Fotis13 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Site: Escobar: Paradise Lost Απο τον σκηνοθετη του εκπληκτικου Life of Pi,ταινια με τον περιβοητο Κολομβιανο χονδρεμπορα . Παιζουν κατι κομπαρσοι και ο μεγιστος Benicio del Toro ο οποιος σολαρει αγρια επισκιαζει τους παντες και επιδεικνυει την χαμαιλεοντια τεχνικη του σε εναν ακομα ρολο που τον ερμηνευσε σαν να γραφτηκε για αυτον. Overall μετριο το αποτελεσμα ,βλεπεται ανετα ομως . 6.7/10 Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2015 από Fotis13 1
*nenya* Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Αφιέρωμα κατεστραμμένων ταινιών σήμερα. Είπαμε να αρχίσουμε με Black Sheep και μετά θα περνούσαμε σε Sharktopus και Dead Snow 2. Μέγα λάθος. Μετά το Black Sheep, απλά δεν το είχαμε μέσα μας να συνεχίσουμε. Τι ήταν αυτό το πράγμα Έχασα κάθε ελπίδα για την ανθρωπότητα και κατέληξα να συχαίνομαι τον εαυτό μου που υπάρχει στον κόσμο στον οποίο γυρίστηκε αυτή η ταινία. Έχω δει και έχω δει b-movies, η συγκεκριμένη απλά δεν είχε προηγούμενο. HAHAHHAHAHHAHA! XD I love this movie!! Για τις προφορές New Zealand, για το σουρεάλ σενάριο, για τα δολοφονικά προβατάκια, για τις φάτσες των πρωταγωνιστών...αχ θέλω να την ξαναδώ τώρα.
Scullbag Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Ρε συ και μεις σε αυτά ελπίζαμε. Αλλά ώρες ώρες ήταν τόσο αρρωστημένο π.χ. οι προβατοποιημένοι άνθρωποι, η σκηνή που φαγώθηκε ένας φαλλός στο τέλος που δεν την παλέψαμε ιδιαίτερα. Θα δούμε το Dead Snow 2 απόψε όμως, αυτό τουλάχιστον είναι σταθερή αξία
devil-ji Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Rainman Must see Μ εκανε να συμπαθησω Tom Cruise. Εκαιρετικη ερμηνεια Dustin Hoffman. Wild Tales Παροτρυνθηκα απο προηγουμενα review στο thread Εξαιρετικη Μαυρη κωμωδια, περνας ευχαριστα την ωρα αν εισαι φαν του ειδους. Interstellar Απλα Νολαν.... Οντας φαν της αστρονομιας, μου εδωσε εναυσμα να ξαναασχοληθω με ενα βιβλιο για μαυρες τρυπες του Thorne, ο οποιος εχει και συμβουλευτικο ρολο στην έπιστημη' της ταινιας. 2001 A space odyssey Πρεπει να δεις την ταινια προετοιμασμενος να ταξιδεψεις πιο πολυ σε μαγευτικες εικονες του συμπαντος αλλιως μπορει να κουρασει. Εχει και τα απαραιτητα ερεθισματα για να σε κανει να σκεφτεις την ολη πλοκη. The Canal Καλουτσικη horror movie. Τον λυπηθηκα τον πρωταγωνιστη οταν ειδε για πρωτη φορα τι γινεται. Εκει ελπιζεις να μην το παθεις απλα... hunger games mockinjay Μεγαλη διαρκεια , απλη περιπετεια, μαλλον χαμενη ωρα
wolves Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Απο τον σκηνοθετη του εκπληκτικου Life of Pi,ταινια με τον περιβοητο Κολομβιανο χονδρεμπορα . Στο Life of Pi πρωταγωνιστουσε δεν σκηνοθετουσε...... 1
Fotis13 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Στο Life of Pi πρωταγωνιστουσε δεν σκηνοθετουσε...... Εχεις δικιο , του Ang Lee ειναι my bad λογω κεκτημενης .
alex_000 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Site: http://www.imdb.com/title/tt2515030/?ref_=nv_sr_1">Escobar: Paradise Lost 6.7/10 μονο για τα μουτρα του Del Toro στο ποστερ πρεπει να το δω αυτο. 2
Fotis13 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) μονο για τα μουτρα του Del Toro στο ποστερ πρεπει να το δω αυτο. Ενταξει το ατομο σπερνει τι να λεμε . Site: Exodus: Gods and Kings Ridley Scott ,Christian Bale πολυ καλη παραγωγη και εφε .Αυτο δεν εχει κατι αλλο.Βοηθεια μας 6.3/10 Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2015 από Fotis13 1
Mau-Maus Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Ridley Scott ,Christian Bale πολυ καλη παραγωγη και εφε .Αυτο δεν εχει κατι αλλο.Βοηθεια μας 6.3/10 απο την μια μυριζομαι φωλαρα απο την αλλη δεν χανω με τιποτα εργο αυτης της ηθοποιαρας του Bale! διλημμα ..
tritonas00 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 της ηθοποιαρας του Bale! Μπα στην συγκεκριμενη ειναι μετριος-ξεπετα φαση. 2
kostas_sl Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 The Water Diviner Ποιος να το περίμενε να δούμε ταινία που εκτυλίσσεται στην Τουρκία κατά την περίοδο της Μικρασιατικής Εκστρατείας από το αυστραλιανό σινεμά! Καλογυρισμένη,με όμορφα/ανοιχτά πλάνα και με καλούς ηθοποιούς διαφόρων εθνικοτήτων,ακόμα και hot ονόματα. Αν κάποιος αρέσκεται στον συνδυασμό μιας ιστορίας ανθρωπίνων σχέσεων με ιστορικό υπόβαθρο νομίζω δε θα χάσει την ώρα του. 2
Evilsmile Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Site: wild card καλή ταινιούλα με γαμάο-τάο statham για να περάσει η ώρα
*nenya* Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Cloverfield Νιώθω απογοήτευση, σαν να έχασα τσάμπα χρόνο απ'τη ζωή μου. Δεν θα μπω καν στον κόπο να την αναλύσω. 3/10 με επιείκεια. 1
liakjim Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Gone girl Τα τεράστια σεναριακά κενά, η χλιαρή (επιεικά) ερμηνία του Affleck, οι υπερβολικά "υπερβολικοί" χαρακτήρες και το κακό τέλος με απέτρεψαν από το μ αρέσει η ταινία παρά την πολύ καλή σκηνοθεσία. Απογοητεύτηκα, την περίμενα αρκετά καλύτερη (λόγω) Fincher. 6/10 2
gdriver Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 "ο βασιλιάς" του Νίκου Γραμματικού. γιατί δεν την είχα δει νωρίτερα αυτήν την ταινία. το πως παντρεύεται η αληθινή ιστορία με το συμβολισμό μέσα από τα θρησκευτικά μάτια του σκηνοθέτη , είναι κάτι το μαεστρικό. από το εικοστό λεπτό και μετά η ταινία είναι ένας συμβολισμός με το κάθε τι , πράγμα ,κίνηση, φωτογραφία,ζώο απλώς να κραυγάζουν για το τί θέλει να περάσει ο δημιουργός του, το τί συμβολίζει μέσα από την ουσία του . αλληγορική μπορεί να χαρακτηριστεί μία ταινία που από την αρχή της έως το τέλος της περιέχει στο σεναριακό της φάκελο αυτό το εκφραστικό μέσο και όχι μόνο μία σκηνή ή ατάκα μέσα σε ολόκληρο το σύμπαν της, εντούτοις σε αυτήν εδώ κάτι τέτοιο ανατρέπεται και κάλλιστα μπορείς να χαρακτηρίσεις ένα και μόνο πράγμα αλληγορικό. αναφορές σε γνωστικούς, σε θρησκόληπτους και σε θρησκο-υποκριτές, στην τυφλή δικαιοσύνη όλα συνυπάρχουν μέσα από την αγαθή "αφήγηση" και ροή. την ταινία μπορεί να την παρακολουθήσει κανείς και στο youtube. Μου άρεσε πάρα πάρα πολύ! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις