~mxls~ Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Στο Whiplash Teller & Simmons είναι εξαιρετικοί. Αξίζει κάποιος να την δει. 8/10
Scullbag Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 εχεις δει ολες του τις ταινιες και θεωρεις την ερμηνεια του στο django καλυτερη απο την αρχιδάτη ερμηνεια του στο aviator? Θα μου πεις γουστα ειναι αυτα αλλα ειπα να ρωτησω Τι να σου πω, ούτε που την θυμάμαι την ταινία, πέρασαν χρόνια βέβαια από τότε που την είδα, αλλά και πάλι, αμυδρές εικόνες θυμάμαι. Επίσης, δεν είπα ποτέ ότι η ερμηνεία του στο Django ήταν η καλύτερη που έχω δει. Είπα ότι ο χαρακτήρας στο Django είναι αυτός που μου έχει μείνει από τις δουλειές του, γιατί για μένα ο DiCaprio λίγο πολύ παντού τον ίδιο χαρακτήρα παίζει. όχι επειδή θεώρησα καλή η ερμηνεία του
Linus_Lost Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Site: Days of Glory : Γαλλικη ταινια, που ακολουθει 4 Γαλλους ΒορειοΑφρικανους κατα την διαρκεια του Β' ΠΠ. Δειχνει τον ρατσισμο που βιωσαν μεσα στον στρατο και τις δυσκολιες του πολεπου. Πολυ ωραια και φυσικα πολυ καλυτερη απο Αμερικανικες που εχουν μονο μπαμ-μπουμ... 7.5/10 Site: The Theory of Everything : Την ειδα και εγω! Πολυ ομορφη ταινια, οπως ειπατε επικεντρωνεται περισσοτερο στην κοινωνικη ζωη του Χωκινγκ. Ο ηθοποιος ηταν φοβερος στον τροπο που εκανε τον Χωκινγκ!...7.5/10 1
Arwindan Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2015 Site: The Vanishing (1993) Μία ταινία με απαγωγή, της σειράς και κάτω του μετρίου. Αρκετά κατώτερη από την πρωτότυπη ολλανδική. Αν θέλετε να δείτε μία ταινία του είδους καλύτερη προτιμήστε αυτή. 5.5/10
Scullbag Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Into the Woods 5/10 Ενώ καταλαβαίνω τι ήθελε να πει ο ποιητής με την αποδόμηση των παραμυθιών κ.τ.λ. η ταινία ήταν ασύνδετη, δεν είχε ειρμό. Και είχε πολλά, μα πάρα πολλά τραγούδια, εκ των οποίον μόνο το "The Last Midnight" μου άρεσε. Κι αυτό κυρίως επειδή η Meryl Streep είναι θεά. Όλα τα υπόλοιπα κούραζαν πάρα πολύ. Τέλος, δεν έλεγε να τελειώσει.
*nenya* Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Black Sea Not bad not bad! Μ'άρεσε και ο Jude Law στον συγκεκριμένο ρόλο. Επίσης, γουστάρω πολύ υποβρύχια και κλειστοφοβικές καταστάσεις οπότε η ταινία σαν σύνολο με ικανοποίησε. Οι αντιδράσεις του πληρώματος ήταν αρκετά αληθοφανείς, υπήρχε ένταση, άγχος, αγωνία.Μάλλον όμως θα ήθελα μια μεγαλύτερη εισαγωγή για την ταινία και περισσότερη διάρκεια γενικά. Δεν μού'φτασε [Αχ αυτός ο Morozov, αχ. Δεν γινόταν να του κάνουν πιο πολλά κοντινά πλάνα;;;;;] 7,5/10 3
yanc Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 La Isla Minima Ισπανικό αστυνομικό θρίλερ με την ιστορία να εκτυλίσσεται σε μια επαρχιακή πόλη μετά την πτώση της δικτατορίας του Φράνκο. Το ζευγάρι φασίστας-αναρχικός μπάτσος είναι πολύ καλοί, φωτογραφία εξαιρετική (οι τίτλοι αρχής από τους καλύτερους που έχω δει και εξαιρετικά πρωτότυπη ιδέα), ένταση μυστήριο ρυθμός άψογα. Μόνο "αρνητικό" τα κλισέ μηνύματα για την διαφθορά και την πολιτική. Θυμίζει στο στυλ την El secreto de sus ojos 7.5/10 και μάλλον την αδικώ δεν αποκλείεται να την δούμε και σε επανέκδοση στον αμερικανικό νότο Πολυ καλη οντως, θα μπορουσες να την πεις και Ευρωπαϊκο remake του Memories of murder 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Μόλις είδα τα Hunger Games...Battle Royale για vegeterians?! Χειρότερο και από Twilight. 2/10 και αυτό μονο γιατί έπαιζε ο Woody...
IronBacteria Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Λες ότι είναι ταινιάρα δείτε τη και στο τέλος πετάς το SPOILER.... Εξηγήστε μου πως σώθηκαν... Τώρα θα θελω να δω την ταινία και κάθε φορά που θα πάει να με πιάσει η αγωνεια θα λέω από μέσα μου μην αγχονεσε δεν θα πάθουν τίποτα αφού ο iron από το insomnia είπε ότι στο τέλος σωθηκανε...... σορρυ φιλε,δεν το εκανα επιτηδες.δυστηχως δεν σκεφτηκα οτι πολλοι δεν την εχουν δει απο εδω μεσα.σορρυ και παλι.
Haris San Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 I origins Χωρις νοημα.. Hunger games Ληστεια. Με κουκουλα
viper2005 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 La Isla Minima Ισπανικό αστυνομικό θρίλερ με την ιστορία να εκτυλίσσεται σε μια επαρχιακή πόλη μετά την πτώση της δικτατορίας του Φράνκο. Το ζευγάρι φασίστας-αναρχικός μπάτσος είναι πολύ καλοί, φωτογραφία εξαιρετική (οι τίτλοι αρχής από τους καλύτερους που έχω δει και εξαιρετικά πρωτότυπη ιδέα), ένταση μυστήριο ρυθμός άψογα. Μόνο "αρνητικό" τα κλισέ μηνύματα για την διαφθορά και την πολιτική. Θυμίζει στο στυλ την El secreto de sus ojos 7.5/10 και μάλλον την αδικώ δεν αποκλείεται να την δούμε και σε επανέκδοση στον αμερικανικό νότο Πολυ καλη οντως, θα μπορουσες να την πεις και Ευρωπαϊκο remake του Memories of murder Ηταν εξαιρετική ταινια και η σύγκριση με το memories of murder ειναι άστοχη επειδη το μόνο που τις συνδέει ειναι το remote rural location.
GreekMonkey Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 whiplash Ντάξει ρε παιδιά. Δεν με ξετρέλανε κιόλας. Κλάιν μαιν ον δεν λάιν. 7.5/10
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Σήμερα θα δω: The Imitation Game "ποια ταινία ΜΟΛΙΣ είδατε"... 7
Arwindan Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Είναι ταξίδι στο χρόνο, deja vu και έτσι. Την έχει ήδη δει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις