Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Usual Suspects

Ακομα μια ταινιαρα που μου ειχε διαφυγει.Εξαιρετικος KS οπως και ολοι οι αλλοι ηθοποιοι.Δεμενο σεναριο με τελειο twist.Επιβαλλετε και δευτερη προβολη.

...Kaizer Souzer...

στο νόκτορ ντουλίτλ έχει μία σκηνή όπου ένας σκύλος καθώς μιλάει στον έντυ μέρφυ του λέει "i'm kaizer souser"

λυθηκα στα γέλια

• Like 1
  • Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Link.png Site: Nightcrawler"

Του πανε πολυ τετοιοι ρολοι του Gyllenhaal,εμονικοι, κρυφοανωμαλοι τους απογειωνει .Ολη η ταινια νομιζω  αφορα αυτο  γιατι σαν σεναριο  δεν εχει να δωσει κατι τα εχουμε  ξαναδει  .Παρολα αυτα αξιζει να την δειτε  ειναι πανω απο την μετριοτητα .

7,4/10

• Like 1
Δημοσ.

American Gangster (2007)

Ταινία βασισμένη στην αληθινή ιστορία του μεγαλέμπορου ναρκωτικών του Χάρλεμ Frank Lucas (Denzel Washington) και του ντετέκτιβ Ritchie Roberts (Russell Crowe) που βρισκόταν στα ίχνη του παλεύοντας με την διαφθορά της αστυνομίας.

Γενικά καλή ταινία με καλό καστ αλλά της έλειπε το κάτι παραπάνω από τη δρματικότητα που έχουν άλλες γκανστερικές ταινίες. Αξίζει όμως να την δει κάποιος.

7/10

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους!!! ειμαι καινουριος...μολις ειδα το tranformers 4 μπορω να πω οτι μου αρεσε παρα πολυ πρωτινο να την δειτε εχει και φαση σε καπια σιμια και παιζει και μια πολλυ ομορφη κοπελα και η ιθοπιαρα που παιζει και στο lone survivor η οπια ειναι και αληθινη ιστορια σας προτινω να την διται οσι δν την εχεται δει...ευχαριστω :-D

• Like 2
Δημοσ.

Καλώς ήρθες Μανόλο. Ποδαρικό με Transformers είναι κακός οιωνός για τη πορεία σου όμως...

Και με την ορθογραφία θα έλεγα βεβαίως βεβαίως...In other news welcome and don't get me wrong Manolo i am just kidding.....

• Like 1
Δημοσ.

καλησπερα σε ολους!!! ειμαι καινουριος...μολις ειδα το tranformers 4 μπορω να πω οτι μου αρεσε παρα πολυ πρωτινο να την δειτε εχει και φαση σε καπια σιμια και παιζει και μια πολλυ ομορφη κοπελα και η ιθοπιαρα που παιζει και στο lone survivor η οπια ειναι και αληθινη ιστορια σας προτινω να την διται οσι δν την εχεται δει...ευχαριστω :-D

ναι βρε συ ακομα δε τα μαθες; θα παει για οσκαρ η ταινια  :whistle:

Δημοσ.

Το καινουριο του Ντεπ. Οκ η ταινια βλεπεται ευχαριστα.. Δεν εχει κανα ιδιαιτερο χιουμορ, ο ντεπ βασικα με το πως παιζει επικεντρωνει το ενδιαφερον σ αυτον. Εχει σκηνες που σιγουρα εχουμε ξαναδει σε χαζοκωμωδιες..

Δε ξερω τι βαθμο να βαλω, ο ντεπ μ αρεσε την ειδα ευχαριστα αλλα δεν εχει κάποιο σημειο χαρακτηριστικο για να σου μεινει

Δημοσ.

Enemy at the gates 2001

http://www.imdb.com/title/tt0215750/

Δεν το είχα δει. Ωραία ταινία με υψηλά production values. Έχεις διαρκώς μια αγωνία.

7/10

Μόλις είδα τη ταινία και το δικό σου post μου έδωσε το έναυσμα. Ωραίο το cast, ο Ed Haris ήταν η ιδανική επιλογή για το ρόλο του ψυχρού και αδίστακτου Γερμανού Ταγματάρχη ελεύθερου σκοπευτή. Ωραίες και αγωνιώδεις είναι οι σκηνές όπου οι σκοπευτές είναι αντιμέτωποι στο πεδίο της μάχης, όπου αυτό είναι κυρίως ερείπια. Προτείνεται ανεπιφύλακτα.

8 / 10

Δημοσ.

The town

Πολύ καλή ταινία του Ben affleck. Έχει σωστή δόση από δράση και drama. Οποίου του έχει ξεφύγει (μια και είναι του 2010) να την δει.

• Like 4
Δημοσ.

Το καινουριο του Ντεπ. Οκ η ταινια βλεπεται ευχαριστα.. Δεν εχει κανα ιδιαιτερο χιουμορ, ο ντεπ βασικα με το πως παιζει επικεντρωνει το ενδιαφερον σ αυτον. Εχει σκηνες που σιγουρα εχουμε ξαναδει σε χαζοκωμωδιες..

Δε ξερω τι βαθμο να βαλω, ο ντεπ μ αρεσε την ειδα ευχαριστα αλλα δεν εχει κάποιο σημειο χαρακτηριστικο για να σου μεινει

Ποιο καινουριο του depp ρε κοπελια? Βαλε ενα λινκ κατι που να ξερουμε ποιο ειναι ...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...