Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

The Duke of Burgundy

Πολύ καλή,αλλά θα μπορούσε να ήταν και άριστη αν δεν τράβαγε τόσο πολύ.Ήδη μέσα στην 1 ώρα περίπου,ξέρουμε τα πάντα.Μετά κάνει μια κοιλιά και έχουμε κάτι ακατανόητες σκηνές όπως με τις πεταλούδες,που δεν κατάλαβα και τι νόημα είχαν στη ταινία.

7/10

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Avengers: Age of Ultron

[Εδώ να σημειώσω ότι δεν έχω δει το 1ο Avengers ούτε μ'αρέσουν γενικά οι ταινίες μαρβελοσουπερχίροου φάση. Αλλά είπα να πάω να την δω λόγω καλής παρέας που με παρέσυρε.]

μάχη-αστεία ατάκα-μάχη-η ίδια αστεία ατάκα-μάχη-ρομάτζο-guess what! η ίδια αστεία ατάκα-μάχη και .... μάχη ξανά

5.5/10 επειδή γουστάρω Robert Downey Jr. και Chris Hemsworth.

Σαν σενάριο, σαν σκηνοθεσία, σαν μουσική [ποιάααα; δεν είχε βρε :P σας δουλεύω], σαν πρωτοτυπία προσωπικά δεν είχε να μου πει κάτι.

Στους 3 απ'τους 5 της παρέας πάντως άρεσε η ταινία και γούσταραν, αλλά γενικά είναι fans της Marvel. Οπότε πιστεύω θα ικανοποιήσει όσους σας αρέσει τέτοια φάση.

• Like 1
Δημοσ.

Link.png Site: Philadelphia (1993)

Πέρα από το σχετικά πρωτότυπο θέμα προσωπικά δεν βρήκα κάτι ιδιαίτερο στη συγκεκριμένη ταινία. Μία από τα ίδια αλλά με τη βοήθεια δύο πολύ καλών ηθοποιών που την ανεβάζουν πάνω από το μέσο όρο. Α και ο Bruce Springsteen στο soundtrack :-D

6.5/10

Δημοσ.

Link.png Site: http://www.imdb.com/title/tt0107818/?ref_=ttfc_fc_tt">Philadelphia (1993)

Πέρα από το σχετικά πρωτότυπο θέμα προσωπικά δεν βρήκα κάτι ιδιαίτερο στη συγκεκριμένη ταινία. Μία από τα ίδια αλλά με τη βοήθεια δύο πολύ καλών ηθοποιών που την ανεβάζουν πάνω από το μέσο όρο. Α και ο Bruce Springsteen στο soundtrack :-D

6.5/10

Πεθαινω για την γραμματοσειρα!!!

• Like 1
Δημοσ.

The Terror Live

Αρκετά καλή και καθολου προβλέψιμη σχεδόν μέχρι το τέλος

Δημοσ.

The Fountain μπορώ να βάλω 11/10?

Από τις ταινίες που θα μείνουν στην ιστορία. Φαίνεται, ξεκάθαρα. Και δεν μου προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση που έχει υποτιμηθεί τόσο πολύ, είναι ένα έργο τέχνης. Νομίζω ότι όσο θα περνά ο καιρός τόσο περισσότερο θα αρέσει.

Επίσης δεν μου κάνει εντύπωση που δεν την είχα και σε τόσο υψηλή εκτίμηση όταν την είδα πρώτη φορά (όχι ότι δεν μου άρεσε), ένα 14χρονο δεν μπορεί να πιάσει και πάρα πολλά από τη συγκεκριμένη ταινία. Αυτό με φέρνει στο επώδυνο συμπέρασμα ότι είναι ένα σορό ταινίες που πρέπει να ξαναδώ επειδή ο εφηβικός εαυτός μου δεν ήταν σε θέση να τις εκτιμήσει σωστά  :-(

• Like 4
Δημοσ.

Η πιο άθλια ταινία είναι το disaster movie.Στο 20λεπτο την εβγαλα γιατι είχε αρχίσει να πέφτει το iq μου.Παρόμοιες φολες είναι το meet the spartans/epic movie.Τους δημιουργους αυτών των ταινιων έπρεπε να τους κλεισουν σε κλουβί.

Ο,τι πιο αθλιο, πραγματικα.

Link.png Site: http://www.imdb.com/title/tt1213644/[/url]']Disaster Movie

Κυριολεκτικα DISASTER.

Δε ξερω γιατι την ειδα ολοκληρη... 1μιση ωρα χαμενη απ τη ζωη μου...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...