BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 "ποια ταινία ΜΟΛΙΣ είδατε"... Το λέω επειδή μόλις βγήκε στον θείο για να ενημερώσω και τους αλλους οτι βγήκε σε 1080p/720p bluray.Επειδή είναι must see top ταινία
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Το λέω επειδή μόλις βγήκε στον θείο για να ενημερώσω και τους αλλους οτι βγήκε σε 1080p/720p bluray.Επειδή είναι must see top ταινία http://www.insomnia.gr/topic/456023-%CF%84%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CE%B4%CF%89-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AD%CF%82/ κι εδώ θα το γράψεις αφού την δεις υποθέτω? 2
Arwindan Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Site: Cronos (1993) Μου άρεσε πολύ το πως ξεκίνησε η ταινία, αλλά ξενέρωσα πολύ με το πως εξελίχθηκε. Ένας αλχημιστής έφτιαξε μία συσκευή που σου δίνει αιώνια ζωή, αλλά να για να γίνει αυτό σε μετατρέπει σε βρυκόλακα. Θα προτιμούσα να είχε εξελιχθεί κάπως αλλιώς το σενάριο. Πέρα από αυτό η ατμόσφαιρα της ταινίας είναι αρκετή καλή όπως και η σκηνοθεσία. 5.8/10
Scullbag Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Dawn of the Planet of the Apes 4/10 1 γιατί γυρίστηκε οπότε είναι αργά για 0, και άλλα 3 για τον ουρακοτάγκο και τις 1,2 σκόρπιες ατάκες που πιθανώς είχε. Το επίπεδο ηλιθιότητας αυτής της ταινίας έχει σπάσει κοντέρ. Κατάλληλη μόνο για κάτω των 14, μπας και δεν καταλάβουν τι παίζει και απολαύσουν τις σκηνές δράσης τουλάχιστον. Για τους υπόλοιπους, ζητούμε ταπεινά συγνώμη, αλλά κανένας στο pre-production δεν ενδιαφέρθηκε να γράψει ένα πιστευτό -έστω- σενάριο, ελπίζαμε ότι σας είχαμε με παράλογες ανθρώπινες εγκαταστάσεις, σκηνές και ενέργειες, κενούς, κλισέ χαρακτήρες και κακό cgi. Αυτή ήταν η τέταρτη μούφα ταινία που είδαμε αυτές τις μέρες. Στη σειρά. Και καλά, να βάζαμε συνειδητά b-movies να το καταλάβω, λίγη χαλάρωση θέλαμε 2
V for Vagelis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Κακό cgi λέει... BAN από την υποενότητα του κινηματογράφου παρακαλώ! 3
Scullbag Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Sorry δεν μου άρεσε, μπορεί να μην έφταιγαν τα εφέ, αλλά η εντελώς μη ρεαλιστική αίσθηση που μου άφησε η ταινία. Που και πάλι, τα ειδικά εφέ παίζουν ρόλο στην αισθητική της ταινίας, οπότε αν καταλήγεις να έχεις την αίσθηση του ψηφιακού και μη πραγματικού, κάτι δεν λειτουργεί σωστά. Καμία σημασία δεν έχει πόση ανάλυση είχε ο κάθε πίθηκος και πόσες ώρες ρένταρε ο υπολογιστής της νάσα για να βγάλει το τελικό αποτέλεσμα. Ήταν χάλια. Από κάθε άποψη. Από τις μοναδικές φορές που η χρήση των ειδικών εφέ με άφησε άφωνη με την τελειότητά της, την ευστροφία στην κατασκευή και εφαρμογή τους ήταν στους Avengers. Και στο Interstellar, λόγω της εικονοποίησης επιστημονικών αρχών και θεωριών που μόνο έτσι θα μπορούσαμε να δούμε αυτή τη στιγμή. Αν δεν συμφωνείς, big deal Σε πιο θετικά νέα, επιτέλους βρέθηκε μια καλή ταινία για απόψε! I Origins 9/10 Πρωτότυπη, καλογραμμένη και καλοφτιαγμένη. Και αισθητικά άρτια. Όλα τα καλά που προσφέρει ένα καλό σενάριο. Kudos στον Mike Cahill, που είναι και νέος, σχετικά, για σκηνοθέτης.
ikaruga24 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2015 The babadook - http://www.imdb.com/title/tt2321549/?ref_=fn_al_tt_1 Γαμώ δηλαδή με τον τίτλο. Απίστευτα παραπλανητικός καθώς και το ίδιο το trailer σε παραπλανούν αβέρτα. Η ταινία είναι πάρα μα πάρα πολύ καλή, με αρκετά αλληγορικά μηνύματα και σε κρατάει μόνιμα μέχρι το τέλος της στην άκρη της δικής σου θέσης. Είναι με άνεση πολύ καλύτερη από Sinister και Conjuring και θεωρώ αυτές τις ταινίες αξιοπρεπέστατες για την κατηγορία και την προσπάθεια του να δώσουν κάτι διαφορετικό τη σήμερον ημέρα. Αν και το focus δεν είναι ίδιο η ταινία παραμένει εξαιρετικά αποτελεσματική στο να μεταφέρει "φόβο" και creepiness στον θεατή. Οι ανατροπές που πρόκειται να δείτε δεν σαν δίνονται στο πιάτο αλλά είναι ξεκάθαρες. Ορισμένοι μπορεί να μην τις καταλάβετε καν! Εγώ αναλογίστηκα αυτά που είδα μετά το τέλος της ταινίας και όλα έκαναν "κλικ" στη θέση τους. Μπράβο! Οσοι θέλετε μια ριχή ταινία με φθηνά τεχνάσματα, νεαρούς και νεαρές να σφάζονται και να ουρλιάζουν...δεν είναι η ταινία για εσάς. Αυτή η ταινία είναι για όσους θέλουν κάτι ποιο βαθύ και αποτελεσματικό και ως εκ τούτου κάποιοι θα το βρουν κουραστικό και βαρετό. Σίγουρα αξίζει θέαση, μόνοι σας ή με το έτερον ήμιση για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Εχει έναν αέρα we need to talk about Kevin αλλά είναι αρκετά διαφορετικό στην τελική. Από εμένα με άνεση 8/10, μην πω και 9/10 καθώς την ευχαριστήθηκα πολύ. 2
kgian Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Marshland http://www.imdb.com/title/tt3253930/ Έχω να δηλώσω πως τα ισπανόφωνα αστυνομικά θρίλερ κοντεύουν να δημιουργήσουν δικιά τους σχολή. Το έχουν οι άνθρωποι. Ωραία ταινία, μυστήριο, τοπία, μουσική. Ωραίο! 1
Prospector8 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 The babadook - http://www.imdb.com/title/tt2321549/?ref_=fn_al_tt_1 Γαμώ δηλαδή με τον τίτλο. Απίστευτα παραπλανητικός καθώς και το ίδιο το trailer σε παραπλανούν αβέρτα. Η ταινία είναι πάρα μα πάρα πολύ καλή, με αρκετά αλληγορικά μηνύματα και σε κρατάει μόνιμα μέχρι το τέλος της στην άκρη της δικής σου θέσης. Είναι με άνεση πολύ καλύτερη από Sinister και Conjuring και θεωρώ αυτές τις ταινίες αξιοπρεπέστατες για την κατηγορία και την προσπάθεια του να δώσουν κάτι διαφορετικό τη σήμερον ημέρα. Αν και το focus δεν είναι ίδιο η ταινία παραμένει εξαιρετικά αποτελεσματική στο να μεταφέρει "φόβο" και creepiness στον θεατή. Οι ανατροπές που πρόκειται να δείτε δεν σαν δίνονται στο πιάτο αλλά είναι ξεκάθαρες. Ορισμένοι μπορεί να μην τις καταλάβετε καν! Εγώ αναλογίστηκα αυτά που είδα μετά το τέλος της ταινίας και όλα έκαναν "κλικ" στη θέση τους. Μπράβο! Οσοι θέλετε μια ριχή ταινία με φθηνά τεχνάσματα, νεαρούς και νεαρές να σφάζονται και να ουρλιάζουν...δεν είναι η ταινία για εσάς. Αυτή η ταινία είναι για όσους θέλουν κάτι ποιο βαθύ και αποτελεσματικό και ως εκ τούτου κάποιοι θα το βρουν κουραστικό και βαρετό. Σίγουρα αξίζει θέαση, μόνοι σας ή με το έτερον ήμιση για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Εχει έναν αέρα we need to talk about Kevin αλλά είναι αρκετά διαφορετικό στην τελική. Από εμένα με άνεση 8/10, μην πω και 9/10 καθώς την ευχαριστήθηκα πολύ. Εχω δυο ατομα που την είδανε και εξέφρασαν περίπου την ιδια αποψη... Πρόκειται για διαμαντάκι μου φαίνεται.. Θα την δω και εγω σύντομα... Whiplash 8/10 Πολυ καλη! Φοβερές ερμηνείες, μουσική και εκπληκτικο τελείωμα, αν και ηθελα να δειξει λιιγο παραπάνω, αλλα λογικα ολα θα υποθηκαν στο τελευταίο βλεμα του "Δασκάλου"..! 1
gdriver Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 wild stories μία τρελή ταινία που βγάζει ταυτόχρονα γέλιο αλλά και ενόχληση. 5 ιστορίες τραγικές , πάτου και ανύψωσης, φόνου και ζήλιας. κάθε μία με το δικό της μήνυμα να μεταφέρει έστω και αν δεν το κάνει με βάθος προκειμένου να φαίνεται "χοντρή" κουλτούρα. με την πρώτη ιστορία ,δεν ξέρω , αλλά λύθηκα στα γέλια έστω και με αυτή την εξέλιξη. περνάει ευχαρίστως η ώρα. 2
AGGANIS13 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Ειδα το dumb and dumber 2 Απογοητευση. Περιμενα πολυ περισσοτερα.
ikaruga24 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Εχω δυο ατομα που την είδανε και εξέφρασαν περίπου την ιδια αποψη... Πρόκειται για διαμαντάκι μου φαίνεται.. Θα την δω και εγω σύντομα... Είναι είναι το άτιμο. Ειδα κάμποσες λίστες από "best horror films of the last five years" και σε αρκετές αυτή ήταν στο νούμερο ένα. Η βαθμολογία στο IMBD είναι για το πέος, έπρεπε να έχει αρκετά παραπάνω. Επειδή διάβασα μερικά review από αυτούς που την βαθμολόγησαν χαμηλά απλά θα σου πω ότι ούτε κατάλαβαν τι είδαν είτε αισθάνθηκαν ότι τους κορόιδεψαν (για την παραπλάνηση που λέγαμε) και άλλα περίμεναν και άλλα είδαν. Απλά να την δεις, θα μείνεις απόλυτα ευχαριστημένος. 1
gdriver Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Είναι είναι το άτιμο. Ειδα κάμποσες λίστες από "best horror films of the last five years" και σε αρκετές αυτή ήταν στο νούμερο ένα. Η βαθμολογία στο IMBD είναι για το πέος, έπρεπε να έχει αρκετά παραπάνω. Επειδή διάβασα μερικά review από αυτούς που την βαθμολόγησαν χαμηλά απλά θα σου πω ότι ούτε κατάλαβαν τι είδαν είτε αισθάνθηκαν ότι τους κορόιδεψαν (για την παραπλάνηση που λέγαμε) και άλλα περίμεναν και άλλα είδαν. Απλά να την δεις, θα μείνεις απόλυτα ευχαριστημένος. να σε εμπιστευτώ δηλάδη ; το πούλησες ωραία και με έψησες.
Fotis13 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Site: The imitation game Αρχικα νομιζα πως ειναι προιον μυθοπλασιας(οχι το enigma) στους τιτλους τελους συνειδητοποιησα πως προκειται για πραγματικη ιστορια και μαλιστα εξαιτιας της διαβαθμισης σε ακρως απορρητο αποκαλυφθηκε μετα απο πολλα χρονια. Πολυ καλη ταινια κρατα αμειωτο το ενδιαφερον , με εναν εξαιρετικο Cumberbatch αλλωστε ειναι φτιαγμενος για τετοιους ρολους οπως τον ειδαμε και στο Sherlock. 7.9/10 3
ikaruga24 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 να σε εμπιστευτώ δηλάδη ; το πούλησες ωραία και με έψησες. Εγώ λέω ότι πρόκειται για το καλύτερο, μαύρο και ψυχολογικό θρίλερ που έχω δει τα τελευταία χρόνια. Το αν με εμπιστεύεσαι ή όχι πρέπει να δεις τα υπόλοιπα mini-review μου για να δεις αν σου κάνω ή όχι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις