Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

[..] Για γελια.

Μπλουζ, ο τρόπος που κρίνεις την ταινία είναι ο λόγος ύπαρξής της.

Την επιβεβαιώνεις χωρίς καν να το καταλαβαίνεις.

Αυτά από εμένα, όποιος έχει αμφιβολίες ας διαβάσει ανεξάρτητες κριτικές, καλημέρα!   :-)

• Απαντ. 19,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μα ειναι παραλογη ιστορια.Πανω σε μια παραλογη ιστορια προσπαθει να στηθει και να περασει  ενα βαθυστοχαστο ντε και μηνυμα για την αλληλεγγυη  την συναδελφικοτητα και την οικονομικη κριση .Ειναι δυνατον στην πραγματικη ζωη να ψηφιζουν ο Νικος και ο Γιαννης για το αν θα απολυθει η Μαρια ? Δηλαδη αν ψηφιζαν να μεινει ποιες θα ηταν οι σχεσεις των εργαζομενων μετα ? Και εγω απο εσενα (νομιζω) την εβαλα στο wιshlist , σιγουρα απο καποιο ποστ εδω , αλλα μου φαινεται την κρινεις με επιεικια λογω του ευαισθητου θεματος.

Δημοσ.

Αν και δεν θυμάμαι να χάνει κάπου σκηνοθετικά, το να σχολιάζεις το πώς κινείται η κάμερα σε μία τέτοια ταινία, είναι σαν να σου δείχνουν τον Παρθενώνα και να λες μαλακία χρώμα έχει, θα τον προτιμούσα μωβ..

Νομίζω πως η ταινία είναι ξεκάθαρη στο τι θέλει να παρουσιάσει, και το κάνει πολύ καλά κατά την άποψή μου.

Νομίζω πως κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις. Σκηνοθεσία δεν είναι μόνο η κίνηση της κάμερας αλλά και το πως εισάγεις, παρουσιάζεις και εξελίσεις μια ιστορία.

Και στην τελική η ταινία έχει σκηνοθεσία 3/10, σενάριο 2/10, φωτογραφία 3/10 ενώ ακόμα δεν μας έχεις πει τι καλό βρήκες στην ταινία και νομίζω πως ισχύει αυτό που λέει ο μπλου και που είπα και στην αρχή, ότι την κρίνεις με πολύ αβάτζο λόγω του θέματος που μπορεί να σε αγγίζει, αδιοφορώντας όμως για τα υπόλοιπα στοιχεία

Δημοσ.

Αυτό με την Κοτιγιαρ ήταν πραγματικά χαμένος χρόνος. Δεν μου είπε τίποτα η ταινία. Δεν με διασκέδασε, δεν με συγκίνησε, δεν με προβλημάτισε. Ήταν σαν να βλέπεις έναν άσχετο να γυρίζει να χτυπάει κουδούνια.

Την είχα δει πριν λίγους μήνες.

Δημοσ.

Αυτό με την Κοτιγιαρ ήταν πραγματικά χαμένος χρόνος. Δεν μου είπε τίποτα η ταινία. Δεν με διασκέδασε, δεν με συγκίνησε, δεν με προβλημάτισε. Ήταν σαν να βλέπεις έναν άσχετο να γυρίζει να χτυπάει κουδούνια.

Την είχα δει πριν λίγους μήνες.

Ντε και καλα διευσδυτικη ματια στις ανθρωπινες και εργασιακες σχεσεις , οπου καποιοι τυποι, της διπλανης πορτας , κρατανε ολοι στα χερια τους την τυχη ενος ανθρωπου,οι εσωτερικες συγκρουσεις  , τα πελωρια διλληματα και η ''σκιαγραφηση'' των χαρακτηρων .Ο  μεταναστης , ο μικρομεσοαστος κλπ.

Σαν κακογραμμενο δικαστικο θριλερ της σειρας  , με ενορκους κλπ.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Σήμερα είναι η μέρα ταινίας. Aκούω προτάσεις για καμία καλή φαντασίας :)

Battlefield Earth (2000)

θα την λατρεψεις ... μονο αυτο σε  λεω

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Σήμερα είναι η μέρα ταινίας. Aκούω προτάσεις για καμία καλή φαντασίας :)

Αν εννοείς επιστημονικής φαντασίας, Interstellar (αν δεν την έχεις δει ακόμα).

Δημοσ.

Seventh Son

Ταινία φαντασίας που δεν είναι για όλη την οικογένεια, με μάγισσες, τέρατα, δράκους, Jeff Bridges, Julianne Moore, μάχες, αίμα, σφαγές, πάει και βάζει έφηβο πρωταγωνιστή. Λες και δεν έχει θάψει η εφηβεία τόσους και τόσους τίτλους.

Ένα 5/10, κι αυτό γιατί έχει +2 για τους Bridges και Moore.

The Young and Prodigious T.S. Spivet 9/10

Καταπληκτική, υπέροχη, πανέμορφη ταινία. Όχι ότι περίμενα ποτέ κάτι λιγότερο από τον Jean-Pierre Jeunet. Και παρότι ο καημένος ο πιτσιρικάς είχε βαρύ ρόλο, λίγες φορές το έχασε. Πολύ καλός.

Δημοσ.

Παιδιά δείτε το http://www.imdb.com/title/tt1542344/?ref_=nv_sr_4 "127 ωρες"

Πραγματικά με πιάνει ίλιγγος όταν σκέφτομαι το τέλος της ταινίας, αλλά και το σοκ που ένιωσα στην αρχή, ήταν πολύ δυνατό!

Αξίζει τον χρόνο σας, ακόμα και αν διαβάσετε το σενάριο και δεν σας αρέσει, δείτε το γιατί η σκηνοθεσία του μπόιλ είναι αλλού! Δεν έχω ξανανιώσει έτσι σε αποκορύφωμα ταινίας! Σαν να με πήρε από τα μαλλιά και να με έβαλε στο πανί , και όταν ολοκληρώθηκε η κορύφωση της σκηνής να με πέταξε πάλι πίσω στον καναπέ!

Φυσικά κάθε σημείο τη ταινίας ήταν αριστοτεχνικά δομημένο και δεν σε άφηνε να βαρεθείς.

.

.

.

Το είδα προχθές και ακόμα με στοιχειώνει! 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...