπήσει.

Rare window,Vertigo,Rope οι αγαπημένες.

Πάντως, το gone girl για μένα είναι μέσα στις καλύτερες ταινίες της χρονιάς(μετά φυσικά από το The grand boudapest hotel).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...