Fan Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 ειδα επισης και το water diviner, συμπαθητικη ταινια, φανταζομαι θα ξεσηκωσει θυελα διαμαρτυριων απο τους πατριδοκαπηλους... η ταινια ειναι καθαρα αντιπολεμικη και οχι προπανγαδιστικη, τωρα οποιος ψαχνει για φαντασματα, τα βλεπει οποτε θελει μπροστα του... Για ποιο λόγο θα ξεσηκώσει θύελα; Birdman Κούραση και σπάσιμο νεύρων απο το μουσικό χαλί. Δεν μπορω να καταλάβω γιατι πηρε οτι πηρε... Έχει φάει πολύ κράξιμο η ταινία από την πλειοψηφία εδώ μέσα. Δεν πρέπει να χανουμε το χρόνο μας με μπούρδες
margaritagr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 American sniper Οκ ηταν καπως προβλεψιμη, σε ανατριχιαζε σε ορισμενα σημεια αλλα γενικα περιλαμβανει πραγματα που εχουμε ξαναδει. Το τελος μου σπασε τα νευρα.. 6-7/10
liopyr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Έχει φάει πολύ κράξιμο η ταινία από την πλειοψηφία εδώ μέσα. Δεν πρέπει να χανουμε το χρόνο μας με μπούρδες Εντάξει τότε, πες το πως έφαγε κράξιμο εδώ μέσα! Και να φανταστείς ο κόσμος κάθεται και ασχολείται με τα όσκαρ αντί να διαβάζει ποια ταινία μόλις είδαμε.. 3
xavier Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Για ποιο λόγο θα ξεσηκώσει θύελα; Έχει φάει πολύ κράξιμο η ταινία από την πλειοψηφία εδώ μέσα. Δεν πρέπει να χανουμε το χρόνο μας με μπούρδες δειχνει τους τουρκους ως αμυνομενους στην μικρασιατικη εκστρατεια, γενικα δεν μπαινει σε λεπτομερειες δεν εξεταζει τα πως και τα γιατι, η ταινια δεν αφορα την μικρασιατικη εκστρετεια, απλα ειναι κατι που συμβαινει παραλληλα με την κεντρικη πλοκη της ταινιας... φανταζομαι θα υπαρξει κοσμος που θα την χαρακτηρισει ανθελληνικη
lefter Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Nightcrawler - Εξαιρετικη (8/10) Και για να ειμαι ειλικρινης δεν το περιμενα. Οσο προχωραει τοσο καλυτερη γινεται.
Fotis13 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) δειχνει τους τουρκους ως αμυνομενους στην μικρασιατικη εκστρατεια, γενικα δεν μπαινει σε λεπτομερειες δεν εξεταζει τα πως και τα γιατι, η ταινια δεν αφορα την μικρασιατικη εκστρετεια, απλα ειναι κατι που συμβαινει παραλληλα με την κεντρικη πλοκη της ταινιας... φανταζομαι θα υπαρξει κοσμος που θα την χαρακτηρισει ανθελληνικη Αμυνομενοι ηταν...εμεις καναμε την εκστρατεια .Ελεος ανοιχτε και κανα βιβλιο(δεν απευθυνομαι σε σενα ) δεν εχουν χολερα . Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2015 από Fotis13 5
Haris San Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Whiplash 7.5/10 Καλο ταινιακι γενικα...Ο χαρακτηρας του δασκαλου απιστευτος Ειχε μερικες ωραιες ατακες... Το νοημα της ταινιας ξεκαθαρο...Τωρα 2-3 πραγματα που ηταν μουφα: 1) H προπονηση σε οποιοδηποτε οργανο για να παιξεις γρηγορα δεν γινεται ετσι προφανως! Παιζεις στο επιπεδο που νιωθεις ανετα και το παιζεις τελεια και το ανεβαζεις με μετρονομο σιγα σιγα...2) Αυτο με τα αιματα ηταν παπατζα για εφε στην ταινια...Μπορουσε ανετα να φορεσει γαντια. 3)Η τεχνικη ηταν ανυπαρκτη..Ουτε καρπος,δαχτυλα κτλ αλλα ενταξει ταινια ειναι αλλωστε, σε αυτο δεν δινω βαση καθολου 4)Ειχε να παιξει τοσο καιρο, που ακομα και οταν εκανε practice δεν τα εβγαζε τελεια, και πηγε στην συναυλια και τα γαμησε τη μανα, εγινε dave weckl απο το πουθενα.. Τωρα για oscar ουτε καν...Ολα στημενα ειναι. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2015 από Haris San
Arwindan Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Site: Nineteen Eighty-Four (1984) Προχθές τελείωσα το βιβλίο και χθες έκατσα και είδα την ταινία. Όπως ήταν αναμενόμενο κάποια σημαντικά σημεία του βιβλίου παραλείπονται και κάποια έχουν αλλαχθεί. Παρόλα αυτά καταφέρνει σε ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό να σου περάσει αυτή τη "μαυρίλα" που κατάφερνε το βιβλίο, όταν συνειδητοποιείς ότι αυτό μπορεί να είναι ένα πιθανό μέλλον για την ανθρωπότητα. Η ερμηνία του John Hurt μου άρεσε αρκετά, οι υπόλοιποι όχι και κάτι ιδιαίτερο. 7/10
Chrisxxx Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Site: Nineteen Eighty-Four (1984) Προχθές τελείωσα το βιβλίο και χθες έκατσα και είδα την ταινία. Όπως ήταν αναμενόμενο κάποια σημαντικά σημεία του βιβλίου παραλείπονται και κάποια έχουν αλλαχθεί. Παρόλα αυτά καταφέρνει σε ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό να σου περάσει αυτή τη "μαυρίλα" που κατάφερνε το βιβλίο, όταν συνειδητοποιείς ότι αυτό μπορεί να είναι ένα πιθανό μέλλον για την ανθρωπότητα. Η ερμηνία του John Hurt μου άρεσε αρκετά, οι υπόλοιποι όχι και κάτι ιδιαίτερο. 7/10 Αν δεν το έχεις κάνεις ήδη δες το Brazil, νομιζω δινει εξαιρετικά καλά δοσμένο το νόημα του 1984 και για μενα ειναι μεσα στο τοπ-20 των πιο αγαπημένων μου ταινιων. 2
Arwindan Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Ευχαριστώ για την πρόταση, αλλά το έχω ήδη δει.
xavier Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 και το v for vendetta δεν ειναι παρομοιο με το 1984?
Chrisxxx Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Στη μεγάλη εικόνα της καταπίεσης του πολίτη από το κράτος μοιάζουν αρκετά, στα υπόλοιπα δεν θα το έλεγα. Βασικα δανείζεται αρκετά στοιχεία όπως και πολλά άλλα έργα. 1
lakisss Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 "Black Sea" 7/10 Καλη ταινιουλα το comeback του Jude Law τελευταια του ταινια που ειδα ηταν το Side Effects το οποιο μου αρεσε πολυ μαλιστα αν θυμαμαι καλα ειχε δηλωσει τοτε οτι θα ηταν η τελευταια του ταινια...
Fan Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δες και το Animal Farm (1999) πάλι βασισμένο στο βιβλίου του Orwell. Πολύ καλό
liakjim Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Birdman. 6/10 +Εξαιρετική σκηνοθεσία. +Εξαιρετικές ερμηνίες. +Πολύ καλή φωτογραφία. - Υπερβολικοί χαρακτήρες - Σενάριο. Να μην ανοιχτεί από όσους δεν το έχουν δει : Η ταινία τελειώνει κ μένεις με ένα "και τώρα τί θέλει να πει ο ποιητής?" Μου τη σπάνε αυτές οι ταινίες, ένιωσα πως έχασα ένα 2ωρο στράφι. Από την αρχή πίστεψα ότι αυτά περί υπερδυνάμεων ήταν στο μυαλό του. Απόδειξη, το κόψιμο στο χέρι, το ταξί αλλά κ η προσγείωση που δεν την είδε κανείς. Στο τέλος όμως δεν ξέρω τί έγινε( αλήθεια από πότε ανοίγουν τα παράθυρα στα νοσοκομεία?) Θα προτιμούσα η τελευταία πράξη με το ξύπνημα στο νοσοκομείο να έλειπε τελείως. Βέβαια μιας κ κόπηκε η ροή της σκηνοθεσίας για πρώτη φορά μέσα στην τανία, το πιο πιθανό τέλος για μένα είναι ότι η τελευταία πράξη δεν έγινε ποτέ κ ότι όντως πέθανε στην σκηνή. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις