Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Foxcatcher

Προβληματικός ζάπλουτος που έχει κόλλημα με την ελληνορωμαίκή πάλη προσλαμβάνει δύο αδέρφια χρυσούς ολυμπιονίκες για να φτιάξει μία δυνατή ομάδα για τους Ολυμπιακούς του '88, αλλά τα πράγματα ξεφεύγουν.

Η τελευταία ταινία της οποίας κάθε της σκηνή μου ήταν δυσάρεστη ήταν το The master,.Και εδώ-όπως και εκεί- αιτία ήταν οι σατανικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών. Ιδίως αυτός ο Carell (δεν είχα ασχοληθεί μέχρι τώρα) σε κάθε σκηνή σου σφίγγει το στομάχι, έχει βουτήξει μέσα στο ρόλο του. Το ίδιο και ο Tatum, απίστευτο αλλά αληθινό. Φυσικά ο ρόλος του ταιριάζει, αλλά ο τύπος δημιουργεί έναν εξαιρετικά πιστευτό χαρακτήρα. Ο Ruffalo επίσης κορυφαίος, αλλά από αυτόν είναι κάτι πιο αναμενόμενο.

Οι τρεις αυτοί δίνουν ρεσιτάλ υποκριτικής. Και αν για τον Tatum ίσως να ήταν πιο εύκολο, προσέξτε το σουλούπι, την κίνηση και τον τρόπο παιξίματος του Ruffalo, ο οποίος μοιάζει σαν να ήταν ανέκαθεν παλαιστής.

Η ταινία είναι δυσάρεστη και ώρες ώρες πολύ αγχωτική.

• Like 4
Δημοσ.

Foxcatcher

Προβληματικός ζάπλουτος που έχει κόλλημα με την ελληνορωμαίκή πάλη προσλαμβάνει δύο αδέρφια χρυσούς ολυμπιονίκες για να φτιάξει μία δυνατή ομάδα για τους Ολυμπιακούς του '88, αλλά τα πράγματα ξεφεύγουν.

Η τελευταία ταινία της οποίας κάθε της σκηνή μου ήταν δυσάρεστη ήταν το The master,.Και εδώ-όπως και εκεί- αιτία ήταν οι σατανικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών. Ιδίως αυτός ο Carell (δεν είχα ασχοληθεί μέχρι τώρα) σε κάθε σκηνή σου σφίγγει το στομάχι, έχει βουτήξει μέσα στο ρόλο του. Το ίδιο και ο Tatum, απίστευτο αλλά αληθινό. Φυσικά ο ρόλος του ταιριάζει, αλλά ο τύπος δημιουργεί έναν εξαιρετικά πιστευτό χαρακτήρα. Ο Ruffalo επίσης κορυφαίος, αλλά από αυτόν είναι κάτι πιο αναμενόμενο.

Οι τρεις αυτοί δίνουν ρεσιτάλ υποκριτικής. Και αν για τον Tatum ίσως να ήταν πιο εύκολο, προσέξτε το σουλούπι, την κίνηση και τον τρόπο παιξίματος του Ruffalo, ο οποίος μοιάζει σαν να ήταν ανέκαθεν παλαιστής.

Δεν κατάλαβα, τελικά ήταν καλή ή κακή η ταινία;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι αγχωτική ρε; Για motivation την έκοψα εγώ από το trailer.

Έτσι φαίνεται στο trailer, που δεν εδώ δει; Ναι, πολύ motivational!..

Edit: το είδα το trailer, αλλά μάλλον βλέπουμε κάτι διαφορετικό, γιατί ούτε αυτό μου φάνηκε motivational στο ελάχιστο.Το trailer αποδίδει καλά το τί είναι η ταινία και το τί θα δεις.

Δεν κατάλαβα, τελικά ήταν καλή ή κακή η ταινία;

Η ταινία είναι μια από τις καλύτερες του 2014.

Επεξ/σία από Voodooman
Δημοσ.

Foxcatcher

Ταινιάρα απλά.....

Δημοσ.

Battle Royale σε 3D.Πολυ καλο 3D που προσθετει στην ειδη κορυφαια ταινια.Δειτε το ολοι.Το δευτερο BR που βγηκε ειναι φολα μιας και ο σκηνοθετης του πρωτου πεθανε στα γυρισματα της δευτερης ταινιας και την ολοκληρωσε ο γιος του.

Δημοσ.

Walk among the tombstone

Πίου πίου τακα τάκα neeson και απαγωγές. Βλέπεται ευχάριστα με κλεφτές ματιές ανάμεσα σε fb και reddit. Μέχρι εκεί.

Predestination

Ενω μου φάνηκε ωραίο concept,η εκτέλεση ήταν πολύ στο πόδι και με κούρασε κάπου προς το τέλος. Ωράια ιστοριούλα αλλα θα μπορούσε να ειπωθεί πολύ καλύτερα.

Chef

Ευχή και κατάρα σας δίνω να έχετε φάει πριν τη δείτε. Σαν ταινία είναι η κλασσική μεσημεριανή ταινία σαββατοκύριακου στο mega πριν 15 χρόνια. Εύφημη μνεία στη γυναίκα του τυπου που αν δεν είναι πορνοστάρ πρέπει να γίνει. Αν δεν ήταν χορηγάρα το twitter τότε οι τύποι έκαναν κάτι πολυ λάθος μιας και θα μπορούσε να μετονομαστεί σε Twitter/Vine for dummies.

• Like 1
Δημοσ.

Αχ το Σοφάκι εχει κάψει καρδιές!!!

Καλά καρδιές δε το λές... :P

Α είδα και το Maze runner αυτές τις μέρες. Απο το πρώτο δευτερόλεπτο μου έκανε hunger games το πράγμα (αν και δεν είχε και ιδιαίτερη σχέση στην τελική). Ωραία ιδέα, αρκετό action ώστε να μη βαρεθείς τρομερά και νομίζω πως με 2-3 αλλαγές θα ήταν ανεκτή και για σινεμά (σε σχέση με την πατατάρα mockingjay p1 που είναι επίσημα η χειρότερη ταινία που είδα σε σινεμά το 14)

Δημοσ.

Link.png Site: The captive

Tαινια με θεμα απαγωγη μικρου παιδιου /δυστυχισμενοι γονεις .

Οι ερμηνειες ειναι αθλιες ,ο Reynolds δεν θα γινει ποτε ηθοποιος και ο σεναριογραφος δεν  ηξερε τι του γινεται και τι θελει να κανει με το θεμα του.

Ανουσια ,βαρετη ,χασιμο χρονου.

4.5/10

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...