viper2005 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 The hybrid Δεν ηταν κακο αλλα θα επρεπε να ηταν μικρότερο...
Scullbag Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 The Imitation Game - 5/10 Για το ότι ξενέρωσα με το σενάριο και δεν ένοιωσα ένταση καθόλου μπορεί να φταίει το γεγονός ότι ήξερα ιστορικά τι συνέβη και είχα δει και το Enigma το 2001. Και πάλι όμως, τόση ξενέρα δεν δικαιολογείται. Πολύ καλή ερμηνεία από τον Cumberbatch. Όποτε έβγαινε η Knightley ήθελα να σπάσω την οθόνη. Πως έγινε αυτή η γυναίκα ηθοποιός και πήρε και υποψηφιότητα για Oscar δεν θα το καταλάβω ποτέ.
gavros10 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 @liakjim Ξεχνας οτι δεν εχει σημασια ο προορισμος αλλα η διαδρομη Τουτεστιν Γιατι να αφησεις 1 λεπτο στο τελος να σου χαλασει ολο το υπολοιπο αφου σου αρεσε; Η αντιδραση της emma stone και η φαντασια σου θα σου λυσουν την απορια.
fasttam Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Birdman Μπράβο στον Ιναρίτου που ονειρεύτηκε κι έφτιαξε μια τέτοια ταινία. Ότι καλύτερο είδα φέτος. Winter sleep (Χειμερία νάρκη) http://www.imdb.com/title/tt2758880/ Με το χρυσό φοίνικα κάτω από τη μασχάλη ο Τζειλάν πρέπει να νοιώθει πολύ ευτυχισμένος που τον κέρδισε με τη συγκεκριμένη ταινία. Πάνω κάτω μου θύμισε το La grande bellezza, αλλά ενώ ο Σορεντίνο πακετάριζε ειρωνεία, προβληματισμό και σχολιασμό σε εικόνες, ο Τζειλάν έθαψε τα ίδια θέματα κάτω από τόνους λέξεων. Αποτέλεσμα; Η ταινία αφήνει πίσω ελάχιστα πράγματα, λίγη βαρεμάρα και την αίσθηση ότι ξόδεψες τρεις ώρες σε ένα φθηνό θεατρικό. Την ίδια στιγμή που όταν η κάμερα τόλμαγε να βγει έξω από τους κλειστούς χώρους, η ταινία τροχιοδρομούσε για μια απογείωση που δυστυχώς δεν ήρθε ποτέ. Η πλάκα είναι ότι μία και μόνο φράση του Τζεπ Γκαμπαρντέλλα στο La grande bellezza, έφθανε για να πει αυτό που δεν μπόρεσε ο Τζειλάν με την ατελείωτη φλυαρία: "Λατρεύω τα τρενάκια μας γιατί δεν πάνε πουθενά"
Eru Iluvatar Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Όποτε έβγαινε η Knightley ήθελα να σπάσω την οθόνη. Πως έγινε αυτή η γυναίκα ηθοποιός και πήρε και υποψηφιότητα για Oscar δεν θα το καταλάβω ποτέ. Πολύ καλή ηθοποιός, στυλάτη και high-class ...
trayban Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Πολύ καλή ηθοποιός, στυλάτη και high-class ... παίζει να είναι απο τα πιο αντιπαθή ανορεξικα πλάσματα,επι γης,δε ξέρω για τον γαλαξία..
Eru Iluvatar Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 παίζει να είναι απο τα πιο αντιπαθή ανορεξικα πλάσματα,επι γης,δε ξέρω για τον γαλαξία.. Γούστα είναι αυτά ... 1
johndoe2 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Παιδιά μπήκα να προτεινετε τίποτα και είδα το Whiplash. Είναι μια στις top 5 χειρότερες ταινίες που έχω δει ποτέ. Πάω να δω το Nightcrawler, κανονίστε.
Fotis13 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Παιδιά μπήκα να προτεινετε τίποτα και είδα το Whiplash. Είναι μια στις top 5 χειρότερες ταινίες που έχω δει ποτέ. Πάω να δω το Nightcrawler, κανονίστε. Σε αλλους δεν αρεσει η Gisele δεν ειναι απαραιτητα κακο αυτο , χρειαζονται και οι αγουστοι για την ποικιλια ... 5
*nenya* Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 παίζει να είναι απο τα πιο αντιπαθή ανορεξικα πλάσματα,επι γης,δε ξέρω για τον γαλαξία.. Την έχεις δει τί καύλα είναι στο Domino; 1
johndoe2 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 χρειαζονται και οι αγουστοι για την ποικιλια ... Ok μαζί σου. 2 ώρες έβλεπα 10 μαλάκες να κάνουν πρόβα και έλεγα από μέσα μου δεν μπορεί, θα αρχίσει η ταινία, δεν θα αρχίσει; Τελικά πήρα τα μύδια μου.
Mau-Maus Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Μιας και λεμε για γουστα , μια ταινια που αρεσε πολυ φετος ,εχει παρει πολυ καλες κριτικες κτλ αλλα εμενα με απογοητευσε ηταν το Foxcatcher ισως επειδη εχω μια καποια σχεση και με το θεμα της ταινιας την βρηκα πολυ πολυ μετρια, την περιμενα πολυ καλυτερη και επισης ουτε με την ερμηνεια του πρωταγωνιστη τρελλαθηκα .. 5.5 / 10
trayban Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Την έχεις δει τί καύλα είναι στο Domino; πριν 10 χρονια δεν ηταν σα σαφρακιασμενη σταφιδα. αλλα ως εχει ειπωθεί,ολοι εχουν δικαίωμα στην άποψη κι ας κανουν λάθος.,ενω νομίζουν πως ειναι σωστοι 1
Scullbag Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Πολύ καλή ηθοποιός, στυλάτη και high-class ... Τι να σου πω, εγώ όσες φορές την έχω δει σε ταινία, τον ίδιο χαρακτήρα κάνει. Έτσι ξέρω και γω. Επίσης, στο δικό μου βιβλίο το στιλ καμία σχέση δεν έχει με το υποκριτικό ταλέντο παίζει να είναι απο τα πιο αντιπαθή ανορεξικα πλάσματα,επι γης,δε ξέρω για τον γαλαξία.. Θα συμφωνήσω, παρότι πραγματικά, ανάθεμα κι αν με νοιάζει στο ελάχιστο το βάρος της. Αυτό που με νοιάζει είναι ότι σφάζει τον ένα λατρεμένο χαρακτήρα μετά τον άλλο. Serial killer for fictional characters.
Προτεινόμενες αναρτήσεις