Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Link.png Site: Escobar: Paradise Lost

Απο τον σκηνοθετη του εκπληκτικου Life of Pi,ταινια με τον περιβοητο Κολομβιανο χονδρεμπορα :P.

Παιζουν κατι κομπαρσοι  και ο μεγιστος Benicio del Toro ο οποιος σολαρει αγρια επισκιαζει τους παντες  και επιδεικνυει την χαμαιλεοντια  τεχνικη του  σε εναν ακομα ρολο που τον ερμηνευσε σαν να γραφτηκε για αυτον.

Overall  μετριο το  αποτελεσμα ,βλεπεται ανετα ομως .

6.7/10

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 1
  • Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αφιέρωμα κατεστραμμένων ταινιών σήμερα. Είπαμε να αρχίσουμε με Black Sheep και μετά θα περνούσαμε σε Sharktopus και Dead Snow 2.

Μέγα λάθος. Μετά το Black Sheep, απλά δεν το είχαμε μέσα μας να συνεχίσουμε. Τι ήταν αυτό το πράγμα :-(  

Έχασα κάθε ελπίδα για την ανθρωπότητα και κατέληξα να συχαίνομαι τον εαυτό μου που υπάρχει στον κόσμο στον οποίο γυρίστηκε αυτή η ταινία. Έχω δει και έχω δει b-movies, η συγκεκριμένη απλά δεν είχε προηγούμενο.

HAHAHHAHAHHAHA! XD I love this movie!! Για τις προφορές New Zealand, για το σουρεάλ σενάριο, για τα δολοφονικά προβατάκια, για τις φάτσες των πρωταγωνιστών...αχ θέλω να την ξαναδώ τώρα.

black-sheep-5-meme-generator-can-t-sleep

Δημοσ.

Ρε συ και μεις σε αυτά ελπίζαμε. Αλλά ώρες ώρες ήταν τόσο αρρωστημένο

π.χ. οι προβατοποιημένοι άνθρωποι, η σκηνή που φαγώθηκε ένας φαλλός στο τέλος

που δεν την παλέψαμε ιδιαίτερα. Θα δούμε το Dead Snow 2 απόψε όμως, αυτό τουλάχιστον είναι σταθερή αξία :P

Δημοσ.

Rainman

Must see

Μ εκανε να συμπαθησω Tom Cruise.

Εκαιρετικη ερμηνεια Dustin Hoffman.

Wild Tales

Παροτρυνθηκα απο προηγουμενα review στο thread

Εξαιρετικη Μαυρη κωμωδια, περνας ευχαριστα την ωρα αν εισαι φαν του ειδους.

Interstellar

Απλα Νολαν.... Οντας φαν της αστρονομιας, μου εδωσε εναυσμα να ξαναασχοληθω με ενα βιβλιο

για μαυρες τρυπες του Thorne, ο οποιος εχει και συμβουλευτικο ρολο στην έπιστημη' της ταινιας.

2001 A space odyssey

Πρεπει να δεις την ταινια προετοιμασμενος να ταξιδεψεις πιο πολυ σε μαγευτικες εικονες του συμπαντος αλλιως

μπορει να κουρασει.

Εχει και τα απαραιτητα ερεθισματα για να σε κανει να σκεφτεις την ολη πλοκη.

The Canal

Καλουτσικη horror movie. Τον λυπηθηκα τον πρωταγωνιστη οταν ειδε για πρωτη φορα τι γινεται.

Εκει ελπιζεις να μην το παθεις απλα...

hunger games mockinjay

Μεγαλη διαρκεια , απλη περιπετεια, μαλλον χαμενη ωρα

Δημοσ.

Απο τον σκηνοθετη του εκπληκτικου Life of Pi,ταινια με τον περιβοητο Κολομβιανο χονδρεμπορα :P.

Στο Life of Pi πρωταγωνιστουσε δεν σκηνοθετουσε......

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μονο για τα μουτρα του Del Toro στο ποστερ πρεπει να το δω αυτο.

Ενταξει το ατομο σπερνει τι να λεμε .

Link.png Site: Exodus: Gods and Kings

Ridley Scott ,Christian Bale πολυ καλη παραγωγη και εφε .Αυτο δεν εχει κατι αλλο.Βοηθεια μας 

6.3/10

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 1
Δημοσ.

Ridley Scott ,Christian Bale πολυ καλη παραγωγη και εφε .Αυτο δεν εχει κατι αλλο.Βοηθεια μας 

6.3/10

απο την μια μυριζομαι φωλαρα απο την αλλη δεν χανω με τιποτα εργο αυτης της ηθοποιαρας του Bale! διλημμα ..

Δημοσ.

The Water Diviner

Ποιος να το περίμενε να δούμε ταινία που εκτυλίσσεται στην Τουρκία κατά την περίοδο της Μικρασιατικής Εκστρατείας από το αυστραλιανό σινεμά!

Καλογυρισμένη,με όμορφα/ανοιχτά πλάνα και με καλούς ηθοποιούς διαφόρων εθνικοτήτων,ακόμα και hot ονόματα.

Αν κάποιος αρέσκεται στον συνδυασμό μιας ιστορίας ανθρωπίνων σχέσεων με ιστορικό υπόβαθρο νομίζω δε θα χάσει την ώρα του.

• Like 2
Δημοσ.

Cloverfield

Νιώθω απογοήτευση, σαν να έχασα τσάμπα χρόνο απ'τη ζωή μου. Δεν θα μπω καν στον κόπο να την αναλύσω.

3/10 με επιείκεια.

• Like 1
Δημοσ.

Gone girl

Τα τεράστια σεναριακά κενά, η χλιαρή (επιεικά) ερμηνία του Affleck, οι υπερβολικά "υπερβολικοί" χαρακτήρες και το κακό τέλος με απέτρεψαν από το μ αρέσει η ταινία παρά την πολύ καλή σκηνοθεσία.

Απογοητεύτηκα, την περίμενα αρκετά καλύτερη (λόγω) Fincher.

6/10

• Like 2
Δημοσ.

"ο βασιλιάς" του Νίκου Γραμματικού.

γιατί δεν την είχα δει νωρίτερα αυτήν την ταινία.

το πως παντρεύεται η αληθινή ιστορία με το συμβολισμό μέσα από τα θρησκευτικά μάτια του σκηνοθέτη , είναι κάτι το μαεστρικό. από το εικοστό λεπτό και μετά η ταινία είναι ένας συμβολισμός με το κάθε τι , πράγμα ,κίνηση, φωτογραφία,ζώο απλώς να κραυγάζουν για το τί θέλει να περάσει ο δημιουργός του, το τί συμβολίζει μέσα από την ουσία του .  αλληγορική μπορεί να χαρακτηριστεί μία ταινία που από την αρχή της έως το τέλος της περιέχει στο σεναριακό της φάκελο αυτό το εκφραστικό μέσο και όχι μόνο μία σκηνή ή ατάκα μέσα σε ολόκληρο το σύμπαν της, εντούτοις σε αυτήν εδώ κάτι τέτοιο ανατρέπεται και κάλλιστα μπορείς να χαρακτηρίσεις ένα και μόνο πράγμα αλληγορικό. αναφορές σε γνωστικούς, σε θρησκόληπτους και σε θρησκο-υποκριτές, στην τυφλή δικαιοσύνη όλα συνυπάρχουν μέσα από την αγαθή "αφήγηση" και ροή. την ταινία μπορεί να την παρακολουθήσει κανείς και στο youtube. 

Μου άρεσε πάρα πάρα πολύ!

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...