Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εγω ειδα την ταινιαρα The theory of everything προχθές, και δεν περίμενα να μαρεσει τοσο.. Την ερμηνεία ηταν αυτη ρε guys, σοβαρα τωρα... Και πριν λίγη ωρα ο τυπος πηρε και το oscar :P

9/10 και απο μενα..

• Like 1
  • Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημέρα βλέπω ότι το Birdman δεν άρεσε σε κανέναν. Γιατί πήρε τόσα oscar; Και κυρίως για καλύτερη ταινία;;;

Γιατί είναι το απόλυτο oscarbait... Η ταινία φτιάχτηκε συγκεκριμένα για να γουστάρουν οι κριτικοί κινηματογράφου. Αντίστοιχο oscarbait ήταν και η ερμηνεία του Redmayne. Aν και ήταν όντως καλός, το να παίζεις προβληματικό χαρακτήρα πάντα δίνει αβάντα.

• Like 2
Δημοσ.

Καλημέρα βλέπω ότι το Birdman δεν άρεσε σε κανέναν. Γιατί πήρε τόσα oscar; Και κυρίως για καλύτερη ταινία;;;

Για αυτό που είπε ο kostool13, συν αυτό που έγραψα, ότι είναι ένα inside joke του μικρόκοσμου του αμερικανικού κινηματοθεάτρου. Για αυτούς το έφτιαξαν, αυτοί το εκτίμησαν, αυτοί το ψήφισαν. Δεν είναι κακό, αλλά δεν αφορά και το μεγαλύτερο ποσοστό του κοινού.

Δημοσ.

Bird man

Ιδιαίτερη ταινία. Δεν ήταν κακή αλλά δεν πιστεύω πως ήταν και η καλύτερη ταινία. Φτιάχτηκε για να αρέσει στους κριτικούς και δεν είναι τόσο ιδιαίτερη για το κοινό.

Δεν ήταν κακή πάντως.

6/10

Δημοσ.

Γιατί μπροστά στον υπόλοιπο ανταγωνισμό ήταν καλύτερη. Τόσο απλά.

Δημοσ.

Γιατί μπροστά στον υπόλοιπο ανταγωνισμό ήταν καλύτερη. Τόσο απλά.

Όχι.....

Δεν μπορείς να συγκρίνεις μια καθολικά καλή ταινία(Grand Budapest Hotel) με το φετίχ των κινηματογραφόφιλων(Birdman)......

• Like 2
Δημοσ.

To Grand Budapest Hotel είχε τις στιγμές του άλλα σαν σύνολο νομίζω το Birdman ήταν καλύτερο. Τέλος πάντων γούστα είναι αυτά. Δεν γίνεται να συμφωνούν όλοι με το αποτέλεσμα.

• Like 3
Δημοσ.

Birdman..

Eμμμμ......Καλη;Πραγματικα δεν ξερω τι να πω...Ειχε καποια καλα σημεια και καποια αλλα τα οποια ηταν τελειως αδιαφορα...Δεν μπορω να τη βαθμολογησω..Και ισως ειναι η μοναδικη φορα που μου συμβαινει κατι τετοιο...Δεν μπορω να πω οτι ηταν κακη, ουτε ουδετερη, ουτε καλη...Επισης μια παρατηρηση για την τελευταια σκηνη:

Πως ειναι δυνατον να βγαζει τις γαζες και να μην εχει το παραμικρο απο σημαδια;

Επισης...Ειναι δυνατον να ανοιγουν τα παραθυρα σε νοσοκομειο;Eιδικα σε τετοιο υψος;Eκτος αμα τα φανταζοταν ολα αυτα...

Δημοσ.

Γιατί εμένα μου φάνηκε ξεκάθαρα ότι το φινάλε της ταινίας είναι υπέρ της ύπαρξης της ψυχής, άρα του Θεού, μια και δε μπορεί να εξηγηθεί επιστημονικά το γεγονός ότι ένας άνθρωπος που έχει το ίδιο μάτι με κάποιον που έζησε και πέθανε πριν από εκείνον, έχει τις αναμνήσεις (και μάλλον, όχι μόνο) του δεύτερου;

και μένα έτσι μου φάνηκε και μάλιστα η ταινία δεν αφήνει αμφιβολία για το αντίθετο. είναι ξεκάθαρη. αποδείχθηκε περιτρανώς η θεωρία της μετεμψύχωσης και να το γιατί εκτυλίσσεται στην Ινδία το τελευταίο πείραμα.

• Like 1
Δημοσ.

Γούστα είναι αυτά. Εμένα το grand Budapest δεν μου άρεσε καθόλου.

Σήμερα είδα το box trolls 3D.

Δεν με ξετρέλανε. Δεν ήταν και βαρετό αλλά είχε μια ιδιαίτερη αισθητική. δεν ήταν χαμένος χρόνος αλλά θα φάει σβήσιμο.

Α, τις προάλλες είδα το πράσινο μίλι. Δεν το είχα δει ποτέ. Απλά καταπληκτική ταινία, από τις καλύτερες ever. Οποίος δεν το έχει δει να τρέξει!

Δημοσ.

Το "Birdman" είναι τεχνικό film. Δεν είναι για όλο τον κόσμο.

Τη θεωρώ πολύ καλή, τόσο για τα μηνύματα που θέλει να περάσει, όσο και για τα κινηματογραφικά τρικς που έχει.

9/10, και καλώς πήρε τα όσκαρ που πήρε.

Υ.Γ. Πόσοι από σας εδώ μέσα έχετε δει το "Dogville" ή το "Venus in Fur";

Δημοσ.

Το "Birdman" είναι τεχνικό film. Δεν είναι για όλο τον κόσμο.

Τη θεωρώ πολύ καλή, τόσο για τα μηνύματα που θέλει να περάσει, όσο και για τα κινηματογραφικά τρικς που έχει.

9/10, και καλώς πήρε τα όσκαρ που πήρε.

Υ.Γ. Πόσοι από σας εδώ μέσα έχετε δει το "Dogville" ή το "Venus in Fur";

Τί διάολο; Το Dogville σκέφτηκα μόλις πριν από 10 δεύτερα διαβάζοντας τα αρνητικά σχόλια για το Birdman, το οποίο και θεωρώ πολύ καλή ταινία.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...