Sellers Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Taken 3. Μαλακιάρα. Εκτος του οτι δεν υπήρχε μοντάζ (απλα κολλημένες σκηνές), οι σκηνες δρασης ηταν frame ανα δευτερολεπτο. Δεν καταλαβαινα τι γινοταν. Kαι εντάξει, δεν ζητώ ρεαλισμό, προφανώς. Αλλα, του πούστη. Το επόμενο λεβελ ηταν να μην τον πετύχουν οι σφαίρες έτσι: 1
king2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Οπως ειπα παιδια γουστα του καθενος.Το conjuring το πηγαινε αρκετα καλα αλλα τα τελευταια 20 λεπτα δεν μου αρεσαν.Στο sinister τρομαξα αρκετες φορες και μου αρεσε και ολη η πλοκη.Στο babadook σε κερδιζει η ατμοσφαιρα σε ολη τη διαρκεια του. Γενικα τα τελευταια χρονια βγαινουν λιγα καλα θριλερ και ακομα και καποια μετρια τα θεωρουμε καλα γιατι δεν υπαρχει κατι πραγματικα καλυτερο. Taken 3. Μαλακιάρα. Εκτος του οτι δεν υπήρχε μοντάζ (απλα κολλημένες σκηνές), οι σκηνες δρασης ηταν frame ανα δευτερολεπτο. Δεν καταλαβαινα τι γινοταν. Kαι εντάξει, δεν ζητώ ρεαλισμό, προφανώς. Αλλα, του πούστη. Το επόμενο λεβελ ηταν να μην τον πετύχουν οι σφαίρες έτσι: Ηρωας και μονο που αντεξες και το ειδες.Το ενα μου αρεσε.Το 2 το πετυχα στη νοβα πριν καιρο και το ειδα αλλα μονο που δεν κοιμηθηκα.Το 3 ουτε καν μπηκα στον κοπο να το κατεβασω.Το αρμεγμα παει πολυ καλα στο Hollywood. Ειδα χθες το kill bill vol 1.Η καλυτερη του Ταραντινο.Αψογη σκηνοθεσια μουσικαρα και η σκηνες μαχης εξαιρετικες.Cult ταινια.Σημερα θα δω και το 2. 9/10 The Maze Runner Μεχρι τη μεση περιπου μου αρεσε πολυ.Το μυστηριο την κρατουσε.Απο οταν εδειξε τον hunter και μετα τα κλισε εγιναν παρα πολλα.Το τελος αφηνει πολλα ερωτηματα και θα βγουν ακομα 2 ταινιες για να κλεισει η τριλογια.Βασικα σου λεει αφου πετυχε το hunger games και το divergent γιατι οχι και αυτο.Εφηβικη ταινια βασικα με οτι αυτο συνεπαγετε. 6/10
stratigos24 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Eίδα το Πέμτη & 12. Μου άρεσε αρκετά, οι ηθοποιοί παίζουν πολύ καλά, έχει ωραίο χιούμορ, η σκηνοθεσία πάλι μου άρεσε για ελληνική ταινία και γενικά μου άφησε πολύ καλή εντύπωση στο σύνολο της η ταινία.
kgian Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Fury http://www.imdb.com/title/tt2713180/ Τα πλάνα ήταν λίγο σκοτεινά αλλά οι σκηνές της μάχης ήταν πολύ καλογυρισμένες. Πραγματικά ένιωθες τις οβίδες να περνάνε ξυστά. Οι ενδιάμεσες μάχες καλύτερες από την τελική. Γενικώς άξιζε η ταινία. 6/10
king2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 You're Next Ξεκιναει λίγο αδύναμα αλλά μετα το πρωτο 40λεπτο γίνετε πολύ καλη.Είναι ενα ειδος θρίλερ/τρόμου με σπλατερ στοιχεια.Το τέλος επίσης αντάξιο της ταινίας. 7/10 2
Voodooman Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 The Hobbit:The battle of the five armies. Το είδα και αυτό και τελείωσα με την αγγαρεία που λεγόταν Τριλογία Χόμπιτ. Ασύνδετο και με τεράστια κενά στην πλοκή, ήταν μία συρραφή εντυπωσιακών σκηνών. Έχω δει και χειρότερες, αλλά δεν χάνει τίποτα όποιος δεν την δει. 1
kgian Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Kapringen http://www.imdb.com/title/tt2216240/ Είχα δει και το Captain Philips και νόμιζα πως θα είναι παρόμοιο. Τελικά καμία σχέση, το μόνο κοινό είναι πως και οι δυο ταινίες είναι με πειρατεία. Πολύ καλή ταινία με ψυχολογική ένταση που δεν σε αφήνει να χαλαρώσεις καθόλου. Αξίζει. 6.5/10 Είδα επίσης για δεύτερη φορά το Rush http://www.imdb.com/title/tt1979320/?ref_=fn_al_tt_1 Η ταινία πέρασε νερό, χωρίς να την καταλάβω καθόλου και χωρίς να βαρεθώ. Οι σκηνές της κούρσας εξαιρετικές. Όποιος δεν την έχει δει να το κάνει οπωσδήποτε. 7.6/10
jokerakias Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 You're Next Ξεκιναει λίγο αδύναμα αλλά μετα το πρωτο 40λεπτο γίνετε πολύ καλη.Είναι ενα ειδος θρίλερ/τρόμου με σπλατερ στοιχεια.Το τέλος επίσης αντάξιο της ταινίας. 7/10 και σε είχα σε υπόληψη....
king2009 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 και σε είχα σε υπόληψη.... Ελα ρε συ γιατί τόσο χαλιά σου φάνηκε?Απο ταινίες τρομου/θρίλερ δεν έχω υψηλα στάνταρ και όταν μια τέτοια ταινία με διασκεδάσει μου αρκεί. Το the ring το αυθεντικό το κινεζικό είναι απο τις λιγες ταινίες που τρομαζεις τόσο πολύ με σωστο δυνατό ήχο.Όπως και το κινεζικό ju-on.Το paranormal activity έχω δει μόνο το πρωτο και η μονη σκηνή που άξιζε ηταν η τελευταια.
devil-ji Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Babadook Οχι κατι ιδιαιτερο Requiem for a Dream Βασικα πρεπει να το βλεπουν στα σχολεια, αντι για οτι ενημερωσεις κανουν για ναρκωτικα
smarianina Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Πλάκα μας κάνεις? Τι ενδιαφέρον. Πιο κλισεδιαρικη, πεθαίνεις... Όσο για τον Ρασελ, σκηνοθετικά, απέτυχε. 3/10 για το Ρωσιδι και μόνο. Ραντεβού στη Mykonos και τους βάρβαρους ραγιάδες... https://www.youtube.com/watch?v=xPIXW1IMl9w είπα είχε ενδιαφέρον...ως εκεί όμως...δεν είπα τίποτα άλλο
alex_000 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Site: Fermat's room Μέτρια ταινία υπερεκτιμημένη λίγο από το community. Πολύ προβλέψιμη, και κλισεδιάρικη (για το είδος) πολλές τρύπες και κενά στα οποία έπρεπε να δωθεί προσοχή. Υπάρχει το ελαφρυντικό ότι ίσως αν αν κάνανε το Fermat's room σωστά λίγος κόσμος θα καταλάβαινε τι γινότανε οπότε τα χέρια τους ήταν δεμένα κατά κάποιο τρόπο. Οι ερμηνείες / κάστινγκ μέτρια, το σενάριο μέτριο, το στόρι σαν concept ενδιαφέρον αλλά όχι δοσμένο σωστά. Ίσως είμαι λίγο αυστηρός γιατί περίμενα πολύ περισσότερα με βάση ότι άκουσα. 5.5 3
cbr750 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 santa sangre (1989) http://www.imdb.com/title/tt0098253/ μια απο της καλύτερες στο είδος της ,λίγο καταθλιψάρα σε πιάνει .αλλά δεν πάυει να είναι απο της καλύτερες ταινίες τρόμου
lifeowner771 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Prisoners Εκπληκτική ταινία..Φοβερές ερμηνείες απο Gylenhaal και Jackman.Δεν υπηρχε λεπτό που να έκανε κοιλιά η ταινία. 10/10 3
cthulhucarbide Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 santa sangre (1989) http://www.imdb.com/title/tt0098253/ μια απο της καλύτερες στο είδος της ,λίγο καταθλιψάρα σε πιάνει .αλλά δεν πάυει να είναι απο της καλύτερες ταινίες τρόμου Ταινιάρα σίγουρα, αλλά τρόμου γιατί; Ποτέ δεν κατάλαβα πως προκύπτει αυτό
Προτεινόμενες αναρτήσεις