Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Man Bites Dog

Πολύ απλά ταινιάρα!Δείτε την και δε θα χάσετε.Μιλάμε για πολύ γέλιο σε μια κατά τα άλλα δραματική,εγκλήματος ταινία.

8/10

Δες το remake του 2010.Από τις λίγες φορές που remake είναι καλύτερο του original.

Μπα, ειμαι σιγουρος οτι ειναι χειροτερη.

Ταινια με τετοιο θεμα δεν εχει να προσφερη τιποτα.

• Απαντ. 19,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Law Abiding Citizen (2009)  7.5/10

Πολυ καλη ταινεια που σε κραταει απο το 1ο λεπτο αλλα τα χαλαει με το τελος της(προσωπικη αποψη:περιμενα πιο ψαγμενο τελος και με ξενερωσε...) Ενα 6.8/10 απο μενα λογο του τελος της ταινειας

• Like 5
Δημοσ.

Law Abiding Citizen (2009)  7.5/10

Πολυ καλη ταινεια που σε κραταει απο το 1ο λεπτο αλλα τα χαλαει με το τελος της(προσωπικη αποψη:περιμενα πιο ψαγμενο τελος και με ξενερωσε...) Ενα 6.8/10 απο μενα λογο του τελος της ταινειας

ποιο σωστός δεν γινότανε...είναι απο τις ταινίες που λές ρε γαμώτο γιατί αυτό το τέλος?

• Like 2
Δημοσ.

Άμα είναι έτσι πας και xvideos  Video One  καρφωτός αντί να ξοδεύεις 2 ώρες.

Περιμενω likes  για την προσφορα ..

Δημοσ.

Κάποιοι πρέπει να έχετε πολύ ελεύθερο χρόνο για να βλέπετε ολόκληρη μια ταινία που για εσάς αξίζει για 1/10, ιδίως όταν η προηγούμενη της σειράς άξιζε πάλι για εσάς για τόσο. Αφού προφανώς σας χαλάνε, γιατί τις βλέπετε;

Νταξει εκλαψα με την ταινια,νομιζω δεν υπαρχει κατι αλλο να περιμενω δω σε σκηνη δρασης το τερμάτισαν!!!οι Avengers deep γατια μπροστα στον diesel!ο statham στο επομενο θα τους κοιταει και θα αυτοκτονούν!

• Like 2
Δημοσ.

ποιο σωστός δεν γινότανε...είναι απο τις ταινίες που λές ρε γαμώτο γιατί αυτό το τέλος?

Ακριβως, μα ποσο κοσμος πρεπει να το ειπε αυτο! Tαινιαρα μέχρι που σου δειχνει το τελος και ξενερώνεις :(

• Like 1
Δημοσ.

Είδα τον καθόλου Amazing Spiderman 2 και προς το τέλος σκεφτόμουν πώς θα ήταν εάν έκοβα τις φλέβες μου, συναίσθημα που είχα βλέποντας και το απαράδεκτο Godzilla (2014). 

Γενικά δεν είμαι αυτού του είδους παρ'όλο που βγαίνουν διαμαντάκια ανά καιρούς με παρόμοιο στυλ αλλά όταν το αποφασίσω τις βλέπω μαζεμένες. 

Amazing Spiderman 2 : 4,5/10 μόνο για την Emma Stone που ένιωσα να σώζει κάπως την όλη κατάσταση.

Godzilla : 2,5/10 και δε θέλω να το παίξω δήθεν σκληρός. 

Δημοσ.

Fast Furious 7

Ειχα απογοητευτει απο τα τελευταια ff αλλα αυτη η ταινια στεκεται πολυ καλα για αυτα που προσφερει.

Δραση, ξυλικια κτλ κλισε ατακες και ψευτικα εφε που ομως προσωπικα δεν με κουρασαν οπως στις αλλες ταινιες.

Το μονο που με χαλασε ειναι οτι δεν εχει καμια σοβαρη κοντρουλα και πως τελειωνει

η μαχη diesel statham...

Δημοσ.

Link.png Site: Clerks (1994)

Ιδιαίτερο στυλ, γενικά γρήγορη ταινία η οποία καταφέρνει να σχολιάσει και να σατιρίσει αρκετά πράγματα σε μικρό χρονικό διάστημα. Τα περισσότερα από αυτά αρκετά επιτυχημένα μπορώ να πω. Βέβαια ποτέ δεν κατάλαβα γιατί επιλέχθηκε να γυριστεί ασπρόμαυρη (εκτός κι αν ήταν θέμα μπάτζετ :P )

7/10

Δημοσ.

Link.png Site: Clerks (1994)

Ιδιαίτερο στυλ, γενικά γρήγορη ταινία η οποία καταφέρνει να σχολιάσει και να σατιρίσει αρκετά πράγματα σε μικρό χρονικό διάστημα. Τα περισσότερα από αυτά αρκετά επιτυχημένα μπορώ να πω. Βέβαια ποτέ δεν κατάλαβα γιατί επιλέχθηκε να γυριστεί ασπρόμαυρη (εκτός κι αν ήταν θέμα μπάτζετ :P )

7/10

Νομίζω πως πλέον οι σκόπιμα ασπρόμαυρες ταινίες είναι ακριβότερες από τις έγχρωμες λόγω αλλαγής της διαδικασίας παραγωγής.

• Like 1
Δημοσ.

Fast Furious 7

Ειχα απογοητευτει απο τα τελευταια ff αλλα αυτη η ταινια στεκεται πολυ καλα για αυτα που προσφερει.

Δραση, ξυλικια κτλ κλισε ατακες και ψευτικα εφε που ομως προσωπικα δεν με κουρασαν οπως στις αλλες ταινιες.

Το μονο που με χαλασε ειναι οτι δεν εχει καμια σοβαρη κοντρουλα και πως τελειωνει

η μαχη diesel statham...

μάπα το καρπούζι συντροφε

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...