king2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Catch me if you can Ταινιαρα βασισμενο σε αληθινη ιστορια με 2 ηθοποιαρες.Σε κραταει και για τα 141 λεπτα που κραταει.Πολυ καλο soundtrack επισης.10/10 Kiss kiss bang bang Αρκετα καλη με ωραιο εξυπνο χιουμορ/λιγο μπερδεμενο σεναριο χωρις να περνει πολυ σοβαρα αυτο που ειναι. 8/10 1
Fotis13 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Και μένα μου άρεσε το John Wick περισσότερο από το Equalizer (sorry Foti). Και το Equalizer δεν μου αρεσε καθολου . Αυτο με πληγωσε να ξερεις ...Απο σενα δεν το περιμενα θα κανω πολυ καιρο να το ξεπερασω .Το σκουπιδι ο παραπανω τι ειπε δεν καταλαβα ?Παω να φαω παγωτο .
ikaruga24 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 3 ταινιούλες. The dissapearance of Alice Creed: Ωραία ταινιούλα. Μόνο τρεις ηθοποιοί είναι αρκετά δύσκολο να κρατήσουν τόσο πολύ το ενδιαφέρον. Αστέρι η κοπέλα, πραγματικά πανέμορφη και έχει και skills και οι άλλοι δύο μια χαρά έκαναν τη δουλειά τους (ειδικά ο μουσάτος ήταν ο σταρ του show καθώς ήταν πάρα πολύ πειστικός και όχι βλάκας στο ρόλο του). Γενικότερα είναι κάπως προβλέψιμη η ταινία αλλά είναι σκηνοθετημένη πάρα πολύ έξυπνα και πάντα κάτι θα σε κάνει να σκας ένα πλάγιο χαμόγελο. 7/10 Blood diamond: Πως μου ξέφυγε αυτό το διαμάντι τόσα χρόνια; Πάρα πολύ καλή και ενώ ο Di Caprio δεν μου κάθεται καλά σαν ηθοποιός τον συγκεκριμένο ρόλο τον κάρφωσε κανονικά και τον θεωρώ τον καλύτερο ρόλο του σε οποιαδήποτε ταινία τον έχω δει μέχρι τώρα. Από την άλλη και όλοι οι άλλοι είναι σε εξίσου υψηλό επίπεδο και γενικά δεν υπάρχει κανένα σημείο στην ταινία που να κάνει κοιλιά. Τσουλάει από την αρχή μέχρι το τέλος σαν νεράκι. 9/10 Nightcrawler: Αυτή η ταινία έχει πολλά να σου αρέσουν. Εναν εξαιρετικό κεντρικό ήρωα που τον παίζει άψογα ο Jake και πραγματικά σου μεταφέρει την διαστροφή και ψυχρότητα του χαρακτήρα του. Επίσης το support cast είναι πάρα πολύ καλό και επίσης η ταινία τσουλάει απίστευτα εύκολα. Το θέμα της ταινίας δεν θα σοκάρει σήμερα όπως είχε σκοπό να κάνει αλλά είναι τόσο καλά σκηνοθετημένη που ακόμα και έτσι καταφέρνει να σε κρατάει στην άκρη της θέσης σου. 8/10 (θα της έβαζα 9) μόνο και μόνο για το θέμα που πιάνει. Πιστεύω με ένα ποιο "άγνωστο" θέμα θα τα κατάφερνε ακόμα καλύτερα. Πω, δεν το πιστεύω ότι έπεσα σε hat trick εξαιρετικών ταινιών που κατάφεραν να με κάνουν αν τις δω ολόκληρες από την αρχή μέχρι το τέλος χωρίς να κοιμηθώ. Μπράβο μου! Και εις ανώτερα. 3
salazar1991 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Chinatown.9/10 Πάρα πολύ καλή ταινία!!
kostool13 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Το σκουπιδι ο παραπανω τι ειπε δεν καταλαβα ? Ότι έχεις να πεις με pm παρακαλώ. Ανοίγεις που ανοίγεις τη χαβούζα (ως συνήθως), τουλάχιστο μην τη διαχέεις στο thread. 1
kgian Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 The Judge Καλές ερμηνείες αλλά όταν άρχιζε τους μονόλογους ο Robert δεν ταίριαζε καθόλου. Συμπαθητική, χωρίς να είναι εξαιρετική. 5.5/10 Dracula Untold Θρίλερ για 12χρονα. Εντελώς μάπα. 2/10 John Wick Αρκετά πρωτότυπη τροπή για περιπέτεια με το ξενοδοχείο και τα νομίσματα. Αυτός ο Theon Greyjoy είναι ο νέος Τζανετάκος μου φαίνεται. Θα μπορούσε να είναι κλασσική ταινία αν την είχαν προσέξει λίγο περισσότερο. 6.5/10 για όσους βλέπουν περιπέτειες Βρέχει Κεφτέδες 3D Καλό 3D, αρκετό γέλιο, έξυπνη ιδέα και με έπιασε πείνα με τόσα φαγητά! 6.8/10
viper2005 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Alien outpost Παραδόξως το σενάριο ήταν καλό και η πλειοψηφία των fx ήταν παραπάνω από ικανοποιητική...
gpgalanis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Nightcrawler. 6/10 Πολύ καλός ο Jake αλλά σε γενικές γραμμές η ταινία ήταν βαρετή. 1
joakim Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Nightcrawler τετοιες ταινιες μου κινούν πάντα το ενδιαφέρον, επίσης συμπαθω πολυ τον πρωταγωνιστή, η συγκεκριμένη όμως δεν μου άρεσε.. Ισως γιατι πλεον τέτοια θέματα είναι χιλιοπαιγμένα και δεν σοκάρουν πλεον όπως παλιότερα. Επίσης για κάποιο λόγο συνέχεια μου ερχόταν στο μυαλο ο Ντε Νιρο του Cape Fear ή καλύτερα του Taxi driver, είμαι σίγουρος ότι αν η ταινία γυριζόταν αρχες 90s αυτός θα ήταν ο πρωταγωνιστής. Τεσπα, 6.5/10. Μωρε μπραβο.Και εμενα τον ντε νιρο μου θυμησε,απο την αρχη του εργου.
calenter2003 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 birdman. Λοιπόν, καλή η σκηνοθεσία και καλή ερμηνεία από τον Keaton και δευτερευόντως από Edward Norton-Emma Stone. Αυτά με τις 9 υποψηφιότητες οσκαρ, ωστόσο, δεν δικαιολογούνται ούτε με σφαίρες. Η ταινία παίρνει με το ζόρι 6ράκι και σίγουρα υπάρχουν πολλές και πολύ καλύτερες ταινίες που θα μπορούσαν να είναι υποψήφιες(λ.χ. Τhe Fault in Our Stars, Interstellar, Nightcrawler, Gone Girl κ.α.)
johnny.tifosi Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 The Untouchables (1987) Ένας αδιάφθορος πράκτορας του FBI (Kevin Costner) δημιουργεί μια ομάδα 4 τίμιων αστυνομικών με σκοπό να συλλάβει τον Αλ Καπόνε (Robert de Niro). Ως τεράστιος φαν των γκανστερικών ταινιών, βλέποντας τόσο ονομαστό καστ και σκηνοθέτη (Brian de Palma, με ταινίες όπως Scarface και Carlito's Way) και μια υπόθεση τόσο ενδιαφέρουσα, βγαλμένη μάλιστα από την πραγματική ζωή, περίμενα τουλάχιστον εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Όμως η ταινία ήταν απογοήτευση. Οι ερμηνείες ήταν κάτω του μετρίου, με τον Kevin Costner να έχει μονίμως μια βλακόφατσα τύπου Andy Samberg, τον De Niro σχεδόν σε ρόλο κομπάρσου, και τον Κόνερι να σώζει την παρτίδα. Γενικώς δεν υπήρχε καμία αγωνία στην εξέλιξη, και δεν βλέπουμε καμία αλληλεπίδραση μεταξύ των χαρακτήρων. Και το χειρότερο για το τέλος: η μουσική. Πραγματικά δεν ξέρω τι σκεφτόντουσαν. Ήταν πολύ κακή, αταίριαστη και γι'αυτό σε αποσπούσε από την ταινία. Καμία σχέση με τις ταινίες-θρύλους του είδους (Godfather, Scarface, Goodfellas). 6/10
Sellers Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Το νουμερο 1 στο τοπ-250 των χειρότερων του imdb είναι καλύτερο απο το Τhe Fault in Our Stars.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Nightcrawler 2014 1080p BluRay 10/10 απλά.Η ταινία σε κράταγε σ ολη την διάρκεια της με ενδιαφέρον.Εξαιρετική ερμηνεία από τον Jake. Κρίμα που τελείωσε.Θα ήθελα να κρατάει 3 ώρες και όχι 2. Ολο έλεγα να την δω ή να μην την δω και τελικά με αποζημίωσε. Εξαιρετικό στόρυ που δείχνει πως ένας νεαρός με εγκληματικές διαθέσεις, ξεκινάει όντας παρόλαυτα πανέξυπνος και βρίσκει μια δουλειά σαν καμεραμαν και απο ασήμαντος στην πορεία γίνεται ο καλύτερος αλλά παρόλα αυτά δεν ξεφεύγει από το εγκληματικό του μυαλό και κάνει κακά και παράνομα πράγματα. 2
Fotis13 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Site: Senna Tωρα ετυχε να την δω μετα απο τοσο καιρο .Απο τις καλυτερες στο ειδος ισως η καλυτερη ,περιγραφει με ντοκυμαντεριστικο υφος την αγωνιστικη ανοδο και το κοινωνικο background ενος απο τους καλυτερους πιλοτους ολων των εποχων . Η συρραφη απο πλανα βοηθουν τα μεγιστα ωστε περασει το κλιμα και υφος της τοτε εποχης. Δεν ειναι ουτε κατα διανοια ο αγαπημενος μου οδηγος αλλα η ταινια κυμαινεται σε υψηλα επιπεδα . 8/10 Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2015 από Fotis13 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις