Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μου αρεσε πολυ το Lucy , καλη περιπετεια με αγωνια , ωραια σκηνοθεσια,και Σκαρλετ στα καλυτερα της 8/10 ανετα

παίζει να είσαι και ο μόνος :P

• Like 3
Δημοσ.

Fury

Την είδα στο cinema!! Πολύ ωραία ταινία!

8,5/10

Gone Girl 

Πολύ καριόλα η Rosamund Pike! Και εγω να ημουνα στην θεση του Affleck το τουμπανακι θα διαλεγα!! :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D

8/10 γιατι δεν μ αρεσε το τελος!!

Δημοσ.

Fury

Την είδα στο cinema!! Πολύ ωραία ταινία!

8,5/10

Gone Girl 

Πολύ καριόλα η Rosamund Pike! Και εγω να ημουνα στην θεση του Affleck το τουμπανακι θα διαλεγα!! :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D

8/10 γιατι δεν μ αρεσε το τελος!!

οχι ρε φιλε.rosamund με κλειστα ματια και να με δεσει.ανετα!αταλαντος αφλεκ μια ζωη

Δημοσ.

Guardians of the galaxy. 

Την περιμενα πολυ (μα ΠΟΛΥ ομως) καλυτερη απο αυτο που ειδα και με βαση τα οσα διαβασα. Την περιμενα τουλαχιστον στο ιδιο επιπεδο με το Avengers αλλα τελικα πηρα πολυ λιγοτερα. Την κατατασω κατω και απο το days of futures past το οποιο επισης δεν με ειχε εντυπωσιασει. Για να μην παρεξηγηθω δεν ειναι "κακη" ταινια αλλα ειναι παρα πολυ ρηχη και παρα τις δυο ωρες διαρκεια αδυνατει να δωσει καποιο βαθος στους χαρακτηρες. Επισης αδιαφορο το ολο σκηνικο. Ορισμενες σκηνες ηταν καλες δεν λεω αλλα χανονται μεσα στην ολη μετριοτητα που μας εδωσαν. 

Θα της βαλω ενα 5.5/10 αναγκαστικα γιατι ναι μεν ειναι πανω απο τη μετριοτητα σαν συνολο αλλα κατω του days of future past (που του εβαλα 6/10). 

Ακριβως οτι ειπες...Εμενα μου λενε ενας φιλος μου οτι ειναι καλυτερη απο το Avengers και πραγματικα οταν την ειδα με πηρε ο υπνος στην 1.5 ωρα....Μετα μου λεγε οτι εχει μαχη στο τελος κτλ.. βαζω την μιση ωρα που ειχε και η μαχη θεωρειται που βγαινει ο κακος και του παιρνουν πισω εκεινο το αντικειμενο? LOL 

Πραγματικα απαισια..

Δημοσ.

οχι ρε φιλε.rosamund με κλειστα ματια και να με δεσει.ανετα!

υπαρχει αντρας στο πλανητη γη που να μη βρισκει τη ροσαμουντ σε αυτο το ρολο τερμα κ@υλωτικη?

Δημοσ.

The Conjuring

Καιρό είχα να δω μια καλή ταινία τρόμου. Είχα να τρομάξω έτσι από το Martyrs.

Το The Conjuring ανακατεύει αρκετές πραγματικές ιστορίες, μα όχι πραγματικά γεγονότα φυσικά - δεν υπάρχει λογικός άνθρωπος που να πιστεύει σε φαντάσματα.

Μια οικογένεια μετακομίζει σε ένα σπίτι όπου είχαν γίνει διάφορα στο παρελθόν που το έχουν στοιχειώσει. Ακούγεται σαν κλασσικό σενάριο ταινίας τρόμου, αλλά αυτή τη φορά έκαναν σωστή δουλειά. Δεν είναι ακόμη μια ταινία τρόμου με έφηβους στο δάσος και χαζές σκηνές που τρομάζεις πρώτα και γελάς μετά.

Εγώ πάντως σκιάχτηκα.

7,8/10

Δημοσ.

οχι ρε φιλε.rosamund με κλειστα ματια και να με δεσει.ανετα!αταλαντος αφλεκ μια ζωη

Προτιμω την Emily Ratajkowski που ειναι και ευκολουτσικια! :-D

Δημοσ.

We Own The Night 

εντάξει μιλάμε για πίπα ολικής για πρώτη φορά έχω τέτοια απόκλιση σε βαθμολογία με το imdb

4/10

αν βαθμολογούσα τα πρώτα πέντε λεπτά 10/10 όσοι την έχετε δει καταλαβαίνετε  :P

Δημοσ.

Now you see me

Κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον αν και είναι λίγο μπερδεμένο. Ευτυχώς λίγο μόνο. Το τέλος είναι λίγο ξενερωτο.

Σε γενικές γραμμές καλή ταινία.

6.5/10

Δημοσ.

Προτιμω την Emily Ratajkowski που ειναι και ευκολουτσικια! :-D

Rosamund από μένα. Μπορεί να έπαιζε τη "σκύλά", αλλά μπορώ να πω πως είναι noble μ***ι. 

I do apologize for the strong words  :devil:

• Like 2
Δημοσ.

the-drop-banner.jpg

Η Συγκάλυψη (The Drop) (2014)

Υπόθεση:
Ο μπάρμαν από το Μπρούκλιν Μπομπ Σαγκινόφκι εργάζεται σε στέκι κακοποιών, υπό τη διεύθυνση του ξάδελφου του, Μαρβ, στο οποίο το παράνομο χρήμα δίνει και παίρνει. Όταν σώζει από σίγουρο θάνατο ένα κουταβάκι πιτ-μπουλ και γνωρίζει τη Νάντια, μια μυστήρια κοπέλα με ερωτηματικά επί του ιστορικού της, η ζωή του μοιάζει να παίρνει θετική τροπή. Όμως, είναι ήδη μπλεγμένος σε μια ληστεία που πήγε στραβά και βρίσκεται να σκάβει το σκοτεινό παρελθόν της γειτονιάς του. [cine.gr]

http://www.imdb.com/title/tt1600196/

Παρα πολύ καλή !Με πολύ καλό σενάριο.Mε location μεγαλούπολη.

9/10

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...