king2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 True Romance Ποσο κορυφαια ταινια.Η Arquette πανεμορφη.Ολοι οι ηθοποιοι παιζουν παρα πολυ καλα.Οι 3 σκηνες που γινετε χαμος ειναι εξαιρετικες με την ενταση που χρειαζονται.Ποσα χρονια εχουν να βγουν τετοιες ταινιες.Παλια εβγαιναν λιγες ταινιες και καλες.Τωρα βγαζουν 2000 το χρονο και οι 5-10 να αξιζουν πραγματικα. 3
dimitris21gr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Είδα τα 2 πρώτα Hunger Games. Συμπαθητικά. Ίσως να έπρεπε να περίμενα να βγει και η τελευταία ταινία ώστε να τα έβλεπα όλα μαζί, αλλά δεν πειράζει. Δεν τρελάθηκα όμως μπορώ να πω ότι η ώρα πέρασε ευχάριστα αν και μεγάλες ταινίες και οι 2. Σε κρατάνε μέχρι το τέλος.
GreekMonkey Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Είδα τελικά το The Fountain.Αδυνατώ να το βαθμολογήσω αυτή την στιγμή.Είναι μια πολύ ξεχωριστή ταινία η οποία απαιτεί παραπάνω από μια προβολές για να καταλάβεις τι θέλει να πει ο ποιητής.Θα πρέπει να την ξαναδώ και να διαβάσω και καμιά ανάλυση για να μπορώ να βάλω βαθμό Ή απλά να της βάλεις ένα 3/10 και στην κατηγορία εναλλακτικοχιπικοαδελφίστικες μπαρούφες. 2 ώρες ταινία αναρωτιόμουν τι έβλεπα. 1
liopyr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Το fountain είναι οπτικός οργασμός, μακράν ότι καλύτερο έχει δώσει ο Αρονόφσκι. 7
Fotis13 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Site: Whiplash Διαμαντακι απο το λιγα με την εννοια οτι δεν ειναι ευρεως γνωστη και την εμαθα απο εδω .Αξιζε τον χρονο μου εχει μερικες στιγμες πραγματικα πολυ δυνατες κυριως στο προσωπο του Simmons .Aν δεν ηταν τοσο υπερβολικη θα μιλαγαμε για μια μεγαλη ταινια . 7,8/10
*nenya* Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Ή απλά να της βάλεις ένα 3/10 και στην κατηγορία εναλλακτικοχιπικοαδελφίστικες μπαρούφες. 2 ώρες ταινία αναρωτιόμουν τι έβλεπα. Και σε συμπαθούσα εσένα :/ Ban?
salazar1991 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Lost Highway 9/10 Νόμιζα ότι το Mulholland Drive είναι δύσκολη ταινία αλλά μπροστά στο Lost Highway μοιάζει αστεία.Πολύ μπέρδεμα κατα την διάρκεια της ταινίας ,ακόμα πιο μεγάλο μετά το τέλος της αλλά μετά από πολύ ψάξιμο και διάβασμα ,κάποια πράγματα μπαίνουν στην θέση τους.Το Inland Empire λέει τίποτα? 1
trayban Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 taken 3 κι ακόμα αναρωτιέμαι γιατί το είδα....
Rabican Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 The Good Lie (2014) απο εμενα ευκολα 9/10. δεν εχει τρελλο budget. δεν εχει ιδιαιτερα γνωστους ηθοποιους. δεν εχει τις οσκαρικες ερμηνειες. εχει γελιο ομως! και σιγουρα συγκινει..αγγιζει ενα πολυ ιδιαιτερο θεμα και, ακομη κι αν το παρουσιαζει ωραιοποιημενο (ειδικα οσον αφορα το ποσο καλες ειναι οι ΗΠΑ), παραμενει σημαντικο. tip: για 3 απο τους 4 πρωταγωνιστες, η ταινια βασιζεται σε πραγματικη ιστορια, τη δικη τους.
GreekMonkey Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Και σε συμπαθούσα εσένα :/ Ban? Τώρα εξηγούνται τα κοκάλινα γυαλιά που φοράς. Αλλά εγώ σε συμπαθώ ακόμα baby.
xavier Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Lost Highway 9/10 Νόμιζα ότι το Mulholland Drive είναι δύσκολη ταινία αλλά μπροστά στο Lost Highway μοιάζει αστεία.Πολύ μπέρδεμα κατα την διάρκεια της ταινίας ,ακόμα πιο μεγάλο μετά το τέλος της αλλά μετά από πολύ ψάξιμο και διάβασμα ,κάποια πράγματα μπαίνουν στην θέση τους.Το Inland Empire λέει τίποτα? δεν μου αρεσε καθολου το inland empire, ενω οι αλλες 2 ειναι απο τις αγαπημενες μου ταινιες 1
viper2005 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Nightcrawler 2014 Του ταίριαζε ο ρόλος αλλά σε κάποια σημεία γινόταν καρικατούρα. Επίσης, δίπλωσα στο σημείο με το a friend is a gift you give yourself... Either way, Καλή ταινιουλα. 1
Fan Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Whiplash Κάτω του μετρίου το πρώτο μισό της ταινίας αρκετά καλή στη συνέχεια. Είχε ορισμένες πραγματικά ωραίες σκηνές χωρίς όμως η ταινία να είναι κάποιο αριστούργημα. Πολύ άσχημη εντύπωση μου έκανε η παράλογη βαθμολογία (8,6) και ότι τελειώνει ξαφνικά. 2
king2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Usual Suspects Ακομα μια ταινιαρα που μου ειχε διαφυγει.Εξαιρετικος KS οπως και ολοι οι αλλοι ηθοποιοι.Δεμενο σεναριο με τελειο twist.Επιβαλλετε και δευτερη προβολη. ...Kaizer Souzer... 5
cthulhucarbide Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Εμείς πάντως δεν επιβάλλαμε κάτι 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις